hadi hadiiii seninkide kabardı demiii saklıyon kamuoyundan ben biliyom seniiii:deli::deli:
gökçe ve blucum yok bugün??nerdeler
Kabarmadı bi kerem :3:
hatta bi çok yerde okudugum yazılara gore cogu kadın ilk defa hamileliginde orgzm oluyomus onun sebebi de iste oranın sisip daha cabuk uyarılması sonucunda oluyomus..ilk defa hamileliginde olmayanlar da hamileliginde daha cabuk oluyomus..ben internetin yalancısıyım valla bilmiyom :3:
Onlar cumartesi tatilinin tadını çıkaran elit kesimBiz gariban kesim cumartesi çalışanlar
![]()
Batsın ulen bu dünya
bu aralar çok duyar oldum yaa bebek gelişmiyor göbek bağından beslenmeyi kesiyor diye kaç kişiden duydum offf yaa canım sıkıldı inan şimdi off off
Ben de böyle okumuştum ama maalesef gebelikten sonra daha zor olmaya başladıMalum pozisyonlar kısıtlı
hatta bi çok yerde okudugum yazılara gore cogu kadın ilk defa hamileliginde orgzm oluyomus onun sebebi de iste oranın sisip daha cabuk uyarılması sonucunda oluyomus..ilk defa hamileliginde olmayanlar da hamileliginde daha cabuk oluyomus..ben internetin yalancısıyım valla bilmiyom :3:
hadi yaaa maşallah diyelim ozaman seninkine
batsın bu dünya vala puffff yarın uyuycam ama diken üstünde ev işi çamaşır bulaşık yemek nasıl olcak ölcem yineOnlar cumartesi tatilinin tadını çıkaran elit kesimBiz gariban kesim cumartesi çalışanlar
![]()
Batsın ulen bu dünya
o ne laaa ne diyon kızzz zillihatta bi çok yerde okudugum yazılara gore cogu kadın ilk defa hamileliginde orgzm oluyomus onun sebebi de iste oranın sisip daha cabuk uyarılması sonucunda oluyomus..ilk defa hamileliginde olmayanlar da hamileliginde daha cabuk oluyomus..ben internetin yalancısıyım valla bilmiyom :3:
Gökçenin tıçında pireler uçuşuyordur şimdi
ben görmedigimm içünn sorun yokk ne olursa olsunngöbegimi görüyorum sadece.. o kahve cizgi geldii gögsümün altına kadar dayandı.. insallahh dogumdan sonra gecer buu.. göbekk deligimdee cok narinn ve hostu ama artık yüzeye fırladıı. tshirttenn cıkıntı duruyoo :uzgun:
bide nasıl huylanıyom ordan hiiiihh bazen krem surerken elim degiyo anam icim cekiliyo sanki uuuyvalla kim demişse uydurmuş kızzz bende öyle bişey olmadı valla poh böceği gibi zaten bişey yapılmıyorki göbekten yuvarlanıyon adama sarılacam derken):
ben görmedigimm içünn sorun yokk ne olursa olsunngöbegimi görüyorum sadece.. o kahve cizgi geldii gögsümün altına kadar dayandı.. insallahh dogumdan sonra gecer buu.. göbekk deligimdee cok narinn ve hostu ama artık yüzeye fırladıı. tshirttenn cıkıntı duruyoo :uzgun:
batsın bu dünya vala puffff yarın uyuycam ama diken üstünde ev işi çamaşır bulaşık yemek nasıl olcak ölcem yine
çizgi geçiyomuş doğumdan sonra kesinlikle kayboluyomuş..göbek deliğim benimkide fırtladı bazen yarabandı takıyom gezmeye gitcegimde düğme gibi çıkmasın ordan diye
bide nasıl huylanıyom ordan hiiiihh bazen krem surerken elim degiyo anam icim cekiliyo sanki uuuy
yokk ben hiç huylanmıyorum.. hatta cok yumusak oldu ya balon gibi ittiriyom giriyoo hemen pıt diye geri cıkıyocok igrencc yaaaa. gögüss uclarımda az daha ugrassa siyah olcak yani o kadar koyulastı. ona a geccek diyolar ya bi gecmezsee sen o zaman gör eglenceyi
kızlar ya bu arada bu dolapların cekmecelerin icine bisey serdiniz mi siz yada sercekmisiniz nasıl yapcanız ? kıyafetleri direk mi koycanız ?