2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın ladyler
..cumanız mübarek olsun..
sağolasın canım seninde cuman mübarek olsun..günaydın bu arada:D
gece gece.. adamlara duş etkisi yapıyoruz resmen.. adamlar napsın.. bu arada benimki de arada bana sabit bakıyor ..korkuyorum adamın civataları gevşedi inan.. ondan mıdır acep:D

aynen öyle valla haaaa şaşırdık karı-koca halimize:Dsabah kalktığımızda ilk birbirimize hatırlıyonmu diye bu olayı anlatmaya başladık yanlız:D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şeklindeydi yanlızzzz :D:D:Dtövbe tövbeee yaa neyse aklıma geldikçe gülüyorum karnım ağrıyor sonra hoplayıp zıplamaktan:D:D
bencede yaaa bozduk aynennn format attırmak lazım geliyo gariii:D
puhahaa hayali bilem komik gerçeğini düşünemiyorum aslıcan
amin vallahi :semsiye:
yeni smileyler gelmiş :telefon:
mükemmel smileyler yöneticilerimizin ellerine sağlık
size de günaydınlar kızlar. ve hayırlı cumalar. bayılırım cuma'lara:)))

geçen demiştim ya hani yeni doğum yapan zuhal ablamız bana bakıp gökçe karnın düşmüş dikkat et diye. dün de annemdeydim, yengem gördü gökçe karnın baya düşmüş çantanı bir an önce hazırla dedi.

:sok doğum yaklaştı zaar.
gökçe kız olabiler hee dikkat et benimkide hafiften başldı ağırlıklada alakalı die düşünüyorum aslında
günaydın ladyler
..cumanız mübarek olsun..
günaydın müyendisss
Nasıl oluyomuş babuş ya karnın düşmesi.
Benimki de düşük mü acabası.
hepimizin bi foto çekip bakması gerek göbeklere karnı kimin düşük karar vermek gerek
ahahahahhahahaha. aslı bi kere marmariste tatildeyiz. benim ayak uyuşmuş yataktan kalktım kalktığım gibi yere kapaklandım.

bacak yok ama ve 1500 kilo gibi ağır. yere düşerken de yatakta ne varsa benle beraber çektim geldi.

eşim kalktı beni yerde gördü ve o da aynen seninki gibi benle beraber "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" dıye bağırmaya bşladı. ahahahahahahah otelde gecenin kör vakti aaaaaaa diye bağıran iki tip.

ben felç oldum diye bağrıyorum benim adam bu kızı cin mi çarptı yerde ne işi var diye bagrıyo. ahhahahahahahahahahahaaa...

off offff
puhahaha otelde allahtan yan kapılardan gelen olmamış ne oluyo die :kahkaha: o bazen banada oluyo ayağım yokmuş gbi
rüyamda azoyu gördüm ben...

hayırdır inşallah cuma gecesi güsel hayurlı bir rüya olsa gerek

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bende dün gece deniz kenarındaymışız bütün ailem var ama sahildeler ben ve ünv.bir arkadaşımı gördüm ne alakaysa bilemiyorumda neyse denizdyiz bembeyaz bir yunus var geliyor yanıma sonra ben onun sırtındaki çentiğinden tutuyorum(adını unuttum köpiş balığındada oluyor ya)neyse yüzüyoruz ayy diyorum nasıl güzel bir duyguymuş bu allahım diyorum sahile kadar ailemin yanına kadar götürüyor beni çok güzel bir rüya değilmi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim bi tane salebim var, onu içmek istiyorum ama dün şekerli yemeyeceğime dair kendime söz verdim.
Ara öğünümde meyvemle birlikte süt niyetine içsem sayılmaz dimi?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bende dün gece deniz kenarındaymışız bütün ailem var ama sahildeler ben ve ünv.bir arkadaşımı gördüm ne alakaysa bilemiyorumda neyse denizdyiz bembeyaz bir yunus var geliyor yanıma sonra ben onun sırtındaki çentiğinden tutuyorum(adını unuttum köpiş balığındada oluyor ya)neyse yüzüyoruz ayy diyorum nasıl güzel bir duyguymuş bu allahım diyorum sahile kadar ailemin yanına kadar götürüyor beni çok güzel bir rüya değilmi

Hayır olsun canım, çok güzel dua, deniz, yunus....
Ben de deniz gördüm rüyamda hayır olsun bakalım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
mükemmel hepsi hayırlı haberlerle yorumlanır mükemmel aslıcann rabbim hayırlara çıkartsın tez zamanda :lilav:
Benim bi tane salebim var, onu içmek istiyorum ama dün şekerli yemeyeceğime dair kendime söz verdim.
Ara öğünümde meyvemle birlikte süt niyetine içsem sayılmaz dimi?

babuş öğlen içebilirsin süt yerine bişi olmz çokta kısıtlama kendini arada kaçamak yap kaç kg oldun bakim sen toplanda kaç aldın ya sinir oldum bu sabah tartıldım 79,3 kgyum hastanede 80,6 çıktım nasıl oluyo buu yemek yiyip gidiyorum 1,5 kg yemek mi yiyorum ben yoksa ayakkabılar filan ondan mı o kadar fazla çıkıyor tartımın doğruluğundan eminim :acep:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın hanımlar,

eşlerle olan diyaloglardan bahsedilmiş bu sabah, hemen ben de anlatayım, dün burda azoyla kilolardan bahsedince akşam eşim gelince ona patladım ben de, bi daha bu eve nutella, çikolata girmeyecek dedim, ben çok şişmişim dedim, o da diyo ki, sen yeme, iradene sahip çık ben alırım da yerim de... güya benle dalga geçiyor, sonra tabi ben şişmişim diye ağlamaya başlayınca tamam tamam almayız artık, ama tabiki kilo alacaksına falan bağladı. :beyazbayrak:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın hanımlar,

eşlerle olan diyaloglardan bahsedilmiş bu sabah, hemen ben de anlatayım, dün burda azoyla kilolardan bahsedince akşam eşim gelince ona patladım ben de, bi daha bu eve nutella, çikolata girmeyecek dedim, ben çok şişmişim dedim, o da diyo ki, sen yeme, iradene sahip çık ben alırım da yerim de... güya benle dalga geçiyor, sonra tabi ben şişmişim diye ağlamaya başlayınca tamam tamam almayız artık, ama tabiki kilo alacaksına falan bağladı. :beyazbayrak:

ne iyi beaa kocalarınız benimkinin beni bi dövmediği kalıyo yemek yemiyosun o kadar şey alıyorum hepsi duruyo die beni azarlıyo midede şey değilya hepsini bi anda yiyeğim oğlun zaten sıkıştırıyo midem ağzıma geldi nasıl yiyeyim diyorum bende
ama katılıyorum bazen öyle şeyler alıyoki yedikçe yiyesim geliyooo :lilav: sonrada şişiyoz tabisi

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın hanımlar,

gözümün önünde dura dura nasıl sahip çıkacam irademe alla alla deseydin ben yemiyorsam seninde yemeğe hakkın yok deseydin bu bebeği ben kendimmi yaptım ama bak kendim taşıyorum deseydinn:sinir::sinir::sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hayır olsun ne gördün?
Dün çok uğraştık ya kendisinnen rüyana girdi zaar :D

ay ne biliyim. eşi o ben bi kaç kişi daha sahildeyiz. azo 40 kilo falan ama. ahahahahahha. işte o sıra anladım rüya olduğunu zati.:)

yook beee ne alakası var aden aşağıda duruyordur doğuma ooooooooo daha çok var çokkk :sok:sok
offfffffff herbi az kaldı bebiş ayyy garip oldu içim

kız benımkı baya tepedeydi... şimdi baya aşağıda hakkat ..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
mükemmel hepsi hayırlı haberlerle yorumlanır mükemmel aslıcann rabbim hayırlara çıkartsın tez zamanda :lilav:

babuş öğlen içebilirsin süt yerine bişi olmz çokta kısıtlama kendini arada kaçamak yap kaç kg oldun bakim sen toplanda kaç aldın ya sinir oldum bu sabah tartıldım 79,3 kgyum hastanede 80,6 çıktım nasıl oluyo buu yemek yiyip gidiyorum 1,5 kg yemek mi yiyorum ben yoksa ayakkabılar filan ondan mı o kadar fazla çıkıyor tartımın doğruluğundan eminim :acep:

Tabi kıyafetler ve sabah aç karnına tartılmamış olmak değiştirir canım kilonu.
1,5 kg filan düşmek lazım o tip durumlarda.
Ben 5 kg almıştım en son.

günaydın hanımlar,

Günaydın canım.Bence de eve alınmasın, yoksa biz nasıl irademize sahip çıkalım ama dimi :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

hayırlara vesile olsun insallah.. ben de rüyam da yeğenimi yıkıyorum ama çocuğun her yeri kum.. resmen suyla aktı gitti kum..Allahtan kendim yıkanmıyorum rüyada yıkanmak iyi değilmiş.. görenkadın hamileyse düşük tehlikesi atlatacağına dalaletmiş.. rabbim saklasın :sok

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ay ne biliyim. eşi o ben bi kaç kişi daha sahildeyiz. azo 40 kilo falan ama. ahahahahahha. işte o sıra anladım rüya olduğunu zati.:)

kız benımkı baya tepedeydi... şimdi baya aşağıda hakkat ..

eee zamanla aşağı iniyorlar bacım dahada inecek ama bu doğumun yaklaştığına işaret bence sen korkma zamanı var daha adenin inşallah:Dama herşeyini hazır etmek lazım elbette rabbim hayırlı zamanda gününde haftasında doğum olmayı nasip etsin inşallahhhhh

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
gözümün önünde dura dura nasıl sahip çıkacam irademe alla alla deseydin ben yemiyorsam seninde yemeğe hakkın yok deseydin bu bebeği ben kendimmi yaptım ama bak kendim taşıyorum deseydinn:sinir::sinir::sinir:

zaten hemen hamileyim ben tribine bağlıyorum ben de :cokkomik:
ama ağlamaya başlamamı hiç beklemiyordu sanırım, ağlayınca ciddi olduğumun farkına vardı, akşam kayınvalidemlere gittik sonra, kadın ne bilsin önümüze çikolatalar, intense ler getirdi, ben yiyemedim tabi, korkusundan kocam da yiyemedi :sila:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hayırlara vesile olsun insallah.. ben de rüyam da yeğenimi yıkıyorum ama çocuğun her yeri kum.. resmen suyla aktı gitti kum..Allahtan kendim yıkanmıyorum rüyada yıkanmak iyi değilmiş.. görenkadın hamileyse düşük tehlikesi atlatacağına dalaletmiş.. rabbim saklasın :sok

evet canım evet hayra yormak lazım sen kötü bir tabir okuduysan bile hayra yor emi canım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
zaten hemen hamileyim ben tribine bağlıyorum ben de :cokkomik:
ama ağlamaya başlamamı hiç beklemiyordu sanırım, ağlayınca ciddi olduğumun farkına vardı, akşam kayınvalidemlere gittik sonra, kadın ne bilsin önümüze çikolatalar, intense ler getirdi, ben yiyemedim tabi, korkusundan kocam da yiyemedi :sila:

iyi denk gelmiş ama:Dyemesin ohhhh sen yemediysen oda yemesin bencilliğim tavan yaptı bugün yaaaaa :(:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar