2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızım hamile olmak böyle bişi demek ki. annemi aradım açar açmaz "anneee aşureeeeeeeee" dedim. "kız şimdi dükkana bi müşterim aşure getirdi çok da güzel olmuş onur uğrasın geçerken" dedi. ehehehhe. haftasonu da koca bi kazan yapıcaz... ohhhh mis mis anne aşuresi...

Ay çok sevindim, iyi bari kaşığı ağzıma götürürken "tüh Gökçe kulakların çınlasın" demicem :D

bende w.c de çok düşünürüm işim 5 dkysa ben 15 dk da anca çıkarım:D:D:D
benimde aklıma geliyor cidden napıyorlar acaba diye özellikle yapılacak planlardan bahsedilmişse:)
bende seviyom azo heee hadi itiraf ediyom:zonk::zonk:

Lazın aklı ya kaçarken ya mıçarken çalışırmış :D :kahkaha:
Duygularımızın karşılıklı olması beni çok ihya etti :hihi:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay kıyamam lan :D
Ya geçen duşta düşündüm (bak yalnız neden duşta demeyin, en çok orda düşünüyom) hepinize çok alıştım, hani bilgisayarı kapadığımda bitmiyor, düşünüyorum herbirinizi..Çok seviyom lan hepinizi gerçek :panter:

Aynen bende öyle.. Sizlerle sohbet ederken çok rahat hissediyorum kendimi...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ya geçen duşta düşündüm (bak yalnız neden duşta demeyin, en çok orda düşünüyom) hepinize çok alıştım, hani bilgisayarı kapadığımda bitmiyor, düşünüyorum herbirinizi..Çok seviyom lan hepinizi gerçek :panter:

azo şimdi ben de sizi sevdiğimi yazacaktım.. az oldu tanışalı ama be bileyim..hepiniz iyi insanlarsınız masallah..duygusala bağladım iyi mi..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo şimdi ben de sizi sevdiğimi yazacaktım.. az oldu tanışalı ama be bileyim..hepiniz iyi insanlarsınız masallah..duygusala bağladım iyi mi..

Aynen sabahtan beri zaten duygusalım :D Doğum hikayelerimizi okurken kesin ağlarız zaten :)

İşte onları ıslamadım ya, ondan dedim.
Aslında aşure günü bugünmüş, Muharremin 10u ama....

Evet bugün başlanıyor normalde ıslatılmaya felan, ama benim canım çok çekti 1 gün daha bekleyemedim :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

aynen. :( diyorum ya hep; sevinciniz sevincim, derdiniz derdim.. olmuş. nasıl olmuş bilmem ama olmuş işte.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:kahkaha: :kahkaha:
40 gün yatcaz mı sandılar ben orayı anlamamışım :D

oraya bakarsan sünnette de çocuğun yatağı evde deli gibi süslenir ve o yatak uzun süre açık kalır
çocuk yatar mı hayır :D
hayatım süpersin yerlerdeyim ben seni anlıyorum bacım bizim yöreler işte tey gidin

Ay deme bak kötü hissetcem kendimi :( Vicdan azabı yaşıyom şu an :(

İvit gördüydüm bunu çok tatlı :D Ama benim geceliklere uymuyor :D
azooo bu taş süper ama yaa derhal gidip pijamacıklarını değiştir:dill:
aynen. o kız çocugu şeylerini görünce böyle bi buruklaşıyorum. ama olsun kız benim yavrumun da bi iki tane babasıyla benzer kıyafeti var. bizde öyle yaparız artık napalım.

ya gecen o değil de gecen toz mavi üstünde ı love dad yazan bi patık aldık yavrumuza. onur bildiğin hoşaf kesildi nasıl ağzı kulaklarında. benlen dalga gecıyo falan ahahah sen hep bizi kıskanacaksın çünkü benim oğlumun patiklerinde bile bak ne yazıyo falan dıye. aradan bi kaç gün geçti aynı alışveriş merkezinde gezınıyoruz. onur tuvalete gittti gizli gizli mağazadan o patiğin seni seviyorum anne yazılsını alırken yakaladım kendimi. resmen nispet yaparmış gibi gizli gizli aldım iyi mi. onur görtünce ahahah ben demiştim bizi kıskanıyosun sen dıye bi başladı. gecenın sonunda ağladım ama :( ahahahahahah

yapma yawww. olsun o çaresizlikten. o kızın hastalığı vardı. sevıyorum ben onu.

yaaaaaaaaaaaaaa yapmaaaaaaaa... yapamazsın zaten. yapma.
sen çatlaksınnn kızım merak etme senin oğlan sana düşkün olcak demedi deme kızlar babaya oğlanlar anneye düşkün olarmış
Vallhi cahillikten yanlış anlamışım:)
Diyorumya adetleri hep değiştirince asıl olanı bilemiyorum..
Annem evlenirken adetleri yapayım diye ne uğraşmıştı ama ben iizn vermemiştim..
Hele o kırmızı kuşağıda bağlatmadım ya.. Hala söylenir..

estafurullah kız olurmu öle şey biizm adetler birazcık cins ama işe yarar tarafı güsell millet öle kıyafet felan getirmez mesila altınla gelirler hep buda adet :D
ooooww o kırmızı kuşağı babam taktı hüngür hüngür ağladı annem sırtarıyo kurtuldu benden die :D o gece resmlerde dahi o fotolarda çıktı düşn hiç çıkarmadık eşim açarken bile duayla açtıı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Neyyyyy leader herkeşler altınla mı geliyor gızzz:acep:
Oooooo 1 sene bile sonra gelseler yatakta geceliğimlen karşılamazsam namıssızım :kahkaha::kahkaha:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben hep en iyisi prima diye duyuyorum
ablam da prima kullanıyor prima al dedi
onu aldım
kırmızı taç hala bulamadım ben ya :acep:
çok teşekkür ederim canım

kırmızı taç, mudo nun internet sitesinde görmüştüm, kadifemsi galiba, çok kokoş bir şey aramıyorsan bak bi istersen...

arkadaşım 35te şu an bebeği 3000 gr.
dru çok iri demiş 40 haftayı beklemez demiş
32de ise 2100 müş

31 + 5de 1896 gr. dr bişey demedi bana. iri ya da normal demedi yani.

ben de mi aşure yapsam ki be.

ya benim de canım aşure çekti, hep böyle yapıyorsunuz ama :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayatım süpersin yerlerdeyim ben seni anlıyorum bacım bizim yöreler işte tey gidin

sen çatlaksınnn kızım merak etme senin oğlan sana düşkün olcak demedi deme kızlar babaya oğlanlar anneye düşkün olarmış

estafurullah kız olurmu öle şey biizm adetler birazcık cins ama işe yarar tarafı güsell millet öle kıyafet felan getirmez mesila altınla gelirler hep buda adet :D
ooooww o kırmızı kuşağı babam taktı hüngür hüngür ağladı annem sırtarıyo kurtuldu benden die :D o gece resmlerde dahi o fotolarda çıktı düşn hiç çıkarmadık eşim açarken bile duayla açtıı

:))9 ehehe bakıcaz. o nasıl adet ama ya. gecelıkle mısafır mı karşılanırmış? bızde hiç yok ben gormedım hiç oyle bişi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Neyyyyy leader herkeşler altınla mı geliyor gızzz:acep:
Oooooo 1 sene bile sonra gelseler yatakta geceliğimlen karşılamazsam namıssızım :kahkaha::kahkaha:

PUHAHAHA KOMEDİSİN KIZIM SEN GEL O ZAMAN DÜĞÜN GİBİ OLCEK BENİM MEVLÜTTT HALILARIN ÜZERİNDE KOLTULARDA Bİ DÜNYA İNSAN:sirin:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş bana da taç yapsana. (yalnız farkettiyseniz herkesten bişi istiyorum. ahahahahhaah) otur kendin yap di mi. ı ıhhh bılıyom yapamıyacagımı yapanlara sulanıyorum resmen)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:))9 ehehe bakıcaz. o nasıl adet ama ya. gecelıkle mısafır mı karşılanırmış? bızde hiç yok ben gormedım hiç oyle bişi.

kız gecelik değil böle tüllü müllü dantelli güpürlü çok şık lohusa takımları var araştırın google amcadan beyaz tüylü terlikler filan giyilir sen karşılamıycan misafiri zaten annen,kayınvaliden filan karşılıycaklar onlar hizmetlerini görcekler böle süslencen oturcan köşeye

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kız gecelik değil böle tüllü müllü dantelli güpürlü çok şık lohusa takımları var araştırın google amcadan beyaz tüylü terlikler filan giyilir sen karşılamıycan misafiri zaten annen,kayınvaliden filan karşılıycaklar onlar hizmetlerini görcekler böle süslencen oturcan köşeye

Ohhh kebap anasını satim :D
Bizde de şöyle olur; giyinir süslenirsin, bebeni de süslersin, yatak hazırlanmaz, ev sahibi olarak herkesi yine sen karşılarsın, onlarla oturur muhabbet edersin, hoca duayı okur, sonra bebeği getirirsin hoca alır kucağına..
Sonra ayranı,tavuklu pilavı, tatlıyı dağıtırsın.Çıkarlarken de şekerleri verirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar