2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Abowww sen buraya taşın :D 300 resim ama dvd içinde 300 tl..Tabi şimdilik, inşallah caymaz kadın.

Tanselim ben de senin tam tersin..Aşurenin içinde nohut, buğday, fasulye,tarçın ve fındık olsun başka birşey olmasın öyle seviyorum çorba gibi :D
Ama ilk kez yapacağımdan mecbur koyucam dediğin gibi..Eşim bol malzemeli seviyor.
Ama çok yararlıymış aşure.

canım bu albüm içinde yapıp veriyor şu özel baskı olan varya sayfa kalitesi kalın bişey ağacı diyorlar ama cahilim aklımda tutamadım:):)benim 10 tanesi doğum esnasında 15 tanesi odada aileyle birlikte çekilece.ama seninkide çok iyi fiyatmış anam sana taşınıyom ben:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benim fikrimce ben mevlütte pijama gecelik giyilmesine karşıyım 40 gün sonra tekrar hasta moduna girmek bana yanlış geliyor ele güne gösteriş yapar gibi.haaa giyenede sonsuz saygım var eğilirim önlerinde:):):)bu sadece benim fikrim
ben güzel bir elbise alacam inşallah saçlarımı filanda yaptıracam ayrı bir hazırlanacam inşallah o güne:)
kızımada annanesi tütü almış prenses gibi olcak oda :):):)

Ayyy tütüsünü yediğim :D Bayılıyom o tütülere ya :D

ben aşurenin üstündeki hiçbişeyi yemem
içindeki kayı incir vs. yemem
bi tek buğday fasulye nohut severim aşureyi:D

Ahhh bu da benden :D Gel senlen öyle bi aşure yapak :D

iyiki hatırlattın azocum.. bugün eve erzak baklagil falan bütün yıl evden bereket eksik olmazmış..insallah yine unutmam da iş çıkışı alırım:durbun:

Aynen canım, çıkışta unutmamam lazım, 3-5 birşey almalı.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Kaç paraya anlaştın hatun? İçinde kaç resim var söle bakim kazık yemiyim :D

Aşure yaptın mı? Meyve diyince nedense aklıma geldi :D ben geceden ıslattım baklagilleri, akşama ilk aşuremi yapıcam :D

aşure mi???? :acep: anam bayılırım ben aşureye yaaaaaa... hamileliğim boyunca aşerdiğim tek şey.

aşure. anama koca bi tencere yaptırdım yine yaptırayım bari. aklıma düşürdün işteeeeeee...

Evet o kızda iyiydi, onunda benim gibi pıhtılaşma sorunu vardı ordan hatırlıyorum..
Ben ordan elferanın gelmediğine çok sevindim..
İnan bıkmıştım, kayınvalde eşi sürekli şikayet daralıyordum..

delikanlı kızdı o. baya baya mücadele vermişti arkamızdan.

ehehehehehheh onlar ayrı bi alem ya. biri 5 bin tl'lik foto makinesi alır ama bayramda gelen ete çocuk gibi sevinir. biri eşine taptığından bahseder ama ertesi gun ilişkimizi gözden geçirmeyi düşünuyorum dıye eşinden dert yanar. biri hala benim kimseyle sorunum yok derken bi yandan da dedikodumuzu yapabilir.

körler sağırlar birbirini ağırlar bacım. ne dıyım :))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım bu albüm içinde yapıp veriyor şu özel baskı olan varya sayfa kalitesi kalın bişey ağacı diyorlar ama cahilim aklımda tutamadım:):)benim 10 tanesi doğum esnasında 15 tanesi odada aileyle birlikte çekilece.ama seninkide çok iyi fiyatmış anam sana taşınıyom ben:):)

Gel anam gel..Biz baskı istemedik, elimize para geçtikçe dvdyi götürür bastırırız diye..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyy tütüsünü yediğim :D Bayılıyom o tütülere ya :D

Ahhh bu da benden :D Gel senlen öyle bi aşure yapak :D

Aynen canım, çıkışta unutmamam lazım, 3-5 birşey almalı.

sorma sormaaaa nasıl şeker bilemezsin parlak işlemeleride var eteklerinde:)çeker resmini koyarım inşallah bacım valla kız bebeği süslemesi acaip zevkli oluyordur eminim anası gibi süse bezeyecem onu:)birde yazın inşallah aynı giyinmek istiyorum tshort lerimizi falan aynı alıcam:):D:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
komedisin kızım sennn :D kavaı fişek filan len bebeğin şoka girer dğduğunda sende aklını başından mı alcam zafer işareti güselmiş :kahkaha:

hımm doğru diyosun gel biraz yardım et bana orda konudan konuya geçeceğine cenesi düşük seni yetişemiyorum size yaaaw
bu arada heh arabanın oturma sistemi güsel tam istediğim gibi ama tekerlerkleri böle istemiyorm ben puset gibi kapancak kaybelcek sonra çaprazdan kapancak yaneee
Ekli dosyayı görüntüle 9698

maşallahh kuzuma kızz bencede normal düşünüyosan sen bi devletede uğra yada başka bir doktorada sor belki yanlış diyolardır

yok kız doktorum yamuk yapmaz. istese hemen doğurturdu beni o sancıyla. bebek günlerce küvezde kalmak durumunda olurdu. bir ton da para alırlardı.
şu sonraki kontrolde doğum olayını konuşcam bakalım. o zaman daha iyi anlarım. gerçekten güvenilecek biri mi, yoksa hata mı ediyorum :panter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aşure mi???? :acep: anam bayılırım ben aşureye yaaaaaa... hamileliğim boyunca aşerdiğim tek şey.

aşure. anama koca bi tencere yaptırdım yine yaptırayım bari. aklıma düşürdün işteeeeeee...

delikanlı kızdı o. baya baya mücadele vermişti arkamızdan.

ehehehehehheh onlar ayrı bi alem ya. biri 5 bin tl'lik foto makinesi alır ama bayramda gelen ete çocuk gibi sevinir. biri eşine taptığından bahseder ama ertesi gun ilişkimizi gözden geçirmeyi düşünuyorum dıye eşinden dert yanar. biri hala benim kimseyle sorunum yok derken bi yandan da dedikodumuzu yapabilir.

körler sağırlar birbirini ağırlar bacım. ne dıyım :))

Okuyordur şimdi rahmetlik :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Gel anam gel..Biz baskı istemedik, elimize para geçtikçe dvdyi götürür bastırırız diye..

ben o baskıyı yaptırdım yaptırdım bacım yoksa onu sittisene bastırmaz kocam ben yapayım diyecem en az 2-3 ayı alır bende razı oldum 25 resime gerisinide biz çekeriz artık napalım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
iyiki hatırlattın azocum.. bugün eve erzak baklagil falan bütün yıl evden bereket eksik olmazmış..insallah yine unutmam da iş çıkışı alırım:durbun:
aferin kız akşamda kaynanam aradı öle diyo bana eve yarımşar kg olsa prinç vs erzak al koca sene kızım bereket eksik olmazmış diyo bende herüfüme diyimde alsın
valla yapmacıklık mı bilmem ama bizim adetlerde
lohusa yatağı güzel ve açık olur
lohusa kadın ise gecelik veya pijamasıyla yatağında olur
bebeği de yanında olur :)

aynen hayatım sanırım bu trakyaya özel bi adet annemlerde böle diyolar lohusa annesi pijama ama böle elbise gibin kokoş bişi dantelli tüllü felan lohusa yatagıda ipek yorganla filan hazırlanır bakmaya doyamassın öle adı üstünde zaten 40 çıkınca yapılmaz mevlüt adet bitmeden önce yapılır hastasın sonuçta kokoş olman şart bebeğide en güsel kıyafetlere bürürsün dualar okunur gayet güsel... böle olur bizde mevlüt pialv tavuk ayran artı lohusa şerbeti ve lokum dağıtılır gelenlere ve bebek şekeri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sorma sormaaaa nasıl şeker bilemezsin parlak işlemeleride var eteklerinde:)çeker resmini koyarım inşallah bacım valla kız bebeği süslemesi acaip zevkli oluyordur eminim anası gibi süse bezeyecem onu:)birde yazın inşallah aynı giyinmek istiyorum tshort lerimizi falan aynı alıcam:):D:D

Tahmin edebiliyorum :D
En çok kız analarını bu sebepten kıskanıyorum vallahi ne kokoş şeyler var anacım çok şanslısınız.
Ben de kocemlen takım giydiririm hııııhhhh :sinifsinif:
:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tabi yaa yöreye göre değişiyor adet herkes adetlerine uysun bakim:eek:ky::eek:ky:

Bizdede hiç adet yok ya..
Zaten ben adetleri hep kendi istediğime çeviririm, düğünümdede öyle olmuştu:)
Mesela mevütü 40 ı içinde değilde haziran gibi yapıcaz. Annem öğretmen olduğu için tatile giryor. O olsun istiyorum bide bebişim biraz büyümüş olsun..
Pijama işine gelince ben 1 hafta ancak giyerim pijamayı..
Ondan sonra günlük hayatıma dönerim..
Pijamayla sürekli hasta hissederim.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
şekerler ben kaçayım yavaştan. eşim geldi gelcek, bilgisayarı dibimde görmesin :panter: siz beni tanımıyorsunuz, görmediniz, duymadınız, bilmiyorsunuz tamam mıııııııııı :vecihi:

kendinize ve minik kuşlar iyi bakın
see u later, alligator :dill:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Tahmin edebiliyorum :D
En çok kız analarını bu sebepten kıskanıyorum vallahi ne kokoş şeyler var anacım çok şanslısınız.
Ben de kocemlen takım giydiririm hııııhhhh :sinifsinif:
:D

demi ama yaaaa etekler renkli renkli tokalar ayyyy doğurasım geldi pırtlatasım geldi kızımı:D:D:D
hee kız sende kocanla bir takım giydir ohhhhhhh sefanız olsun:):)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bizdede hiç adet yok ya..
Zaten ben adetleri hep kendi istediğime çeviririm, düğünümdede öyle olmuştu:)
Mesela mevütü 40 ı içinde değilde haziran gibi yapıcaz. Annem öğretmen olduğu için tatile giryor. O olsun istiyorum bide bebişim biraz büyümüş olsun..
Pijama işine gelince ben 1 hafta ancak giyerim pijamayı..
Ondan sonra günlük hayatıma dönerim..
Pijamayla sürekli hasta hissederim.

bende giyemem bacım normal doğurursam eğer 2 günde normal kıyafetlerime geçerim sezoş olursam 1 haftayı bulur genede hayırlısı hakkımızda inşallah:)
aman boşver sana uyan neyse odur adet kafana göre takıl belki zamaniçinde senin düzen adetleşir bellimi olur:panter::panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar