2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Güzel tabi kız, suni sancıdan öyle olmuş, evde normal doğum sancısı çekse o kadar olmazdı, korkma..Tabi ben 4cm.den sonra epidurali yicem ya ondan rahat rahat konuşuyorum :D

Öte mahalleden bakıyom :D
Arabamı aldım 490yetaleye :D Ama daha adapte olamadım, kocam tek hareketle katlıyor ben daha beceremedim :D

Babuş afiyet bal şeker olsun....Ben de yiyemem hiç ciğer.

KIZLAR BAKAMIYORUM DİĞER SAYFALARA AMA CALMdown neresi guzel be falan demiş.

valla bence de gayet guzel bi doğum olmuş. suni sancı verirlerse öyle düz duvara tırmandırır adamı işte o sancılar. sancılarım 5 dakikaya düşene kadar hast.ye gitmiyecem ben. ılık duş alıp belime masaj uygulatacam. yatacam kalkacam, debelenecem ama asla suni sancı istemicem... inşallah tabi. :))

bu arada azom önemli olanı zaten yaşayacaksın be bence direk normal doğum yap sen. o elektrıgı alıyorum ben senden. yapabılırsın bebişim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
100 tl az ama 1000 tl de bi araba için sahiden çok. en fazla 500 olsun hadi. kaldı ki arabasına dünya para verilip içinde oturmayan çocuklara da şahit olmuşluğum vardır.
bakacam bakalım istanbulun altını üstüne getirmem tüm alışveriş merkezlerini gezmem lasım bu koca göbüşle nasıl gezerim oda meçhull
gez iyice dolaş bak öyle al zaten,ben çok uyguna aldım ya Kanz'dan aldım 4 tekerli cunku 3 tekerlilieri cift yon kullanamıyosnu diye,4 tekerli pembe-gri cift yonlu tek elle katlanabiliyo her bi tarafı cıkabiliyo puseti de var monte edebildigin..ikisini 35o tl ye bulunca aldım valla :acep:
valla bacım süpermiş kız bi bakayım kanza bi yakalasam derhal alacamda nerdeee gözüme çarpmıyooo
Güzel tabi kız, suni sancıdan öyle olmuş, evde normal doğum sancısı çekse o kadar olmazdı, korkma..Tabi ben 4cm.den sonra epidurali yicem ya ondan rahat rahat konuşuyorum :D

Öte mahalleden bakıyom :D
Arabamı aldım 490yetaleye :D Ama daha adapte olamadım, kocam tek hareketle katlıyor ben daha beceremedim :D

Babuş afiyet bal şeker olsun....Ben de yiyemem hiç ciğer.

hımm anladım ben artık girmiyorum orayaaa komple terk ettim salla gitsin alerji yapıyo bana ora
eşinden biraz pratik yap en çok sen kullancan onu unutma güle güle kullan onu çekmeyi unutmuşum canişkom :D görmek istiyorum ayabanı

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Yemekten geldim şimdi bakalım neler kaynatmışınız.
Bu arada hayatımda ilk kez ciğer yedim, kansızlığım var diye.
Şu evlat ne tatlı şeymiş meğersem. Ciğer de yedim ya, anneme mesaj çektim şimdi ama kesin inanmaz.

hamileler sakatat yiyebiliyo mu?

Ben tacımı kendim yapıyorum, keçeden. Bi kısmını yaptım, bi yapıştırması kaldı.
Hatta kardeşime de yaptım, teyze tacı :

daha önce de söledin
ben de nasıl yapıyon dedim
ama cevap yokkkkkkkkkkkkkkkk
bana da anlat da bileyim

İmkansız, epiduralin dozunu az veriyorsa tesir etmez :D

imkansız değil canım
herkeste tutmayabiliyor epidural

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

valla bence de gayet guzel bi doğum olmuş. suni sancı verirlerse öyle düz duvara tırmandırır adamı işte o sancılar. sancılarım 5 dakikaya düşene kadar hast.ye gitmiyecem ben. ılık duş alıp belime masaj uygulatacam. yatacam kalkacam, debelenecem ama asla suni sancı istemicem... inşallah tabi. :))

bu arada azom önemli olanı zaten yaşayacaksın be bence direk normal doğum yap sen. o elektrıgı alıyorum ben senden. yapabılırsın bebişim.

cnm bence de sancı dışında heryeri güzel bi hikaye orasına bişey demiyrm..

kızlar ya ben hem normal doğum istiyrm hem acı çekmek istemiyrm mümkün mü:zonk:beyazıt gibi oldu hem top kaleye girsin ama gol olmasın istyrm..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

daha önce de söledin
bana da anlat da bileyim

imkansız değil canım

ah azom bilmediğin o kadar şey war kiii ...hayat bazen acıdır gerceklerde azocum.. değil mi hayatım..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

kızlar ya ben hem normal doğum istiyrm hem acı çekmek istemiyrm mümkün mü:zonk:beyazıt gibi oldu hem top kaleye girsin ama gol olmasın istyrm..

Gülü seven dikenine katlanırmıs..Bi bebek dünyaya getircez yani boru değil:panter: elbette ki acı olucak agrı olucak bunlar herkesin yasadıgı seyler kendimizi korkutmaya gerek yok, bebeklerimiz icin deger Allah hepimizi sağlıklı sıhhatli kavustursun miniklerimize..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Evet ben de epidural almıcak olsam evde çekicektim sancıyı..
Ya ama benim hastane epiduralsiz normal doğum yapmıyor :D
Yani başka hastane seçmem lazım..Ama ben Mükoyla bir takım halinde doğurmak istiyorum :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

o biraz zor işte hatun :))) du sana bi hikaye bulacam kısa ama öz... bekle az.

Doğum hikayesini okudum, yine doğumhaneden çıkış kısmında koptum.....

ahahah bende kendimi aynı pozisyonda hayal ettim kız. kucağımda bebişim oturmuşum tekerlekli sandalyeye doğumhaneden çıkıyoruz. suratımda kocaman bi gülümseme zafer işareti yapmışım... kafamda rambo bantı...

kapıda ailem. binler onbinler... alkış kıyamet. konfeti havaı fişek...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

daha önce de söledin
bana da anlat da bileyim

imkansız değil canım

Hamileler sakatat yiyebiliyor da şarküteri yiyemiyor çiğ olanları.
Toxo bağışıklığın varsa onu da yirsin.
Valla tacı nasıl yaptım.Keçe almıştım eminönünden bir kaç renk.Bi de ince taç aldım.Keçeden harfler kestim, bir de zemin kestim.Poligom yapıştırıcıyla yapıştırdım harfleri zemine.
Şu şekilde birşey elde etmeye çalışıyorum.Ama bizimkisi biraz da acemice oldu :)

a_ori_1318879989.jpg

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Gülü seven dikenine katlanırmıs..Bi bebek dünyaya getircez yani boru değil:panter: elbette ki acı olucak agrı olucak bunlar herkesin yasadıgı seyler kendimizi korkutmaya gerek yok, bebeklerimiz icin deger Allah hepimizi sağlıklı sıhhatli kavustursun miniklerimize..

amacım kimseyi korkutmak değildi.. cidden korku salıyorsam hakkınızı helal edin .. sustum ben..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu da bizimkinin zemini.Taca henüz yapıştırmadım.
Kardeşime yaptım bunu, pembe taca yapıştırıcaz nasipse:

HPIM2614.jpg

HPIM2615.jpg

Bebeğin ismi netleşince adını yapıştırcaz bu arada :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Cıks.Ağrı çekmeden evlat sahibi olana baba derler ciğerim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
o biraz zor işte hatun :))) du sana bi hikaye bulacam kısa ama öz... bekle az.

ahahah bende kendimi aynı pozisyonda hayal ettim kız. kucağımda bebişim oturmuşum tekerlekli sandalyeye doğumhaneden çıkıyoruz. suratımda kocaman bi gülümseme zafer işareti yapmışım... kafamda rambo bantı...

kapıda ailem. binler onbinler... alkış kıyamet. konfeti havaı fişek...

evet ben de havai fişek ve yerden çıkan alevlerden istiyorum doğumhane çıkışında :zonk:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hamileler sakatat yiyebiliyor da şarküteri yiyemiyor çiğ olanları.
Toxo bağışıklığın varsa onu da yirsin.
Valla tacı nasıl yaptım.Keçe almıştım eminönünden bir kaç renk.Bi de ince taç aldım.Keçeden harfler kestim, bir de zemin kestim.Poligom yapıştırıcıyla yapıştırdım harfleri zemine.
Şu şekilde birşey elde etmeye çalışıyorum.Ama bizimkisi biraz da acemice oldu :)

Ekli dosyayı görüntüle 9689

bblau seni rüyamda gördüm dün gece ... şimdi hatırladım ama nasıldı diye sorma sadece bu bblau diyorlar gaybdan bi ses o kadar hatırlıyorum ...görüntü falan hatırlamıyrm zaten seni görmediğim için görüntü olmaması normal dimi..
niye sen acaba da gökçe yada azo değil.. bunun bi sebebi olmalı:kahkaha::kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hem normal doğurayım hem de acısız olsun diyen annelere gelsin;

Gazap Kuşu yaşamı boyunca yalnızca bir defa, yeryüzündeki bütün yaratıklardan daha tatlı bir sesle şakır. ve o gün yuvasından ayrılıp, bir Alıç ağacının acımasız dikenlerinden en sivrisini göğsüne gömer.

Diken yüreğini parçalarken daha da içli bir sesle dile getirir acılarını.

Dünya susar, kulak kesilir.

Çünkü en güzel şeylerin, böylesine büyük acılar pahasına elde edildiğini herkes bilir!..

Ya da böyle der efsane...

bilmem okudunuz mu ama "gazap kuşları" adlı romanın arka kapağında yazar bu hikaye. okumayan varsa okusun derim. 5 kere falan okumuşumdur bu romanı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar