2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
doğru yanlız olmak zor olabilir.. Ben çok kalabalıkta istemem..
Anne gelcek yanıma..
Yatak odamda annem, ben ve bebiş yatarız 20 gün diye düşünüyorum..Eşimide başka odaya atarız:)

o zaman annem kayınvalidem akşamları görümcem vardı ama 1 hafta sonra gittiler bebek sürekli ağlar yemek yiyemezsin afedersin tuvalete dahi gidemiyordum yanında kimse yok tecrübesizlik sizler herşeyi biliyor araştırıyosunuz takdir ediyorum arkadaşları bu sefer annem 10 gün kalacak çalışıyor çünkü kayınvalidelere annem gidincede siz gelin dedim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
azooo bana gösterdiğin bahriyeli bi takım vardı hatırladın önceki mahallede ben buldum onu bugün pazara gittim giderken mağazalara bakına bakına gittim tabe buldumm :sirin: bak bunları aldım şimdicik
Ekli dosyayı görüntüle 9764

Ekli dosyayı görüntüle 9765

Ekli dosyayı görüntüle 9766

İyi günlerde kullan tatlım :)

Kızlar;
Kk de kasım anneleri topiğini orda tanıdığım arkadaşlar olduğu için takip ediyordum. Kura çekip bebişler için birbirlerine hediyeler gönderdiler. Bana çok hoş gelmişti... Bizde yapabilrmiyiz acep..

Bence çok güzel olur herkese uyuyorsa?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben akşama eti cici bebeli, çiko soslu, kremşantili tatlı yapıcam.
Çok canım çekti, başlarım kilosuna ya.

hiii kıyamam kızzz!!! :acep: valla kıyamam. fazla yapma bari.

eğer çoğumuz kabul edersek yapalım ya.. Kaç zamandır sohbet ediyoruz, güzel olur böyle bişey..
Ya gökçe kiloyu sorma ya bide ödem oldu. Çıkmam ben o tartıya artık.. Doğumdan sonra direk diyetisyene gidecem:uzgun::uzgun:

Bak bu üçüncü soruşum doktorun ne dedi.
Vallahi geçmişi okuyamam

bebişim yazdım. dr bebek iri 2,5 kiloya yakın tabı hasta. makineleri tam sonuç vermıyor ama bebek iri gökçe. bu gidişle sezoş olursun sen dedi.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
lohusa kadın yalnız bırakılmaz. dinimizde bile sözü edilmiş bi olay lohusalık. lohusa kadının bi ayağı 40 gün çukurda olur derler. aman diyim yalnız kalmayın... teyzemden biliyorum ben. (yani anlatmıştı da lohusalığını aman aman diyim) kadının en zayıf olduğu dönemdir lohualık dönemi. algılar da feci açık olur söyliyim.

yapma yaf, girer miyiz biz de dersin? zaten ben hazırım yani, şimdi bile her şeye ağlayıp sızlıyom
:acep:

inşallah girmezsiniz yanınızda sevdiğiniz biri olursa rahat edersiniz ben çok deneyimsizdim şimdiki gibi internet falanda yok sizler bilinçlisiniz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben akşama eti cici bebeli, çiko soslu, kremşantili tatlı yapıcam.
Çok canım çekti, başlarım kilosuna ya.
azo valla sen tatlı yazdıkça benim midem yanıyor canım hiç çekmiyor hep tatlı aşeriyonuz pehhhh:nanik:
doğru yanlız olmak zor olabilir.. Ben çok kalabalıkta istemem..
Anne gelcek yanıma..
Yatak odamda annem, ben ve bebiş yatarız 20 gün diye düşünüyorum..Eşimide başka odaya atarız:)
amnınnı kız ne diyon sen herif ve ben aynı evde ama ayrı sabahlar olmaz bana yok anam ben kocişimi yanımda isterim anamda gitsin herüfünün koynuna :D
Diğer arkadaşalrında fikrini alalım.. Nasıl organize edeceksek yapalım vallahi..
Bana kurada kızı olcak biri çıksada şöyle güzel bi kız kıyafeti alsam..
bencede mükemmel bir fikir sempatik olarrr hem :D
amanın maşalalh gökçemde oğluşunada.. Topiğin oğlanları iri kıyım olcak valalhi..

gökçenin azonun yedikleri yaramız demekki bi benimki zargana olcak zayıfça :panter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hiii kıyamam kızzz!!! :acep: valla kıyamam. fazla yapma bari.

bebişim yazdım. dr bebek iri 2,5 kiloya yakın tabı hasta. makineleri tam sonuç vermıyor ama bebek iri gökçe. bu gidişle sezoş olursun sen dedi.

Yazık bana :( Hem doktorda pişikoloşik baskı görüyom hem buraya geliyom sen bana 90 kilo gitcen diyon :(
Yazık bana gamyon çarpsın bana :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

o zaman annem kayınvalidem akşamları görümcem vardı ama 1 hafta sonra gittiler bebek sürekli ağlar yemek yiyemezsin afedersin tuvalete dahi gidemiyordum yanında kimse yok tecrübesizlik sizler herşeyi biliyor araştırıyosunuz takdir ediyorum arkadaşları bu sefer annem 10 gün kalacak çalışıyor çünkü kayınvalidelere annem gidincede siz gelin dedim

Laylacım benim ailemde şehirdışında annemde 20 günden fazla kalamaz. Öğretmen olunca fazla rapor alamazm.
Ben kendi kendime yetmeliyim.. Temizlik için her hafta gelen ablam var o gelecek yine belki haftada 2 gü gelir..
Bide bi komşum var 55 yaşalrında yanlız yaşıyor..Onunla görüştüm hergün 3 saat gelip yemek işimi halledecek, misafir ağırlamada yardımcı olcak..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben evveliyatım var şekerim, senden az aldım ama senden fazla kilom var şu an naber :vecihi:

Olsun ama boyun da benden fazla..Ben 1,55e 68im hayal et bakim :D Yok etme dur bu işkenceyi sana yapamam :D

puhahahaaaa :D yerken soruyon mu azooo heee hep yiyon sonra üzülüyon sana hiç bişi çarpmasın azo ağlarım:uzgun:

Amin ben de üzülürüm :D
Tutamıyorum tatlı konusu geçince kendimi Tubişim ya :(

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
azo valla sen tatlı yazdıkça benim midem yanıyor canım hiç çekmiyor hep tatlı aşeriyonuz pehhhh:nanik:

amnınnı kız ne diyon sen herif ve ben aynı evde ama ayrı sabahlar olmaz bana yok anam ben kocişimi yanımda isterim anamda gitsin herüfünün koynuna :D

bencede mükemmel bir fikir sempatik olarrr hem :D

gökçenin azonun yedikleri yaramız demekki bi benimki zargana olcak zayıfça :panter:

aman kız 20 günden ne olacak.. Yanımda annemi istiyom.. Kocayı dışarı atmıyoz kız.. Yan odada olcak.. Hem adam sabah işe gidecek onuda düşünmek gerek..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şu hediye işi çok hoşuma gitti. süper bı fıkrım daha var.

ben yazılanları goremedıgımden dolayı ekstra olarak ve gönlümü almanız babında herkes bir de bana hedıye alsın.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Laylacım benim ailemde şehirdışında annemde 20 günden fazla kalamaz. Öğretmen olunca fazla rapor alamazm.
Ben kendi kendime yetmeliyim.. Temizlik için her hafta gelen ablam var o gelecek yine belki haftada 2 gü gelir..
Bide bi komşum var 55 yaşalrında yanlız yaşıyor..Onunla görüştüm hergün 3 saat gelip yemek işimi halledecek, misafir ağırlamada yardımcı olcak..

Benim annem gelecek Allah nasip ederse. Emekli olduğu için ne kadar isterse kalır.
Kardeşim de gelir dersinin olmadığı günler.
Ama burada mevlütünü okutunca gidip biraz da Eskişehirde kalalım diyoruz.
Annem buradayken kayınvalidem de gelir ama sanmam sürekli kalmaz herhalde.
Gerçi sağı solu da belli olmaz da. İstanbulda çok misafirim olmaz herhalde. Birkaç arkadaş, eşimin ailesinin komşuları filan.
Akrabalık ilişkileri soğuk çünkü.
Eskişehirde çok misafir kıyamet olur bizim, onu da annem halleder :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar