2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Simuş sana bişi sorucam. Yeşil salata, limonlu benim şekerimi inanılmaz fırlatıyo, hiç böyle bişey dikkatini çekti mi.
Ne zaman salata yesem, diyet dışına çıkmasam bile şekerim yüksek.
Ki bi arkadaşım bana şekerini marulla düşürdüğünü söylemişti.
Bende tam tersi. Limondan mı acaba…
Tarçınlı süt düşürüyo benim, yada tarçını tek başına demlediğimde.

gecen kanal d de vardı doktorumda,tarçın cok ii geliyomus sekere evet..kabuk tarcını demleyin bütün gun diyo bi kac bardak icin diyo butun tatlı ihtiyacınızı giderir dengeler diyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hemen hemen aynı gidiyor ölçümlerimiz seninle. Zaten diyetisyen bana 2000 kalorilik diyet vermiş. Başka bir doktora daha gittim. O da sen hamilesin, en az 2250 kalorilik olmalı, tatlı hamurişi kızartma tüketimine dikkat et, gerisini boşver, istediğin kadar ye dedi. Ben de artık öyle yapıyorum ama gel gör ki şimdi de iştahım gitti... :acep:

Valla benim hamura gelesiyo vicdan yapıcak çok şeyim var: bazen kola içiyorum, neskafe içiyorum, kızartma, çikolata yiyorum :D (Kötü, pis, kaka anne :D )

Tadım pizzada diyet hamurlu karışık pizza ye, olmadı salam sosis sucuk üstünden alırsın bi kenara, bari kokusu tadı sinsin yav :)

Evet ben de dönmem... Bblau'nun da benim de 16-17. haftalara kadar mide bulantımız oldu, çok net hatırlıyorum. Azoşun maşallah hiç bulanmadı mesela. Bulanan diğerlerinin de 12. haftada bitmişti. Gerçi şuan benim de tekrar başladı bulantılarım ya hayırlısı olsun...

Senin diyetisyen insaflıymış kız benimki 1800lük verdi, bi de hayda hayda yeter sana demez mi :D
Doktorum benim en az 2200 dedi.
Ama ben de arada çikolata, kızartma, hamurişi kaçırıyorum valla şu ara :)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben de aburcubur pek yemem hele saf çikolata çok ağır geliyor bana:lala:

Ben normalde tatlı yemem, kırk yılda bir yerdim. Ne zaman hamile oldum o gün bugündür tatlı benim favorim...

Simuş sana bişi sorucam. Yeşil salata, limonlu benim şekerimi inanılmaz fırlatıyo, hiç böyle bişey dikkatini çekti mi.
Ne zaman salata yesem, diyet dışına çıkmasam bile şekerim yüksek.
Ki bi arkadaşım bana şekerini marulla düşürdüğünü söylemişti.
Bende tam tersi. Limondan mı acaba…
Tarçınlı süt düşürüyo benim, yada tarçını tek başına demlediğimde.

İkisine de hiç dikkat etmedim valla Babuş ne yalan söyliiim... Yani tarçınlı süte de limonlu salataya da... Dur dikkat ediim bundan sonra... Ama limon düşürür derler normalde...

Kızlar ben yemek hazırlamak üzere kalkmak zorundayım. Kocamı da çalıştırıcam, çorba yaptırıcam ona. Gıcık günümdeyim bugün ben :D

Hepinizi öpüyorum... Kendinize iyi bakın...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ayy kanal 7 de Gülen Gözler başladı heheh azcık seyredeyim ya özledim türk filmi izlemeyi hele ki icinde adile nasit munir ozkul sener sen varsa :kahkaha::kahkaha:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
senin şeker testlerin nasıl çıkmışt diye sordu normaldi dedim. alla alla bebek baya iri giidyor ama belli de olmaz tabi hastane makineleri tam sonuç vermıyor dedi.

bu gidişle 4 kiloyu aşabilir dedi :( şuan 2.5 kiloya yakınmış...

Zonguldak'ın havasındandır kuzum, biz bu gidişle sezaryanla doğurcaz, canımız sağolsun. ama benim doktor bu konuda pek mutlu, hiç endişelenmiyor. tosunum kilo aldıkça o seviniyor sanki :vecihi:

maşallah Aden'e

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
iyi aksamlar hamişş kısmısı.. kocişş maca gitti. artıkın saat 10 bucuga kadar burdayım:D

az önce dr un verdigi fitile baktım. resmen hap yani katı. missbon büyüklügünde. umarım kullanabilirim bunu:acep:

bu arada beni bir düsünce aldı. acaba bebigin boyu kısa mı olcak diye. herkesin bebeginin dogum boyunu soruyorum. ama benim kadar meraklı bi anne bulamadım:D bizim kızın babannesi ve esimin babaannesi kısa. önemli olan aklı kısa olmasın tabi ama üzülürüm yinede. bugün dr bebek 43 cm olmus dedi ama acaba aynı hızla mı büyücek? bide dogum boyu normal boyuyla ilgili tahmin olanagı saglar mı ki? 15 gün sonra sorayım ben bunu dr a. aa yada cuma sonuc gösterirken sorayım

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:kahkaha: kızım bi kerede ferah tut icini aklına getirme soyle seyler yaa bak olumsuz dusunce olumsuz olaylar yaratırmıs dusunme sen

:D:D napimm kızz.. korkakk insanım ben. bide bizim elektrik kesintisinden ziyade saat atıyo asagıdan arada.. ondan korkuyorum. bi babayigidin inip acması lazımm.. sıkıntım ondan.. gerci altkat evde sanırım kocası inip acar heralde:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar