2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hatta bi çok yerde okudugum yazılara gore cogu kadın ilk defa hamileliginde orgzm oluyomus onun sebebi de iste oranın sisip daha cabuk uyarılması sonucunda oluyomus..ilk defa hamileliginde olmayanlar da hamileliginde daha cabuk oluyomus..ben internetin yalancısıyım valla bilmiyom :3:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hatta bi çok yerde okudugum yazılara gore cogu kadın ilk defa hamileliginde orgzm oluyomus onun sebebi de iste oranın sisip daha cabuk uyarılması sonucunda oluyomus..ilk defa hamileliginde olmayanlar da hamileliginde daha cabuk oluyomus..ben internetin yalancısıyım valla bilmiyom :3:

Ben de böyle okumuştum ama maalesef gebelikten sonra daha zor olmaya başladı :D Malum pozisyonlar kısıtlı :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Onlar cumartesi tatilinin tadını çıkaran elit kesim :( Biz gariban kesim cumartesi çalışanlar :D
Batsın ulen bu dünya :D

doğru diyon ben unutmuşum bugün c.tesi olduğunu şimdi hanımlar yeni kalktılar belkide çaylarını demlediler ekmek kızarttılar tereyağ sürdüler ohhh tv karşısında kefiy çatıyorlar haaa azoooo doğru diyon biz gariban kaldık yanlarında oyyy oyyyyyyy oyyy:dertli::dertli:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu aralar çok duyar oldum yaa bebek gelişmiyor göbek bağından beslenmeyi kesiyor diye kaç kişiden duydum offf yaa canım sıkıldı inan şimdi off off

sıkma canını ya, böyle şeyler hepimizin moralini bozuyor ama inşallah bizimkiler vakitlice gelecekler, iyi düşünelim iyi olsun, ama doğum planlanacak bir şey değilmiş, bunu anladım ben.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

valla kim demişse uydurmuş kızzz bende öyle bişey olmadı valla poh böceği gibi zaten bişey yapılmıyorki göbekten yuvarlanıyon adama sarılacam derken:):)):

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hadi yaaa maşallah diyelim ozaman seninkine:):)

ben görmedigimm içünn sorun yokk ne olursa olsunn:D göbegimi görüyorum sadece.. o kahve cizgi geldii gögsümün altına kadar dayandı.. insallahh dogumdan sonra gecer buu.. göbekk deligimdee cok narinn ve hostu ama artık yüzeye fırladıı. tshirttenn cıkıntı duruyoo :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Onlar cumartesi tatilinin tadını çıkaran elit kesim :( Biz gariban kesim cumartesi çalışanlar :D
Batsın ulen bu dünya :D
batsın bu dünya vala puffff yarın uyuycam ama diken üstünde ev işi çamaşır bulaşık yemek nasıl olcak ölcem yine
o ne laaa ne diyon kızzz zilli
Gökçenin tıçında pireler uçuşuyordur şimdi :D

aynen fosur fosur uyuyodur hatuncukkk

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ben görmedigimm içünn sorun yokk ne olursa olsunn:D göbegimi görüyorum sadece.. o kahve cizgi geldii gögsümün altına kadar dayandı.. insallahh dogumdan sonra gecer buu.. göbekk deligimdee cok narinn ve hostu ama artık yüzeye fırladıı. tshirttenn cıkıntı duruyoo :uzgun:

:) çizgi geçiyomuş doğumdan sonra kesinlikle kayboluyomuş..göbek deliğim benimkide fırtladı bazen yarabandı takıyom gezmeye gitcegimde düğme gibi çıkmasın ordan diye haha bide nasıl huylanıyom ordan hiiiihh bazen krem surerken elim degiyo anam icim cekiliyo sanki uuuy

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızz bende göremiyom gördüğümden değil azcık zorlayınca görülüyor aynaylan bak sende görürsün:zuzu::zuzu:çok istiyorsan valla:):)
o çizgi bendede oldu yaaa ama ben seviyorum onu daha göbeğim tam büyümemişken çıkmıştı o çizgi anne olduğumu ozaman anlamıştım seviyom ben onu çook seviyom:):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

O çizgi belli bir süre sonra geçiyormuş, kiminde 2 ay kiminde 6-8 ay kısmet :D
Benim göbek deliği içine kapandı kız :D İçe göçtü iyice pırtlamadı dışarı.

batsın bu dünya vala puffff yarın uyuycam ama diken üstünde ev işi çamaşır bulaşık yemek nasıl olcak ölcem yine

Valla tubişim ben her cuma akşamı toz alırdım..Cumartesi akşamı süpürge tutup yer silerdim..Pazar sabahı temiz bi eve kalkmak için bunlar :D
Ama bu hafta yapamıyom akşama eller havayaya gidecem :D
Pazar günü de öğlene kadar uyurum artık..Bi kere de ben keyif yapıyım ulen :p

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
:) çizgi geçiyomuş doğumdan sonra kesinlikle kayboluyomuş..göbek deliğim benimkide fırtladı bazen yarabandı takıyom gezmeye gitcegimde düğme gibi çıkmasın ordan diye haha bide nasıl huylanıyom ordan hiiiihh bazen krem surerken elim degiyo anam icim cekiliyo sanki uuuy

yokk ben hiç huylanmıyorum.. hatta cok yumusak oldu ya balon gibi ittiriyom giriyoo hemen pıt diye geri cıkıyo:D cok igrencc yaaaa. gögüss uclarımda az daha ugrassa siyah olcak yani o kadar koyulastı. ona a geccek diyolar ya bi gecmezsee sen o zaman gör eglenceyi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar ya bu arada bu dolapların cekmecelerin icine bisey serdiniz mi siz yada sercekmisiniz nasıl yapcanız ? kıyafetleri direk mi koycanız ?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yokk ben hiç huylanmıyorum.. hatta cok yumusak oldu ya balon gibi ittiriyom giriyoo hemen pıt diye geri cıkıyo:D cok igrencc yaaaa. gögüss uclarımda az daha ugrassa siyah olcak yani o kadar koyulastı. ona a geccek diyolar ya bi gecmezsee sen o zaman gör eglenceyi

Ayy benimde memişler zenci memişi gibi :(

kızlar ya bu arada bu dolapların cekmecelerin icine bisey serdiniz mi siz yada sercekmisiniz nasıl yapcanız ? kıyafetleri direk mi koycanız ?

Tatlım çekmecelere sermedim ben dolaba da dekor olsun diye serdim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar