2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azo bende küçükken çikolatamı yalardım ki abim alasın dıye. ahahahaha yaladım ben onu olum derdım bı de.
ben hiç iğrenmem mesela ağzından çıkarır yerim adamın yeterki canım çekmesin :D
hımmmmm güsemişşşş
ama ben 40 günde zayıflayamamki saten bende iğrenç durur yaaa
zaten eşimin tarafı bi garip böle şeyler görmemiştir onlar
yapsam apışıp kalırlar herhalde:)
zaten annemde bilmio böle şeyleri beni deli ediyo adetlerimizi hiç bilmiom ben

gel bacım ben sana öğreteyim bişi olmaz sen yap adetleri bak nasıl hoşlarına gidiyo bide de ki gelen öle kıyafet filan la olmaz herkes en az çeyrek altın yapacak bizde adet böle de :D
annene de öğrensin olmaz öyle kızım yaaa çok şey kaçırıyosun neyin varmış taş gibi pamuk gibi hatunsun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Noldu kız hayırdır, bana da geldi bişiler afakan mı ne öyle birşey.

Ne dion oğlum :iyyyy::iyyyy: dikine atılmıyor mu zaten, 2 cm. felan olması lazım normalde o kesinin yaw.

hee 2cm.:D toplamı 16 cm tamamlıyolar ben sana o kadar diyim azom.ya bilgisayırım kafayı yedi resim yüklerken kapandı yarım saatte zor acıldı.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
kızlar bu adama devamlı baksam aceba oğlum buna benzer mi hastayım işte böle olsun istiyorum ve hep dua ediyorum allahım duy sesimi sağlıklı eli ayağı düzgün esmer mavi gözlü bi oğlan ver bana

Ekli dosyayı görüntüle 9739

ay git yaaaaa sizin harbi harbi kocalarınızı çok merak eder oldum senin azonun bi de gökçe'nin

burnuma sapıkça kokular geliii... hadi hayırlısı.

unutma hayatım lady gagayı düşün...

lady gaga ne alaka lo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo bende küçükken çikolatamı yalardım ki abim alasın dıye. ahahahaha yaladım ben onu olum derdım bı de.

İyi taktik demi :D Kimisi içeceğe felan tükürürdü okulun kantininde kimse içmesin diye :D:D

kızlar bu adama devamlı baksam aceba oğlum buna benzer mi hastayım işte böle olsun istiyorum ve hep dua ediyorum allahım duy sesimi sağlıklı eli ayağı düzgün esmer mavi gözlü bi oğlan ver bana

Ekli dosyayı görüntüle 9739

Vışşşş :D Valla baka baka benzeseydi benim oğlan capon olardı diyim ben sana :p

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ben hiç iğrenmem mesela ağzından çıkarır yerim adamın yeterki canım çekmesin :D

gel bacım ben sana öğreteyim bişi olmaz sen yap adetleri bak nasıl hoşlarına gidiyo bide de ki gelen öle kıyafet filan la olmaz herkes en az çeyrek altın yapacak bizde adet böle de :D
annene de öğrensin olmaz öyle kızım yaaa çok şey kaçırıyosun neyin varmış taş gibi pamuk gibi hatunsun

heehheee tombulll taşşşşş

oooo ne güsel yaaa çeyrekten aşağısı kurtarmıyo demekk
bizdede yakınlar takar diye biliom ama bakalım görecezz..
yaa iki tarafında ilk evlelenen çocukları biziz ilk torun gelio yine ilk acemilikler bizde yaşanacak yaa off aynı düğünde olduğu gibi yaa nolurdu abim benden önce evlenseydi nolurdu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hee 2cm.:D toplamı 16 cm tamamlıyolar ben sana o kadar diyim azom.ya bilgisayırım kafayı yedi resim yüklerken kapandı yarım saatte zor acıldı.

Ne diyon dünür :O
Kalpten mi götürcen beni?? 10 cm. kendi açılsa 6 cm. kesi mi atıyollar? Ay sezoş daha sempatik geldi şimdi gözüme :D

ay git yaaaaa sizin harbi harbi kocalarınızı çok merak eder oldum senin azonun bi de gökçe'nin

lady gaga ne alaka lo

Al benden de o kadan, ben de seninkisini merak ettim, kimseleri beğenmediğine göre bir şaheser ile evlenmiş olmalısın :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

algılayamadım* neyi 16 cmye tamamlıyolar yaaaaaaaa... ay bak doktorun sezoş lafına sevınecem az kaldı yani heee.

lady gaga ne alaka lo

kerimciğime laf yok... kocam da gayet tipsiz. ama bana dünya güzeli o ayrı.

hani konuşmuştuk ya layd gaganın güzelliğinin neye borçlu olduğuınu. onu dıyom.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

lady gaga ne alaka lo
sen kurban ol be kocalarımıza :hih:

al dana kocammm
Ekli dosyayı görüntüle 9743
İyi taktik demi :D Kimisi içeceğe felan tükürürdü okulun kantininde kimse içmesin diye :D:D

Vışşşş :D Valla baka baka benzeseydi benim oğlan capon olardı diyim ben sana :p

valla azo benzemesi için hep dua ediyorumm işte böle bi çocuk olsun yiyim ben onun heryerini rabbim en başta sağlıklısını sonrada kalbimizdekini nasip etsin

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Al benden de o kadan, ben de seninkisini merak ettim, kimseleri beğenmediğine göre bir şaheser ile evlenmiş olmalısın :D

tabiisi şaheser bi sanat eseri o :panter: :panter:

kerimciğime laf yok... kocam da gayet tipsiz. ama bana dünya güzeli o ayrı.

hani konuşmuştuk ya layd gaganın güzelliğinin neye borçlu olduğuınu. onu dıyom.

hahahahaha tamam hatırladım
ama artık tip oluşmuştur dimi bunca zaman yapmadık bişi :kptmya: :kptmya:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bilgisayarı fırlatmama azcık kaldı.delirecemm.... azoo,gökçe kuzularım evet 6 cm lik kesi atıyorlar nerdeyse.yani bana ve benim tanıdığım normal doğum yapan arkadaslara öle olmus :D sonra 3-4 tane dikişle geri dikiyorlar kesi yerini verevine..düz değil yani.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar