2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aboo kız eve ışınlanarkmı gidiyon nörüyonbiz genelde araba otobüs gibi vasıtalarla gidiyozda:dill:
ya varya bu kız benim kız deli anası gibi sabahtan beri karnıma elimi koydurmuyor koyduğum yerden küt bir vuruyor bende inat ettim kouyorum burdan bir arkadaş diyorki aslı delimisin kız sen bebeyle mücadele edilirmi istemiyor zaar diyor olsun annenin dediği olur şimdiden bilsin aaa ne o öyle paşa elimizi beğenmiyor istemiyor üstünde:deli::deli:

Hahhaha aynısı bana da oluyor :D Nereye elimi koysam ittiriyor, gıcık oluyom ben de sen misin inat ben mi diyerekten yine koyuyorum :D
Bu arada benim işyerimin kapısına çık evi görürsün :D Yani ikisinin mesafesi yürüyerek 3 dakika :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hadi süper akşam hemen alıver gitsinnnnnn
alcem tabi kaçarmııı bide bebek şekerci buldum burda kendim yapmıycam vazcaydım çok güseller 20 tane vercem sipariş gitsin hastane içn saten yeter ötekinide görümcem halletcek mevlüte
Tamam konuşuruz bunu yine herkes karar verince..Benim aklım karışır kura çekerken kız :D
Bu arada aniden çıkarsam bilin ki eve gittim :D

karışmaz azooo nereye gidiyon saat kaçkı daha

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Anaaa o zaman aynıyız nerdeyse :D Tek değilmişim şükürler olsun :D

ama ben 10 kilo aldım banane :dill:

Olurmu aslıcım sen sandviç yerken kaçırdın olayı.. Ben bi topikte raslamıştım,kura çekip bebişler için hediye gönderiyrolardı birbirlerine. Çok hoşuma gitmişti.. Arkadaşlar asöyledim kabul ettiler.. Sende katılırsın demi..
bugün olmayan kişilerde sorarız..

ben de katılırım :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
alcem tabi kaçarmııı bide bebek şekerci buldum burda kendim yapmıycam vazcaydım çok güseller 20 tane vercem sipariş gitsin hastane içn saten yeter ötekinide görümcem halletcek mevlüte

karışmaz azooo nereye gidiyon saat kaçkı daha

Valla kuzu 2 gündür veda edemeden şak kapıyom sayfayı patron geliyor ben de eve gidiyom bu saatlerde geldi 2 gündür..Dua ediyom yine gelsin diye :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:semsiye:

eve gıtme vaktım geldi. anama gıdecem ama . balık yıyecem. azo da ot yesin otursun da.

gayet fitim dıye hep kıskanıyo beni hep.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hahhaha aynısı bana da oluyor :D Nereye elimi koysam ittiriyor, gıcık oluyom ben de sen misin inat ben mi diyerekten yine koyuyorum :D
Bu arada benim işyerimin kapısına çık evi görürsün :D Yani ikisinin mesafesi yürüyerek 3 dakika :D

aynen öyle anaylan mücadele olmaz bilsinler şimdiden en son ananın dediği olur:D:Dşunlara bak zamane bebeleri ne olcak kızzz:D
aaaaa süpermiş valla ne güzel benim evle iş arası arabayla 25 dk:(:(:(

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:semsiye:

eve gıtme vaktım geldi. anama gıdecem ama . balık yıyecem. azo da ot yesin otursun da.

gayet fitim dıye hep kıskanıyo beni hep.

ayyyy balıkmı süpermiş...bende geleyim bende bende tazedirde hem ohh yarasın:Dbize balık gelene kadar eskiyo beeee karadenizim yaaa kurban olurum denizine çıkan bağılığa taşına toprağına nemli havanaaaaa özledimmmmmm..........

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben kızı olan birine hedıye almak istıyorum yaaaaaaaaaaa.... lütfennnnnnnnnnnn... eşleşmeyı oyle yap azo...

içimde kalacak yoksa bişiyler.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yarın akşam geldiğimde geçmişi okur bakarım, katılmak isteyenlerin isimlerini toplayıp yeni bir çekiliş topiği açarım kızlar...Orda listemiz olur katılcakları yazarız..
En son da kura çekeriz bi yolunu bulup.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyyy balıkmı süpermiş...bende geleyim bende bende tazedirde hem ohh yarasın:Dbize balık gelene kadar eskiyo beeee karadenizim yaaa kurban olurum denizine çıkan bağılığa taşına toprağına nemli havanaaaaa özledimmmmmm..........

offf hemde nasıl. sen amasranın salatasını da balığını da bilirsin kesin. bu ara ona taktım bı h.sonu kaçamak yapabiliriz kocamla...

gel bebişim gellll ellerımlen ayıklarım sana ben balığı.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben kızı olan birine hedıye almak istıyorum yaaaaaaaaaaa.... lütfennnnnnnnnnnn... eşleşmeyı oyle yap azo...

içimde kalacak yoksa bişiyler.

benim kızım olacak meselaaaa:ninni::ninni::ninni::ninni::ask::ask::ask::ask::ask::ask::ask:-kop-kop-kop-kop:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak::utan::utan::utan::bebecik:bebecik:hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:diyor noktayı koyuyorum...nokta:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aboo kız eve ışınlanarkmı gidiyon nörüyonbiz genelde araba otobüs gibi vasıtalarla gidiyozda:dill:
ya varya bu kız benim kız deli anası gibi sabahtan beri karnıma elimi koydurmuyor koyduğum yerden küt bir vuruyor bende inat ettim kouyorum burdan bir arkadaş diyorki aslı delimisin kız sen bebeyle mücadele edilirmi istemiyor zaar diyor olsun annenin dediği olur şimdiden bilsin aaa ne o öyle paşa elimizi beğenmiyor istemiyor üstünde:deli::deli:

aynen rahatsız oluyolar galiba aslıcan ya bende masaya dayanıyorum bazen farketmeden masayı ittiyo azcık daralmaya gelemiyo ne bu arkidiş sinir küpü doğmadan bu bebeler:hihi:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
offf hemde nasıl. sen amasranın salatasını da balığını da bilirsin kesin. bu ara ona taktım bı h.sonu kaçamak yapabiliriz kocamla...

gel bebişim gellll ellerımlen ayıklarım sana ben balığı.

kızz bilmemmi yaa geçen fatihle konuştuk hatta keşke yakın olsada balık için kaçsak oraya diye hihhhhhhh giderseniz benim yerimede ye valla ye kızzz ohhh yarasın kuzumaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar