2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
olurrrrrrrrrr valla hemde süper olurrrrrrrrr
bu aralar benim böle gaz sancısı gibi garip garip sancılarım oluyo diyomki bunlar böyleyse doğumsancısı nasıldır Allahh bilirrrrr

aynı sancılar bende de oluyo özellikle geceleri sanki midemi üşütmüşüm gibi kramp şeklinde kasıklarıma giriyo doğru wcye gidiyrum malum sonrası saatlerce wcde oturuyorum

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
çok yakın arkadaşınsa eğer şey alabilirsin böle bebek arabası şeklinde sepetler var içine bebek bakım eşyalarını koyar süper olur bence öyle bişi alabilirsin yada çiçekçiler bebek doğumu dediğinde güsel şeyler hazırlıyo öyle bişi yapabilirsin cnm

yakın arkadaşım cnm
çiçek almak istemiom ama dediğin sepet olabilir ya
galiba hastane için çikolata yaptırmamıştı o
içinede çikolata koydursam güsel olurr
ama çikolata yaptırdılarsa başka ne götürülürr...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yakın arkadaşım cnm
çiçek almak istemiom ama dediğin sepet olabilir ya
galiba hastane için çikolata yaptırmamıştı o
içinede çikolata koydursam güsel olurr
ama çikolata yaptırdılarsa başka ne götürülürr...

lokum canım lokum mükemmel olur gelene ikram ederler bebek için dağıtılır genelde sepette çok uygun olur die düşündüm

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım ben kaçar kendine ii bak arkadaşın içinde allah analı babalı büyütsün selam söyle yarın görürsen gel yanıma gözlerim seni arayacak bilgin olsun ok

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
60 mııııı, o kadar var mı yaw yeşilin tonu :D
En iyisi boyacıya gidip seçmek gibi geldi bana :)

Ohoooo o kadar çok var ki Azoşum, eleye eleye anca bu kadara indi... Duvarda görmekle kağıtta görmek de aynı şey olmayacak ama hayırlısı deyip netleştireceğim inşallah bu akşam...

ben bazen müşterilere renk fikri veriyorum katalogtan sevip beğeniyoruz ama çok farkediyor duvara sürülünce malesef kaç adamla sorun yaşadık boya yüzünden:)acaba duvar kağıdımı yaptırsanki canım o daha yanıltıcı olmaz hem

Duvar kağıtlarına baktım Aslıcım ama bebek odası için ve kız için hep pembe. Başka bir renk yok. Yeşil kağıtlar da salona falan iyi olur gibi geldi...

Ehehehehehe ank-mersin boru hattı yapıciim :D
onu da pzt alam çok yoruldum inanki.
sırtımla taşıyorum da boruları :vecihi:

Yap yap yakışır :D

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
bugün yoktum ben kaçırdım muhabbeti naptınız ölçüp biçtinizmi :kahkaha:

:) Her zamanki gibi güzel güzel sohbet ettik, gerçi ben daha çok izleyici oldum bugün :D

ERENSU'CUM; lütfen darılma arkadaşlara. Cidden burada olan herkes vakti zamanında bu konuda çok sıkıntı çekti. Bence daha açıklayıcı olmalısın. Yani kimsin ne iş yaparsın. Öte mahallede yazıyor muydun vs vs. Elbette burası mahkeme değil, bizler de hakim değiliz ama insan ister istemez biraz daha temkinli davranmak ihtiyacı duyuyor...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bu arada canlar, bugün apar topar çıkmak zorunda kaldım, kusuruma bakmayın emi. Herkişleri öperim, şimdi yine renk seçimlerime geri dönüyorum :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar selamlar.... doktora gittim, sonra alısveriş, yemek derken anca şimdi girebildim..
Hamd olsun hersey yolunda dediler..1.700 gr. olmuş oluşum, amniyon sıvısda iyiymiş şükür.. biraz rahatladım açıkcası...
insallah saglıklı, hayırlı dogumlar olur bizlere...

kendinize iyi bakın sekerler...:huhuu::huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Kızlar selamlar.... doktora gittim, sonra alısveriş, yemek derken anca şimdi girebildim..
Hamd olsun hersey yolunda dediler..1.700 gr. olmuş oluşum, amniyon sıvısda iyiymiş şükür.. biraz rahatladım açıkcası...
insallah saglıklı, hayırlı dogumlar olur bizlere...

kendinize iyi bakın sekerler...:huhuu::huhuu:

gözün aydın canım darısı bize olsun oluşunada maşallah bebeğemi alışveriş yaptın neler aldın?

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
cumartesileri işe gelmekten nefret ediyorumm :uyku:

demi..Allah kolaylık versin canım ya..bende evdeyim ama niye bu saatte ayaktayım bilmiyom esim ise giderken onunla beraber kalkıyom sonra yatmıyom tekrar sersem gibi oluyom yoksa :deli: hoş şimdide pek kendimde değilim ya :nanik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
demi..Allah kolaylık versin canım ya..bende evdeyim ama niye bu saatte ayaktayım bilmiyom esim ise giderken onunla beraber kalkıyom sonra yatmıyom tekrar sersem gibi oluyom yoksa :deli: hoş şimdide pek kendimde değilim ya :nanik:

bana dokunanda bu yaa eşimi yatakta bırakıp işe gelmek o fosur fosur uyuyo ben çalışıyorum hamile hamile cumartesi çalışılır mı yahuuu benim bir patronum varr aman aman sağolsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar