2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim eşim de çok kıskanç da itiraf edemiyor.. arada sınıyorum kendimce test gibi.. garibim her seferinde basarıyla geçiyor testi.
misal geçen gecenin köründe nerden aklıma geldiyse guarejma diye futbolcu var yüzünü hiç görmedim.. kalktım kuarejma zenci mi falan dedim.. ne o rüyanda mı gördün dediayıp bişeyler mi gördün falan.. 2 gün sorunca yakısıklı mı hangi takımda oynuyor faln diye neyse adamda bi tepki sonra sustumm.. baktım netten yagusukluymus kerata..nerden aklıma geldi acep:)

Sen ona kıskançlık mı diyon kız :D Te allam ya :p
O her evde oluyordur eminim, ben de tvde yakışıklı birine iltifat ettiğimde benimkisi de bozulur çok pis..Ama bence bu kıskançlık değil sinir olma durumu, kıl olma yani :D

Tepki
56
kikikkikiki :D Ben mi :D Evet bi ara dikkat ettim ve yürüdüm, o hafta bayram ettim zaten 3 haftada 1 kilo almıştım :D Şimdi yine saldım Cuma da kontrolüm var bakalım merak ediyorum ve tırsıyorum kaç kilo aldım diye :D Şu ana kadar toplam 15 kiloyu buldum canım :D
İşten 26 Aralıkta ayrılcam, pek birşey kalmadı aslında.

Evet cnm az kalmış işten ayrılmana.. Hayırlısı..
Sen ne diyorsun ben bir Adana ya gittim geldim 8 kilo almışım...:D
Toplamda bende 14 kilo aldım..:D Yalnız değilsin yanii..:D Adanaya gitmeden önceki fotolarıma bakıyorum birde dönmeden önceki en son halime pufff bir şişmişim iyice..Ne yapayım annemin yemeklerine karşı koyamadım :sinifsinif:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlaaar,

ben 4 erkek 1 bayan doktora gittim çeşitli sebeplerden dolayı. bayan bir daha karşıma çıksa saçını başını yolarım valla. erkek doktorlar melek gibin. ama bayan bildiğiniz cadıydı :D

benim eşim kıskanç değildir pek. arada yapar, utanır sonra hatta. doktor konusunda da iyisi kimse ona gidilecek olmuştur düşüncesi. ama 10 gün önce muayene için doktor dışarı çıkmasını rica etmişti. sakince çıktı benim melek kocam. ama evde de "inşallah sık tekrarlanmaz" dedi. sonra baktım yine utandı. "amaaan ne saçmalıyorum ben" dedi :nanik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Toplamda bende 14 kilo aldım..:D Yalnız değilsin yanii..:D Adanaya gitmeden önceki fotolarıma bakıyorum birde dönmeden önceki en son halime pufff bir şişmişim iyice..Ne yapayım annemin yemeklerine karşı koyamadım :sinifsinif:

Hahahah ay çok sevindim beni yakaladın yakalıcan hadi bakalım :D
Ya sorma ben de fotoğraflarıma bakarken anlıyorum ne kadar kilo aldığımı..
Dün eşim facede duvarımda bi resmimi paylaşmış, bi hamilelikten önce bi de hamilelikten sonraki resmimi koymuş, altına Emrah'tan önce, Emrah'tan sonra yazmış, harbi çok farklı :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bak şimdi adana dedin aklıma adana kebab geldi çok canım istedi acılı acılı

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sen ona kıskançlık mı diyon kız :D Te allam ya :p
O her evde oluyordur eminim, ben de tvde yakışıklı birine iltifat ettiğimde benimkisi de bozulur çok pis..Ama bence bu kıskançlık değil sinir olma durumu, kıl olma yani :D

baska nasıl kıskandırayım canım.. askeriyede gidip foto mu çektirsem acep adama felç iner be:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
merhaba kızlaaar,

ben 4 erkek 1 bayan doktora gittim çeşitli sebeplerden dolayı. bayan bir daha karşıma çıksa saçını başını yolarım valla. erkek doktorlar melek gibin. ama bayan bildiğiniz cadıydı :D

benim eşim kıskanç değildir pek. arada yapar, utanır sonra hatta. doktor konusunda da iyisi kimse ona gidilecek olmuştur düşüncesi. ama 10 gün önce muayene için doktor dışarı çıkmasını rica etmişti. sakince çıktı benim melek kocam. ama evde de "inşallah sık tekrarlanmaz" dedi. sonra baktım yine utandı. "amaaan ne saçmalıyorum ben" dedi :nanik:

Ayy yazık çaktırmamaya çalışıyor :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bayramda memlekete gitmiştim cnm gidiş o gidiş daha Pazartesi döndüm..
Annemlerdede internet olmayınca hiç girememiştim..
Dünde burda olduğunuzu öğrendim bir ara girdim ama sen yoktun şeker..
Umarım sen ve bebişin iyisinizdir..
hımm anladım güselim bizide bulmana sevindim biz iyiyyiz teyzoş siz nasılsınız?
benim eşim de çok kıskanç da itiraf edemiyor.. arada sınıyorum kendimce test gibi.. garibim her seferinde basarıyla geçiyor testi.
misal geçen gecenin köründe nerden aklıma geldiyse guarejma diye futbolcu var yüzünü hiç görmedim.. kalktım kuarejma zenci mi falan dedim.. ne o rüyanda mı gördün dediayıp bişeyler mi gördün falan.. 2 gün sorunca yakısıklı mı hangi takımda oynuyor faln diye neyse adamda bi tepki sonra sustumm.. baktım netten yagusukluymus kerata..nerden aklıma geldi acep:)
aman sende kıskançlık mı diyon hayat diye bi dizi varya atvde cuma akşamları orda bir çocuk var kızlar gözleri mavi esmer bişi adı sıraç bayıldım o çocuğa off didimde şakayla karışık elinin tersiyle dudağıma bi vurdu hopppss kendine gel ağzını kırarım valla benden başka baktığın adam elin adamı sanatçıda olsa oyarım gözlerini didi ama o çocuğa bittimmm offff işte oğlum olursa aynından isterim inşallah rabbim saflıkla beğendiğim o adam gibi bir evlat nasip eder bana sibirya kurdu gözleri gibi nasıl sğper parlıyo
Valla kadın yaşlı ise sorun etmem eşimin kadına muayene olmasını :D
Bi de doktor bi tek çatı genişliği için kontrol ediyor, ikidebir orana burana bakmıyor ki, çatı muayenesi de 2 sn. sürüyormuş zaten..

valla yaşlı genç bakamaz kocamın şeysine yolarım adamı atarım bi köşeye yaşlı olması dahada fena kimbilir kaç senedir görmüyo öle bişi daha fena bakar :D
bana gelince 2 snde olsa görcek ya yeter bana gördükten sonra isterse 100 saat baksın göstertene kadar sorunum :uzgun: azom korkuyom işte korkuyom doktordann t.coşkunlarr :p

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
valla yaşlı genç bakamaz kocamın şeysine yolarım adamı atarım bi köşeye yaşlı olması dahada fena kimbilir kaç senedir görmüyo öle bişi daha fena bakar :D
bana gelince 2 snde olsa görcek ya yeter bana gördükten sonra isterse 100 saat baksın göstertene kadar sorunum :uzgun: azom korkuyom işte korkuyom doktordann t.coşkunlarr :p

Zaaaaa :D Dur az kopmam bitsin döncem ben sana :kahkaha::kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Zaaaaa :D Dur az kopmam bitsin döncem ben sana :kahkaha::kahkaha:

kop kop gülll gıcık suratlı azom benim yirim senii komiğine gitti deymii yok anam belden aşağımıza bakmasın ne karılar ne erkekler :D onu bırak şimdi benimkini kuaför için kandıramıyorum ağdaya gitcem olmaz diyo neden kadın dşyorum oda görmesin diyo :D manyak herif kıskançlığı aştı iyice ben didiyom yemeğe bebeimin cicikleriniyle benimkileride çekerim hemi size ne kadar güsel olar hade byeee

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

kız senin gerdek kaç ay sürdü :D :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kop kop gülll gıcık suratlı azom benim yirim senii komiğine gitti deymii yok anam belden aşağımıza bakmasın ne karılar ne erkekler :D onu bırak şimdi benimkini kuaför için kandıramıyorum ağdaya gitcem olmaz diyo neden kadın dşyorum oda görmesin diyo :D manyak herif kıskançlığı aştı iyice ben didiyom yemeğe bebeimin cicikleriniyle benimkileride çekerim hemi size ne kadar güsel olar hade byeee

:D Gıcık suratlı mı, hadi ordan baby faceim ben :D :kahkaha:
O zaman yollamıyorsa kendi yapıversin bi zahmet sana :p

kız senin gerdek kaç ay sürdü :D :D

:kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:
Kız bayılıyom sana, durup durup bombayı patlatıyon ya :D Uzun sürmüştür kanımca :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yemeğimi yedim sonra da azıcık yürüyüş yaptık kızlar.
Yaptık diyorum. Şirketten bi arkadaşla.
Yemekten sonra, bi ara ne güzel yürüyodum ya bu ara onu da aksattım dedim.
Hadi gel yürüyelim ben de açılırım dedi o da. Hiç canım istememesine rağmen e hadi iyi dedim.
Tam kapıdan çıkarken de demez mi “İzne çıkıcan yakında eşlik edelim sana şu hayatta bi dedi.”
Hönk dedim ölecek miyim. Sinirim bozuldu.
Kafası çok dolu, ailevi sorunları var düşünmeden konuştu muhtemelen de, malum mu oldu noldu diye de bi tuhaf olmadım diil he.
Ölcem mi yoksa filan triplerindeyim.
:acep:

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
haah sonunda yükledimm:D

Ekli dosyalar

• GEDC0011.jpg
    GEDC0011.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 65
  • GEDC0012.jpg