ys: çok utandım şu anda o senin enerjin fıstıkımmm gamzeden aldım sana verdim demekki o enerjiyi çarpmadım demi senii
yoookkk bebeğemm süperdin yaniiiiiii
ah gamzeciğimm ahhhh istemeye istemeye vazgeçiom ondan yaa aklıma geldi gene
ys: çok utandım şu anda o senin enerjin fıstıkımmm gamzeden aldım sana verdim demekki o enerjiyi çarpmadım demi senii
Neden kuşum nen var?
Leader bacım çok tatlılar, bayıldım güle güle giy
tam konusunda gelmişim..ağrılar:sila:azo ya beni anlattın resmen .. bacak aram benim de çok ağrıyor ..kalkarken yatarken resmen acıdan kıvranıyorum..
kızlar artık oturarak uyuyorum arkama yastık dolduruyorum ..zira yatarak sol tarfım çürüdü..
ıyyyy Ali İhsan'la öpüşmeyi düşünemiyorum
soner de gözüme artık çirkin gelmeye başladı
kerim zaten bayrak sallıyo çirkinlikte
Bilmem... Çok halsizim, sabahtandır uyuyorum, sadece yemek yemek için kalkıyorum... Ateşim de var gibi, ölçecem şimdi...
Leadercım ben de çok beğendim aldıklarını, güle güle güzel günlerde giy inşallah...
Neyse canlar, ben arada gelir bakarım size, gene başım zonklamaya başladı, yatiiim biraz...
sağol hayatımmm bu kadan iltifat yeter şımarırsam hiç çekilmem şimdi işe iniyim mama yiyodumm
yoookkk bebeğemm süperdin yaniiiiiii
ah gamzeciğimm ahhhh istemeye istemeye vazgeçiom ondan yaa aklıma geldi gene
Dahası var;
Bacak bacak üstüne atamıyorum, ayakkabılarımı eğilerek giyemiyorum, çorabımı giyerken yere oturuyorum, bazen koltuğa tv izlerken uzanıyorum kalkamıyorum eşim kaldırıyor, devamlı yelleniyorum söylemesi ayıp![]()
İkidebir çişim geliyor, göbek deliğim kapanmış, delik diye birşey yok..Karnımın sağ tarafı acıyor, oğlum oraya yaslanıyor hep, öksürürken, gülerken hep acıyor.
Yine de Allah'a şükür..
Ben oturarak uyuyamam ya boynum tutulur
Ben bugün sessiz sessiz dursam olar mı? :uzgun:
İzlemedim anam ben...İffet ile Aliihsan öpüşsün yeter bana
baktınız mı kızçeler geceliklerimize hastane çıkışımıza nasıl sizce olmuş muuuu?
https://www.hanimefendi.com/subat-a...lerinin-odalari-ve-cicileri-8.html#post719961
aaaaaaa demek aylinle soner sonundaa.......................
tühh izleyemedim yaaaaaaaa
sağol hayatımmm bu kadan iltifat yeter şımarırsam hiç çekilmem şimdi işe iniyim mama yiyodumm
azommm simurum teşekkür ederimmm sağolunnn
terlik olarak deyin bana ne giyineyim ben nerden alayımm bulamadım?
slmm
kızlarr ben geldimmm
nasılsınız bakalım???
Ben bugün sessiz sessiz dursam olar mı? :uzgun:
Dahası var;
Bacak bacak üstüne atamıyorum, ayakkabılarımı eğilerek giyemiyorum, çorabımı giyerken yere oturuyorum, bazen koltuğa tv izlerken uzanıyorum kalkamıyorum eşim kaldırıyor, devamlı yelleniyorum söylemesi ayıp![]()
İkidebir çişim geliyor, göbek deliğim kapanmış, delik diye birşey yok..Karnımın sağ tarafı acıyor, oğlum oraya yaslanıyor hep, öksürürken, gülerken hep acıyor.
Yine de Allah'a şükür..
nen var kuzum?
onlar kim be?![]()
.
Ben de çorabımı giyerken ayağımı kendime çekemiyorum.
Pantolonumun paçasından yakalayıp elimle çekiyorum kendime doğru :26:
Hoş geldin canım
:26:
Bilmem... Çok halsizim, sabahtandır uyuyorum, sadece yemek yemek için kalkıyorum... Ateşim de var gibi, ölçecem şimdi...
Leadercım ben de çok beğendim aldıklarını, güle güle güzel günlerde giy inşallah...
Neyse canlar, ben arada gelir bakarım size, gene başım zonklamaya başladı, yatiiim biraz...
Niye kız karizma adam..Kerim de hoş, niye öle dion şimdi.
Dahası var;
Yine de Allah'a şükür..
hoşbulduk cnmmm
bu arada ruhh haline bayıldımmmmmm
Dahası var;
Yine de Allah'a şükür..

hah) çişim sürekli var. yellenmiyorum, ama gazlı ve öfkeliyim. sen hayatında hiç karizma görmemişin ah canımmm yazık sana acıdım bak şimciiiiys:
ayakkabılarımı onur çıkarıyor. kanepeye uzandığım zaman kalkmam için vinçin gerektiği zamanlar oluyor. banyo yaparken daha fazla duş jeli kullanmaya başladığımı farkettim(eğilemediğim için ayaklarıma yukardan duş jeli sıkıyorum bırbırlerıne sürterek yıkıyorum. a
hah) çişim sürekli var. yellenmiyorum, ama gazlı ve öfkeliyim.
göbek deliğim 1 haftaya kalmaz dışarı çıkar gibi. içi koylaştı hepten. damarlarımnı dışardan goruyorum artık. selulitlerim artımış. memelerim kocaman olmuş.
gece 4-5 kez uyanıyorum. bi taraftan bi tarafa dönmem 5 dakikamı alıyuor. o taraftan 2 dakika içinde sıkılıp diğer tarafa dönmem ise saatler.
geçmiş olsun yavruşşş... arada gel özletme.
ayakkabılarımı onur çıkarıyor. kanepeye uzandığım zaman kalkmam için vinçin gerektiği zamanlar oluyor. banyo yaparken daha fazla duş jeli kullanmaya başladığımı farkettim(eğilemediğim için ayaklarıma yukardan duş jeli sıkıyorum bırbırlerıne sürterek yıkıyorum. a
hah) çişim sürekli var. yellenmiyorum, ama gazlı ve öfkeliyim.
göbek deliğim 1 haftaya kalmaz dışarı çıkar gibi. içi koylaştı hepten. damarlarımnı dışardan goruyorum artık. selulitlerim artımış. memelerim kocaman olmuş.
gece 4-5 kez uyanıyorum. bi taraftan bi tarafa dönmem 5 dakikamı alıyuor. o taraftan 2 dakika içinde sıkılıp diğer tarafa dönmem ise saatler.
Ya terlik ben de araştırıyorum, en iyisi doktor terlikleri aslında hani beyaz delikli oluyor, hiçbirşey bulamazsam onlardan alıcam ben.Hem her pijamaya geceliğe de uyuyor
Hoş geldin canım.
Gel gel açılırsın simuşum sohbete dal sen.
Ben de çorabımı giyerken ayağımı kendime çekemiyorum.
Pantolonumun paçasından yakalayıp elimle çekiyorum kendime doğru :26: