2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yokk ben hiç huylanmıyorum.. hatta cok yumusak oldu ya balon gibi ittiriyom giriyoo hemen pıt diye geri cıkıyo:D cok igrencc yaaaa. gögüss uclarımda az daha ugrassa siyah olcak yani o kadar koyulastı. ona a geccek diyolar ya bi gecmezsee sen o zaman gör eglenceyi

haha al benden de o kadar benimkilerde oyle oldu..esim de dalga geciyo cocuk nesquickli süt icicek diyo :cokkomik::cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz bende göremiyom gördüğümden değil azcık zorlayınca görülüyor aynaylan bak sende görürsün:zuzu::zuzu:çok istiyorsan valla:):)
o çizgi bendede oldu yaaa ama ben seviyorum onu daha göbeğim tam büyümemişken çıkmıştı o çizgi anne olduğumu ozaman anlamıştım seviyom ben onu çook seviyom:):)

benimm göbek deligimin altında belli belirsiz vardı zatenn.. ilk aylarr o belli belirsiz cizgii kalemle boyanıs gibi oldu.. ona eyvallah didikk rahatsızz etmedii. ama sonraa göbegiminn üstünde de olustuu. resmen karnım ikiye bölünmüşş gibi cizilii tam ortadann ve koyu kahve:eek:ys:

O çizgi belli bir süre sonra geçiyormuş, kiminde 2 ay kiminde 6-8 ay kısmet :D
Benim göbek deliği içine kapandı kız :D İçe göçtü iyice pırtlamadı dışarı.

Valla tubişim ben her cuma akşamı toz alırdım..Cumartesi akşamı süpürge tutup yer silerdim..Pazar sabahı temiz bi eve kalkmak için bunlar :D
Ama bu hafta yapamıyom akşama eller havayaya gidecem :D
Pazar günü de öğlene kadar uyurum artık..Bi kere de ben keyif yapıyım ulen :p

herkesinkii pırtlarkenn seninkii nasıl cöküyoo kızz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla kim demişse uydurmuş kızzz bende öyle bişey olmadı valla poh böceği gibi zaten bişey yapılmıyorki göbekten yuvarlanıyon adama sarılacam derken:):)):
:nanik: komedisin yaa
O çizgi belli bir süre sonra geçiyormuş, kiminde 2 ay kiminde 6-8 ay kısmet :D
Benim göbek deliği içine kapandı kız :D İçe göçtü iyice pırtlamadı dışarı.

Valla tubişim ben her cuma akşamı toz alırdım..Cumartesi akşamı süpürge tutup yer silerdim..Pazar sabahı temiz bi eve kalkmak için bunlar :D
Ama bu hafta yapamıyom akşama eller havayaya gidecem :D
Pazar günü de öğlene kadar uyurum artık..Bi kere de ben keyif yapıyım ulen :p

hımmm bende öle bi çizgi yok nedense
ben akşam yapsam nolcak sabah yine aynı oluyo bende eskiden cumartesi akşamdan tüm ev işini yapardım pazara rahat olayım die ama yemek yaptıktan sonra hal mecal kalmıyo üşeniyorum
sen bu hafta izinlisin yarın bide benim evlilik yıldönümüm :eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimm göbek deligimin altında belli belirsiz vardı zatenn.. ilk aylarr o belli belirsiz cizgii kalemle boyanıs gibi oldu.. ona eyvallah didikk rahatsızz etmedii. ama sonraa göbegiminn üstünde de olustuu. resmen karnım ikiye bölünmüşş gibi cizilii tam ortadann ve koyu kahve:eek:ys:

Çöktü kız ne bilim ben de dışarı fırlıcak diye bekliyordum.Nerdeyse kapancak göbek değişik bir tuhaf.

ben akşam yapsam nolcak sabah yine aynı oluyo bende eskiden cumartesi akşamdan tüm ev işini yapardım pazara rahat olayım die ama yemek yaptıktan sonra hal mecal kalmıyo üşeniyorum

Ayy yavrum benim, 2. yıl mı bitiyor? Allah nice uzun seneler sizleri mutlu etsin kuşum, huzur eksik olmasın yuvanızdan

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızz çok güzel değişiklikler bunlar aslında yaa hepsinin ayrı ayrı zevkini çıkartmak lazım ilk gebelik bilinmezliklerle dolu bir süreç herşeyin ilkini bunlarla yaşıyoruz 2.de de heycan olur ama bunun kadar olacağını düşünmüyorum o sebeple göbek çizgimide sizinkinin aksine havuz gibi büyüyen açılan göbek deliğimi bile çoook ama çoook seviyorum:huhuu::huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben kaçar kocam mamik hazırlamış gel yiyelim oğlumuza gidelim diyo kendinize ii bakın bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim şu anda allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oda inanamamış benim gibi 3 test birden yapmış ne heyecanlı bişi yaaa mutlu oldum hadi bye bye gelirim 3 gibi heralde

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Çöktü kız ne bilim ben de dışarı fırlıcak diye bekliyordum.Nerdeyse kapancak göbek değişik bir tuhaf.

Ayy yavrum benim, 2. yıl mı bitiyor? Allah nice uzun seneler sizleri mutlu etsin kuşum, huzur eksik olmasın yuvanızdan

evet azo 2.yıl bitiyor rabbim herkese huzur sevgi nasip etsin ben kaçtım

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

canım benim tuğbammm rabbim eşinle huzur dolu sevgi dolu evinizde uzun uzun yıllar geçirmeyi çocuklarınızla yaşlanmayı nasip etsin inşallah canımmm benimmm...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar ben kaçar kocam mamik hazırlamış gel yiyelim oğlumuza gidelim diyo kendinize ii bakın bir arkadaşın hamile olduğunu öğrendim şu anda allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oda inanamamış benim gibi 3 test birden yapmış ne heyecanlı bişi yaaa mutlu oldum hadi bye bye gelirim 3 gibi heralde

Ay hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin.Ezan okunuyor burda şu an :D
Severim dua ederken aniden ezan başlamasını :)
Canım hadi iyi haberlerle gel doya doya bak oğluna

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

afiyet olsun canımmm benim yarasın size...ayy ne mutlu ne güzel bir gündür şimdi onun için allah sağlıkla kavuştursun inşallah onuda bebikine

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayy benimde memişler zenci memişi gibi :(

Tatlım çekmecelere sermedim ben dolaba da dekor olsun diye serdim :D

haha al benden de o kadar benimkilerde oyle oldu..esim de dalga geciyo cocuk nesquickli süt icicek diyo :cokkomik::cokkomik:

benimm kocişş durumdann hiç memnunn olmadıgından espri yapmıyoo kızlarr:) geccek mi bu diye soruyo bide. göbek deligime de öle diyo:D göbegim için de kadir abi diyo bana:zonk:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
benimm kocişş durumdann hiç memnunn olmadıgından espri yapmıyoo kızlarr:) geccek mi bu diye soruyo bide. göbek deligime de öle diyo:D göbegim için de kadir abi diyo bana:zonk:

ya onlarda napsın walla bizle beraber onalrda ilk defa yasıyo boyle biseyi surekli bi taraflarımız degisiyo anam napalım yani tabiki gecicek bebek yokken nasılsa dogduktan bi sure sonrada eski haline gelicek insallah degisen yerlerimiz :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
neyse kızlarr ben cıkayımm.. ortalıgı bi toplayayımm.. sonra cıkıpp az dolanayım.. öptüm sizi:huhuu:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Azoşum nice mutlu seneler vallahi seni kutlamaya diye girdim he sırf :)
Allah evladınla, ailenle nice sağlıklı, mutlu seneler nasip etsin :huhuu:

Lidoş senin de evlilik yıldönümün galiba geçmişi okumadım ama Allah nice nice mutlu,huzurlu seneler göstersin inşallah eşinle,yavrunla:huhuu:

Benim bugün bişeyim diil :D Ehehheheheheh :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
selam kızlar nasılsınız AZOOOOO DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN mutlu sağlıklı huzurlu NİCE YAŞLARA sevdiklerinle çok öptüm:pasta:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa:eek:ynaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar