2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D Gıcık...
Neyseki elindeki çilekli, hiçte canım çekmez :sirin:
ama tahmin ettiğin şey değil çilenkli tamam da kağıt helvayı indirdim mideye babamda pahlava almış fıstıklı bi tane yiyemibildim ciğerim yanıyorr
Kura çekme işini yapcaz mı bi saniye, arada işlerime bakarkene kaçırdım ben orayı.
Nasıl çekilir peki netten kura :)
bende onu bilemedim işte babuş
Allahım hiç ayırmasın canımm..
Sen kaç yıllık evlisin? Benim evlilikte 5,5 yıl bitiyor.. İşimden dolayı 5 ay yurdışında kaldığım olmuştu..Yani evlilikte bazen flört gibi olmakta iyidir..Yurtdışındayken birbirimizi ne özlemiştik, msnden konuşuyorduk felan güzel di yani..

2.yılı yeni doldurdum cnm amin allahım hiç kimseyi ayırmasın geçenlerde 8 gün ayrı kaldım 8 gün kurbağa gözü gibi ağlamaktan şiş gezdim hepp çok koyuyo bana uzaktayken kabulleniyorum hadi yakındayken onsuz aslaaa

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
İvit ama ben her an çıkabilirim, bütün kızlar katılcak olanlar sölesin, aramızdan birine çektiririz kurayı, o da artık gerçekten çeker mi yoksa kafasına göre eşleştirir mi ona kalmış :D

Anaaa o zaman aynıyız nerdeyse :D Tek değilmişim şükürler olsun :D

azeyam, bblu, leader, gökçe, tansel tamam dedi hediye işine.. Diğer arkadaşalrın fikri ne olur bi düşünsünler.. Sonra dediğin gibi içimizden birine kura çektirelim o eşleştirsin.. Süper olur..

Azocum topiğimizi sen açtın kurayıda san çektirebiliriz.. Bana uyar..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
afiyet olsun aslıcannımmm ne yedin kız böleeee

bu arada yehuuuuuuuuuuuu bi mağazaya nevresim için tel bırakmıştım şirinlerin bir başka nevresim modelini getirince arıycaklardı gelmiş bugün ayırdık hanfendi akşam gelir alırım dedim :sila:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
azeyam, bblu, leader, gökçe, tansel tamam dedi hediye işine.. Diğer arkadaşalrın fikri ne olur bi düşünsünler.. Sonra dediğin gibi içimizden birine kura çektirelim o eşleştirsin.. Süper olur..

ana aşk olsun kızzz ben bilmiyom ne hediyesi bende olcam ama ranızda banane bana hediye hak değilmi:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bende katılırım arkidişler

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
afiyet olsun aslıcannımmm ne yedin kız böleeee

bu arada yehuuuuuuuuuuuu bi mağazaya nevresim için tel bırakmıştım şirinlerin bir başka nevresim modelini getirince arıycaklardı gelmiş bugün ayırdık hanfendi akşam gelir alırım dedim :sila:

hadi süper akşam hemen alıver gitsinnnnnn

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Tamam konuşuruz bunu yine herkes karar verince..Benim aklım karışır kura çekerken kız :D
Bu arada aniden çıkarsam bilin ki eve gittim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bak beyaz leblemi alam mı diye sorduğumu görmüşte, bilerek cevap yazmamış, nasıl bir çekememezliktir bu yaaa:eller:

puahuahuahuaahuahua.... beyaz leblebinin kilo alıdıp aldırmadığını bilmediğim için yorum yapmadım be. kıskanç. boyum 1.60 kilom da 65 dıye di mi bunlar?

çok alemsin ama olmadı yine :) çünküm ben 1.57 ve şu an 73 üm.

bende 1.60ım 65 kiloyum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

ama arkadaşlarım aaaaa sen baya baya 1.80 gibi duruyosun der. o derece yani.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ana aşk olsun kızzz ben bilmiyom ne hediyesi bende olcam ama ranızda banane bana hediye hak değilmi:D

Olurmu aslıcım sen sandviç yerken kaçırdın olayı.. Ben bi topikte raslamıştım,kura çekip bebişler için hediye gönderiyrolardı birbirlerine. Çok hoşuma gitmişti.. Arkadaşlar asöyledim kabul ettiler.. Sende katılırsın demi..
bugün olmayan kişilerde sorarız..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
puahuahuahuaahuahua.... beyaz leblebinin kilo alıdıp aldırmadığını bilmediğim için yorum yapmadım be. kıskanç. boyum 1.60 kilom da 65 dıye di mi bunlar?

Pehhhh sanırsın kulidya şiffır

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Tamam konuşuruz bunu yine herkes karar verince..Benim aklım karışır kura çekerken kız :D
Bu arada aniden çıkarsam bilin ki eve gittim :D

aboo kız eve ışınlanarkmı gidiyon nörüyonbiz genelde araba otobüs gibi vasıtalarla gidiyozda:dill:
ya varya bu kız benim kız deli anası gibi sabahtan beri karnıma elimi koydurmuyor koyduğum yerden küt bir vuruyor bende inat ettim kouyorum burdan bir arkadaş diyorki aslı delimisin kız sen bebeyle mücadele edilirmi istemiyor zaar diyor olsun annenin dediği olur şimdiden bilsin aaa ne o öyle paşa elimizi beğenmiyor istemiyor üstünde:deli::deli:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Olurmu aslıcım sen sandviç yerken kaçırdın olayı.. Ben bi topikte raslamıştım,kura çekip bebişler için hediye gönderiyrolardı birbirlerine. Çok hoşuma gitmişti.. Arkadaşlar asöyledim kabul ettiler.. Sende katılırsın demi..
bugün olmayan kişilerde sorarız..

evet seve seve katılırım hem hatıra kalır birbirimizden süper bir fikir

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

:cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar