2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
doğumdan sonra bi diyetisyene gidicem.. Emzirme dönemi diyeti veriyorlarmış...

Ben de gidicem. Ben başkent üniversitesinin diyetisyenine gittim gebelik boyunca.
En son şeker yüklemesinden sonra gittim, artık doğurduktan 2 ay sonra filan gel dedi.
Aslında biraz da sayesinde az kilo aldım ben, zaten de kilolu hamile kaldım…
İyi oldu.
Ama belki de ona gitmem doğumdan sonra…Bazı memnuniyetsizliklerim de yok değil.
Bakalım.
Bi de benim ****bolizmam yavaşmış, yada ciğerlerini havalandıramıyor da olabilirsin dedi (Oksijen maskesi gibi bi alet takıp ****bolizma hızıma baktı da)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kurada şey yapalım mı, kızları bi tarafa koyalım, erkekleri bi tarafa yettiği kadar eşleştirelim.
Erkekler fazla çıkacak, kalanlar da birbiriyle eşleşir…
Saçma mı?
Yani en azından kız anneleri erkeklere, erkek anneleri kızlara almış olur, biraz hevesimizi alırdık?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kurada şey yapalım mı, kızları bi tarafa koyalım, erkekleri bi tarafa yettiği kadar eşleştirelim.
Erkekler fazla çıkacak, kalanlar da birbiriyle eşleşir…
Saçma mı?
Yani en azından kız anneleri erkeklere, erkek anneleri kızlara almış olur, biraz hevesimizi alırdık?

valla erkekler fazla bblau tek kalan olurmu olursa o ne yapacak

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
doğumdan sonra bi diyetisyene gidicem.. Emzirme dönemi diyeti veriyorlarmış...

ben geçen bi arkadaşın bebeğinin kuranına gitttim.. kız resmen doğum yapmış gibi değil zayıflamış 30 günde.. bana dedi ki lohusalıkta iştahım sıfır oldu..yani demem o ki diyetisyene bile gerek kalmayabilir..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

neden diyetisyene gideceksin kolay kilo veremezmisinki yada kilo sorununmu vardı hamilelikten önce

Yok canım ben yıllardır 1.75 boy 60 kilodaydım.. Bu halimide kendime göre severim.. Tüp bebek tedaviisnden sonra 66 oldum.. Şimdide 79 kiloyum.. İnşallah doğumdan sonra hemen veririm kiloları. Önce sağlık olsun ama ben kiloyu kendime yakıştırmıyorum, güvenim azalıyorr.. Bu nedenle panik oluyorum veremezsem diye..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hey bu akşam kerimle fatoo var hemide öpüşecekler sanırsammm baş başa kaldılar nihayet çok heyecanlı

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay evet çok heyecanlı...
Allahtan yemeğim de var he :D

aynen kız babuş yemeğim varda şu nevresim için bi mağazadan aradılar 2 dk oraya gitcem ordanda bebek şekeri satan bi yer vardı eşimi oraya götürcem beğenirse o işide çıkaralım aradan beğenmesse birmaxdan alcam artık bu gece süper en sevdiğim gün

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar