2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
neyse kızlarr ben cıkayımm.. ortalıgı bi toplayayımm.. sonra cıkıpp az dolanayım.. öptüm sizi:huhuu:

Dolan kuşum iyi bak kendine öptüm...

Günaydın kızlar, nasılsınız?
Azoşum nice mutlu seneler vallahi seni kutlamaya diye girdim he sırf :)
Allah evladınla, ailenle nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin :huhuu:

Lidoş senin de evlilik yıldönümün galiba geçmişi okumadım ama Allah nice nice mutlu,huzurlu seneler göstersin inşallah eşinle,yavrunla:huhuu:

Benim bugün bişeyim diil :D Ehehheheheheh :D

Babuşşşşşşşşşş amin canımmmmm çok teşekkür ederim Pasta kestiydik ama bitti :D

selam kızlar nasılsınız AZOOOOO DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN mutlu sağlıklı huzurlu NİCE YAŞLARA sevdiklerinle çok öptüm:pasta:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa

Selam canım çok teşekkür ederim aminnnnnnn
27de geride kaldı ahhh :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
akşam bebeğimin beşiği arabası ana kucağı kısacası aldıklarım geldi beşiğimizi kurduk örtülerini serdim ayyy çok güzel beşiği benim bile yatasım geldi çok heyecanlandım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

evde şimdi koyacak yer yok karşımda tek yaşayan bi teyzem var bir ay evde yok kadın getirin benim eve nasılsa evde yokum dedi onun evinde hepsi iyi oldu bende nereye koyacam diye düşünüyordum

Heaa anladım canım..Güle güle uyutmak nasip olsun inşallah..Kokusuyla donatsın beşiği..:utan:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet aslında ya Allah sağ salim kavuştursun da gerisi teferruat işte bizim hevesimiz hepsi napalım hepimiz elimizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz onlar için..Allah sindirsin artık, olmayanlara da nasip etsin.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

teşekkür ederim kızlar bir tek bebeklerimizi beklemek kaldı çok şükür hepimiz az çok bitirdik benim artık alacak bişeyim kalmadı

Allah'a çok şükür...Benim de göğüs ucu kremim ile göğüs pedim kaldı :D Babuş duymasın yine alay eder benlen..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
beşiğimiz bu ben ceviz istemiştim ellerinde yokmuş dogal renginden getirmişler geride göndermedim onunla uğraşamam beşiğimiz aynen bu

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Allah'a çok şükür...Benim de göğüs ucu kremim ile göğüs pedim kaldı :D Babuş duymasın yine alay eder benlen..

evt,ped bende almadım daha,doktor bana karnıma süreyim diye verdiği kremi göğüslerine de sürmeye başla artık dedi heralde onu kullancam ben hep bilmiyom da..almadım o yüzden başka bişey..odasını bekliyoduk kızın o da bugun geldi geriye ufak tefek eskikler kaldı artık annemle cıkıp alıcam onları da inşallah

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben de bitirdim ne var, hem de pedim de var öndeyim ben azodan :D:D
ahahahahahaha :D:D
pedsiz azo :deli:

sanada bravoooooo bizm daha odamız gelmediği için yıkama ütüleme işimizi yapamadım ocak gibi yaparım acelesi yok siz hızlı gonzalessiniz bu arada benim kremim ve pedim var onuda belirteyim:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar