2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Neden kuşum nen var?

Leader bacım çok tatlılar, bayıldım güle güle giy :D

Bilmem... Çok halsizim, sabahtandır uyuyorum, sadece yemek yemek için kalkıyorum... Ateşim de var gibi, ölçecem şimdi...

Leadercım ben de çok beğendim aldıklarını, güle güle güzel günlerde giy inşallah...

Neyse canlar, ben arada gelir bakarım size, gene başım zonklamaya başladı, yatiiim biraz...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tam konusunda gelmişim..ağrılar:sila:azo ya beni anlattın resmen .. bacak aram benim de çok ağrıyor ..kalkarken yatarken resmen acıdan kıvranıyorum..
kızlar artık oturarak uyuyorum arkama yastık dolduruyorum ..zira yatarak sol tarfım çürüdü..

Dahası var;
Bacak bacak üstüne atamıyorum, ayakkabılarımı eğilerek giyemiyorum, çorabımı giyerken yere oturuyorum, bazen koltuğa tv izlerken uzanıyorum kalkamıyorum eşim kaldırıyor, devamlı yelleniyorum söylemesi ayıp :D
İkidebir çişim geliyor, göbek deliğim kapanmış, delik diye birşey yok..Karnımın sağ tarafı acıyor, oğlum oraya yaslanıyor hep, öksürürken, gülerken hep acıyor.
Yine de Allah'a şükür..
Ben oturarak uyuyamam ya boynum tutulur :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ıyyyy Ali İhsan'la öpüşmeyi düşünemiyorum
soner de gözüme artık çirkin gelmeye başladı
kerim zaten bayrak sallıyo çirkinlikte

:D Niye kız karizma adam..Kerim de hoş, niye öle dion şimdi.

Bilmem... Çok halsizim, sabahtandır uyuyorum, sadece yemek yemek için kalkıyorum... Ateşim de var gibi, ölçecem şimdi...

Leadercım ben de çok beğendim aldıklarını, güle güle güzel günlerde giy inşallah...

Neyse canlar, ben arada gelir bakarım size, gene başım zonklamaya başladı, yatiiim biraz...

Canım yoruldun tabi kaç gündür ayakta..Kendine iyi bak yat uzan dinlen bi müddet birşeyle ilgilenme.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:):):)
yoookkk bebeğemm süperdin yaniiiiiii
ah gamzeciğimm ahhhh istemeye istemeye vazgeçiom ondan yaa aklıma geldi gene
sağol hayatımmm bu kadan iltifat yeter şımarırsam hiç çekilmem şimdi işe iniyim mama yiyodumm
Dahası var;
Bacak bacak üstüne atamıyorum, ayakkabılarımı eğilerek giyemiyorum, çorabımı giyerken yere oturuyorum, bazen koltuğa tv izlerken uzanıyorum kalkamıyorum eşim kaldırıyor, devamlı yelleniyorum söylemesi ayıp :D
İkidebir çişim geliyor, göbek deliğim kapanmış, delik diye birşey yok..Karnımın sağ tarafı acıyor, oğlum oraya yaslanıyor hep, öksürürken, gülerken hep acıyor.
Yine de Allah'a şükür..

azommm simurum teşekkür ederimmm sağolunnn
terlik olarak deyin bana ne giyineyim ben nerden alayımm bulamadım?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben bugün sessiz sessiz dursam olar mı? :uzgun:

nen var kuzum?

İzlemedim anam ben...İffet ile Aliihsan öpüşsün yeter bana :D

onlar kim be? :(

baktınız mı kızçeler geceliklerimize hastane çıkışımıza nasıl sizce olmuş muuuu?
https://www.hanimefendi.com/subat-a...lerinin-odalari-ve-cicileri-8.html#post719961

ben goremıom :(( mail denılen bişi var :)

aaaaaaa demek aylinle soner sonundaa.......................
tühh izleyemedim yaaaaaaaa

hee uyukluyodum ama ben rüya da olabülü.. yere falan yattılardı tekrar uykuya dalmışım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sağol hayatımmm bu kadan iltifat yeter şımarırsam hiç çekilmem şimdi işe iniyim mama yiyodumm

azommm simurum teşekkür ederimmm sağolunnn
terlik olarak deyin bana ne giyineyim ben nerden alayımm bulamadım?

Ya terlik ben de araştırıyorum, en iyisi doktor terlikleri aslında hani beyaz delikli oluyor, hiçbirşey bulamazsam onlardan alıcam ben.Hem her pijamaya geceliğe de uyuyor :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
slmm
kızlarr ben geldimmm
nasılsınız bakalım???

Hoş geldin canım.

Ben bugün sessiz sessiz dursam olar mı? :uzgun:

Gel gel açılırsın simuşum sohbete dal sen.

Dahası var;
Yine de Allah'a şükür..

Ben de çorabımı giyerken ayağımı kendime çekemiyorum.
Pantolonumun paçasından yakalayıp elimle çekiyorum kendime doğru :26:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Eskiden bu zamanlar bi sürü hediye, promosyon gelirdi yılbaşı sebebiyle.En kötü ajanda gelirdi be.
Satınalmacı olmayı severdim bu dönemlerde :D
Şimdi hiçbişey yok.
Biz de müşterilerimize yollardık, şimdi düştük ajandaya.
Vay anasını ekonomik kriz ya.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

canım fazla yatmaktan da sersem gibi olursun başın ağrır he diim sana

:D Niye kız karizma adam..Kerim de hoş, niye öle dion şimdi.

sen hayatında hiç karizma görmemişin ah canımmm yazık sana acıdım bak şimciiii :eek:ys:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Dahası var;
Yine de Allah'a şükür..

ben sana bişey diyeyim mi azo bizim doğumcuya değil psikoloğa ihtiyacımız var.. biz anlatcaz o dinleyecek.. yeminle ağlar halimize..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

geçmiş olsun yavruşşş... arada gel özletme.

Dahası var;
Yine de Allah'a şükür..

ayakkabılarımı onur çıkarıyor. kanepeye uzandığım zaman kalkmam için vinçin gerektiği zamanlar oluyor. banyo yaparken daha fazla duş jeli kullanmaya başladığımı farkettim :) (eğilemediğim için ayaklarıma yukardan duş jeli sıkıyorum bırbırlerıne sürterek yıkıyorum. ahahahahahah) çişim sürekli var. yellenmiyorum, ama gazlı ve öfkeliyim.

göbek deliğim 1 haftaya kalmaz dışarı çıkar gibi. içi koylaştı hepten. damarlarımnı dışardan goruyorum artık. selulitlerim artımış. memelerim kocaman olmuş.

gece 4-5 kez uyanıyorum. bi taraftan bi tarafa dönmem 5 dakikamı alıyuor. o taraftan 2 dakika içinde sıkılıp diğer tarafa dönmem ise saatler.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sen hayatında hiç karizma görmemişin ah canımmm yazık sana acıdım bak şimciiii :eek:ys:

Niye len karizma bi kerem Aliihsan bey :D Örnek ver bakim sen kim karizma ona göre diyim sen zevkli misin değil misin.

ayakkabılarımı onur çıkarıyor. kanepeye uzandığım zaman kalkmam için vinçin gerektiği zamanlar oluyor. banyo yaparken daha fazla duş jeli kullanmaya başladığımı farkettim :) (eğilemediğim için ayaklarıma yukardan duş jeli sıkıyorum bırbırlerıne sürterek yıkıyorum. ahahahahahah) çişim sürekli var. yellenmiyorum, ama gazlı ve öfkeliyim.

göbek deliğim 1 haftaya kalmaz dışarı çıkar gibi. içi koylaştı hepten. damarlarımnı dışardan goruyorum artık. selulitlerim artımış. memelerim kocaman olmuş.

gece 4-5 kez uyanıyorum. bi taraftan bi tarafa dönmem 5 dakikamı alıyuor. o taraftan 2 dakika içinde sıkılıp diğer tarafa dönmem ise saatler.

Ayy yavrummmm duş jeli ile bacak yıkama taktiğine bayıldım :D Anne dediğin böyle yaratıcı olmalı :D
Damarları hiç açma ya çok ürkütücü duruyorlar demi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
geçmiş olsun yavruşşş... arada gel özletme.

Benim göbek deliğim de dışarıya pörtleyen cinsten.
Karnımda da kıllar peydah oldu ayrıcana.
Sağa dönüyorum uyuyamıyorum, sola dönüyorum uyuyamıyorum geceleri.En az 7-8 kere çişe kalkıyorum.Uykum sürekli tilki uykusu gibi.Ayakkabılarımı eğilmeden arkalarına basarak çıkarabiliyorum ama eğilip yerden alıp ayakkabılığa koyamıyorum.
Yemek yaparken ayakta durmaktan bile nefes nefese kalıyorum.Bi yere yürümek zaten zulüm.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya terlik ben de araştırıyorum, en iyisi doktor terlikleri aslında hani beyaz delikli oluyor, hiçbirşey bulamazsam onlardan alıcam ben.Hem her pijamaya geceliğe de uyuyor :D

terlik bende var aslında ama hastanede olur mu bilmem o doktor terliklerine benzeyen şeyleri plastik tipleri varya
onların daha janjanlısı üzerinde yusufçuk var böle lacivert görüntü süper ama 5tlye almıştım ben onları bi marketten komik geliyo giymek resim çekseydim keşke :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hoş geldin canım.

Gel gel açılırsın simuşum sohbete dal sen.

Ben de çorabımı giyerken ayağımı kendime çekemiyorum.
Pantolonumun paçasından yakalayıp elimle çekiyorum kendime doğru :26:

yere bişey düşmeye görsün.. zulüm resmen.. hele bot giymek.. walla o mu beni giyiyor ben mi onu belli değil..
Buarada ben de 3 gündür ishalim.. gecmedi bi türlü.. ishal iyi bişey mi .. neden geçmiyr acep

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar