puaha 8 ay
eet sen ölesin buna katılıyorum yıvrum valla gecen öle dedim yaparım ne varmış diyo heee oldu dedimys:
benimki de 1 ay
puaha 8 ay
eet sen ölesin buna katılıyorum yıvrum valla gecen öle dedim yaparım ne varmış diyo heee oldu dedimys:
Öffff daraldım sıcaklar bastı, doğurasım geldi :dusun:
kızlar bu dedikleriniz banada oluyo yanıyom aaaa dostlar söndürün beniky:
ky: acayip derecede afakanlar bastı bana ya. alttan alttan yanıyor bi taraflarım.
offff menopoz da böyle bişi demek...
aşkummm hoşgeldin güsellik nerdesin sennn ne kadan taklıydın öle yaaa bayıldım sana hastanede -rguluslmm
kızlarr ben geldimmm
nasılsınız bakalım???
iyiyim canım ama
banada geliyo afakanlar bu sıcak basması demek herkeste oluyomuş
hele geceleri resmen şapır şapır terliyom sonra üşüyomm
çoookk dengesiz oldum bende yaaa
bide acayip kötü sırt ağrım var napıcamm bilmiom ben ya
benimki de 1 ay
iyiyim canım ama
kızlar bu dedikleriniz banada oluyo yanıyom aaaa dostlar söndürün beni
aşkummm hoşgeldin güsellik nerdesin sennn ne kadan taklıydın öle yaaa bayıldım sana hastanede -rgulu
bi üşüyorum aniden bi yanıyorum ama yanma daha fazla
aaa bu arada kızlarrr
biz geçen cumartesi leader le tanıştıkkk
çook tatlı biri ya çok sevdim kendisini innş görüşürüz bundan sonra
tuğbacımm öpüom seniiii
Geceleri ensem terliyor benimde..Ayaklarımı yorgandan dışarı çıkarıyorum, kolumu da...
Gecede en az 2 kere uyanıyorum, hem çiş hem de mide yanması yüzünden..Ayran içip banyo yapıp yatmak da fayda etmiyor kesin kalkıyorum..
Sabahları yatağımdan kalkmak ekstra efor istiyor..Bacak aram inanılmaz ikiye ayrılır gibi ağrıyor, ağlayasım geliyor yataktan kalkarken...2 yastık kafamın altında, bi yastık bacak aramda yatıyorum, ama yatakta dönerken zor oluyor o bacak aramdaki yastık, en sonunda yere fırlatıyorum.Off ne dertliyim dimi
Benim yazdıklarımı yazma :biyik:
Hoşgeldin canım, darlanmaktayız sen nasılsın
Bi de sezoşta toparlanalım diye korse takamıcaz o çok kötü, ama napalım kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek GökçeÇok sevdiğim bir atasözüdür
iyiyim canım ama
ha bi de düz saçlıyımdır ha artık nasıl terlıyosam. benimki de 1 ay
canımmm benim ya hissettiklerimiz tamamen karşılıklı yaaa
sende çok tatlıdın yani seninle koca gün oturup sohpet etsem hayatta sıkılmam ya
süper bi enerjin var maşallahhhhhhhhhhhhhhh
dün aylinle soner sevişti di mi? arada gözümü açıp baktım ama rüya da görmüş olabilirim.
fatoşla kerim de öpüşüyor zannımca bu hafta.
ülkecek sevişgen olduk bu hafta. hadi hayırlısı.
Ben bugün sessiz sessiz dursam olar mı? :uzgun:
dün aylinle soner sevişti di mi? arada gözümü açıp baktım ama rüya da görmüş olabilirim.
fatoşla kerim de öpüşüyor zannımca bu hafta.
ülkecek sevişgen olduk bu hafta. hadi hayırlısı.
Geceleri ensem terliyor benimde..Ayaklarımı yorgandan dışarı çıkarıyorum, kolumu da...
Gecede en az 2 kere uyanıyorum, hem çiş hem de mide yanması yüzünden..Ayran içip banyo yapıp yatmak da fayda etmiyor kesin kalkıyorum..
Sabahları yatağımdan kalkmak ekstra efor istiyor..Bacak aram inanılmaz ikiye ayrılır gibi ağrıyor, ağlayasım geliyor yataktan kalkarken...2 yastık kafamın altında, bi yastık bacak aramda yatıyorum, ama yatakta dönerken zor oluyor o bacak aramdaki yastık, en sonunda yere fırlatıyorum.Off ne dertliyim dimi
ne kız o?
İzlemedim anam ben...İffet ile Aliihsan öpüşsün yeter bana