2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
herkes gidince söyleyeim dedim:ates:eşimle ortak kararımızdı evlenirken.. ama kafama koydum aldırıcam.. yoksa ikinci çocuk yolda demektir..hiç rahat durmuyoz anam..

sünnet evi gibi mi eviniz öyle derler yaa peygamber efendisimiz (s.a.v) evindede olmazmış mobilya tv vs... aslında güsel bişi sohbetiniz muhabbetiniz bol olur ama hayatı ona o kadar bağlamışız ki ne kuran okuduğumuz var ne ibadet ettiğimiz...
tv olmasa yaşayamıycaz o derece

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bizim evde tv yok biliyonuz mu..

TV sevmeyengillerden misiniz?
Aslında iletişimi öldürüyor.
Daha çok tv değil de pc...
Bizim evde 3 tane tv var desem inanır mısın.2 kişiyiz :ajan:
Ama eşim hiç istemez sen istediğim programı bu tv.de izle, ben de salonda bakayım dersem.
Birlikte izleriz, izlediğimizi sürekli yorumlarız...
Ama pc çok fena işte.
2 tane de pc var, herkes kendi pc.sini kucağına alıp bi tarafa çekilince ses soluk kesiliyo.

aynen kız babuş yemeğim varda şu nevresim için bi mağazadan aradılar 2 dk oraya gitcem ordanda bebek şekeri satan bi yer vardı eşimi oraya götürcem beğenirse o işide çıkaralım aradan beğenmesse birmaxdan alcam artık bu gece süper en sevdiğim gün

Ooo senin işin kalabalık bu akşam :D

muhohoyt:D hayatım denin olsun babuş benim :ask:

Ehehehehe hayatım cidden taktik verir :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
niloşş orda napıyon bacım sana bişi diyim kız kura çekcez aramızda kız anneleri oğlan annelerine çıkartmaya çalışcaz herkes birbirinin bebesine hediye alcek katılmak istermisin?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
sünnet evi gibi mi eviniz öyle derler yaa peygamber efendisimiz (s.a.v) evindede olmazmış mobilya tv vs... aslında güsel bişi sohbetiniz muhabbetiniz bol olur ama hayatı ona o kadar bağlamışız ki ne kuran okuduğumuz var ne ibadet ettiğimiz...
tv olmasa yaşayamıycaz o derece

eşim hassasiyetleri olan bi insan.. bense bekarken de izlemzdim yerli dizi falan yani çok nadir bitek cnbce dizilerinin hastasıydım.. nete girerdim arada öyle.. yani benim için çok da vazgeçilmez olmadı hiç..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ama eşim hiç istemez sen istediğim programı bu tv.de izle, ben de salonda bakayım dersem.
Ama pc çok fena işte.
2 tane de pc var, herkes kendi pc.sini kucağına alıp bi tarafa çekilince ses soluk kesiliyo.

valla kalabalık ama evin dibinde 200 mt ya yürüycem ya yürümiycem 45 dkda bitiririm işimdiyemekleri ısıtırm yeriz hemencik :D sonra tattagüle bakarız eşimin yiğeninden kaldı buda :D fatma diyemiyo tatta :lululu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ama pc çok fena işte.

evde nete ben de karşıyım.. resmen kilitliyor adamı..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
eşim hassasiyetleri olan bi insan.. bense bekarken de izlemzdim yerli dizi falan yani çok nadir bitek cnbce dizilerinin hastasıydım.. nete girerdim arada öyle.. yani benim için çok da vazgeçilmez olmadı hiç..

güsel bir alışkanlığın varmış müyendisim helal olsunn valla bizler bazı şeyleri çok fazla yaşıyoz samimiyet kalmıyo eşimde eline pc aldımı çıldırıyorum ama kıyamıyorumda onunda bu site gibi bir sitesi var modaretör her akşam oraya bakıyo 1 saat kızamıyorum hatun sen giriyon bütün gün birazda ben bakıyım diyo sonra rapor yazıyo derken görüşemeden gece bitiyo öslüyorum evin içinde herifimi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu arad 3 tv mi babuş.. az gibi geldi bana :cokkomik:bayi aç bari o ne be..

o yine iyimiş ben diyim daha güll evlenmeden önce baba evinde 6 tv vardı hepimizin odasında kardeşlerimin benim babamların odasında salon oturma odası bide mutfakta yuhh de yanii şuraya bakk pisikomanyak olmuşuz tvye

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
güsel bir alışkanlığın varmış müyendisim helal olsunn valla bizler bazı şeyleri çok fazla yaşıyoz samimiyet kalmıyo eşimde eline pc aldımı çıldırıyorum ama kıyamıyorumda onunda bu site gibi bir sitesi var modaretör her akşam oraya bakıyo 1 saat kızamıyorum hatun sen giriyon bütün gün birazda ben bakıyım diyo sonra rapor yazıyo derken görüşemeden gece bitiyo öslüyorum evin içinde herifimi

1 saat baksın be.. bişey olmaz bütün gece senle ne de olsa..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bu arad 3 tv mi babuş.. az gibi geldi bana :cokkomik:bayi aç bari o ne be..

Eşimin işleri. Bizim aslında bi tane tv.miz vardı. Sevgili olduğumuz dönemde eşim çeyizimize diye almıştı ama bizim kardeşim ve ev arkadaşımla kaldığımız evde 37 ekran tv.miz var iyi izleyemiyoruz diye kullandık onu.
Evlenince de eve getirdik işte. Eşimin abisi evlilik hediyesi diye aldı bi plazma bize.
İki oldu.
Sonra eşim 37 ekran tv alıcam diye götürdü beni koca lcd’yle döndük eve. Buna şu kadar vereceğimize şunu alsak daha iyi diye diye aldık geldik…
Şimdi evde koycak yer bulamıyoruz bebe de gelicek olunca.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
o yine iyimiş ben diyim daha güll evlenmeden önce baba evinde 6 tv vardı hepimizin odasında kardeşlerimin benim babamların odasında salon oturma odası bide mutfakta yuhh de yanii şuraya bakk pisikomanyak olmuşuz tvye

sözün bittiği yer.. herkes odasında mı izliyordu.. tv iletişimi koparıyor dedikleri bu mu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eşimin işleri. Bizim aslında bi tane tv.miz vardı. Sevgili olduğumuz dönemde eşim çeyizimize diye almıştı ama bizim kardeşim ve ev arkadaşımla kaldığımız evde 37 ekran tv.miz var iyi izleyemiyoruz diye kullandık onu.
Evlenince de eve getirdik işte. Eşimin abisi evlilik hediyesi diye aldı bi plazma bize.
İki oldu.
Sonra eşim 37 ekran tv alıcam diye götürdü beni koca lcd’yle döndük eve. Buna şu kadar vereceğimize şunu alsak daha iyi diye diye aldık geldik…

babul bu erkekler çatlak anacım elektronik manyağı bunlar benim adamda esas mesleği elektronik teknikeri dayanamıyo varya gecen fotograf makinesi bakalım dedik 2 saat ayakta ağaç oldum aşık adam kendini kaybediyo diyorum evlendiğimizden beri bu kadar uzun süre beni incelememişsindir :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sözün bittiği yer.. herkes odasında mı izliyordu.. tv iletişimi koparıyor dedikleri bu mu

vallahi öyleydi kardeşlerimin işi gücü maç benim ise dizi annemde yazık kadın mutfakta cebelleşiyo yemekti bulaşıktı derken bi sofrada toplanıyoduk yane babamda belgesel ne bilim yabancı film hastası herkes kopuyodu hayattan anlıycağın çok kötü bişi inan ki

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
İki oldu.

seninki biraz kendiliğinden gelişmiş..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar