2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nurcanda doğum yaptı cnm
tam emin değilim ama 35 falan olması lasım
12 kasımdan beri suyu geliodu nurcan bekletti hep normal yapar diye ama dün geceden beri hastanedelermiş bebeğin kalp atışları azalmış hemen sezeryanla almışlar bebişi
ayyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiop etmiş yaaa çokta zorlamak doğru değil tabi cnm sevindim darısı başımıza
mantı yapıyom ben buyrun. köy mantısı köyden geldi.
ohh mis nasıl mantı bu bildiğimiz içinde kıyma olan mantımı yoksa çorum usulu kıyması sonradan kavrulan mantı mı ? normal mantı özledim anneanne duy beni mantı yaaappp nolurrr....
geliyorum hemen sarımsaklı yoğurtta isterim üzerinede pul biber yak tam olsun istediğin bişi var mı?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
niloşş doğum fiyatları aynı mı arkadaşına gidince sor bakım normal 600 sezoş 900dü o ne kadar yapmış ??? unutma ama emi?? sırada biz varız bacım paraları ayarlamak lasım

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyyy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiop etmiş yaaa çokta zorlamak doğru değil tabi cnm sevindim darısı başımıza

ohh mis nasıl mantı bu bildiğimiz içinde kıyma olan mantımı yoksa çorum usulu kıyması sonradan kavrulan mantı mı ? normal mantı özledim anneanne duy beni mantı yaaappp nolurrr....
geliyorum hemen sarımsaklı yoğurtta isterim üzerinede pul biber yak tam olsun istediğin bişi var mı?

normal mantı bebişim. içinde bol kıyması olanladan ev yapımı. gel gel herşey hazır.

çıkayım da yapayım öpuyorum sizi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
normal mantı bebişim. içinde bol kıyması olanladan ev yapımı. gel gel herşey hazır.

çıkayım da yapayım öpuyorum sizi.

geldim minnoşummm sofraya tabak koy mantının kökünü kurutmaya geliyorum :D nede yerim ya kedi kadar :kahkaha:
yatıyo geliyomm ama heee haberin ola valizimle beraber deniz manzaralı evde yemekte ne kadan güsel olarr

erensu2001

Yeni Üye
Tepki
2
bana çok dosthane gelmedi tavrınız hislerimde yanılmam.kısa ve öz yazıyorsunuz ve bir netlik yok.laf almak için geldiysen yanlış yerdesin haberin ola

bak darılırım bugün canım çok sıkkın ve ben çok girişken biri değildirim ve laf taşımayı sevmem diğer tarafa hiç yazmadım yani ordan arkadaşım yok ama okuyupta kıl olduğum kişiler var. siz ayrıldıktan sonra zaten arada bakıyordum oraya.

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
ay nese yine 35 olmuş çok şükür
su gelmesi nası anlaşılıyo
bu gelen akıntılar yavaş yavaş su gelmesi olmuyo dimi

yoook canım bunlar gibi değil onun birden suyu geldi yanii nasıl diyim paçalarıından falan akmış yanii..

niloşş doğum fiyatları aynı mı arkadaşına gidince sor bakım normal 600 sezoş 900dü o ne kadar yapmış ??? unutma ama emi?? sırada biz varız bacım paraları ayarlamak lasım

sen merak etme kuzummm ben bütün detayları öğrenirim bi iki gün içinde
sana hepsini anlatırım
kızdım zaten onlara beni çağırmdılar diye ama onlarda benim gözümü korkutmak istememişler çok doğum yapan bağıran varmış galiba hiç haber vermemişler bana akşama soracam hesabını bunun ben hep yanında olmak istiyodum o ortamı görüp tecrübeli olmak istiodum ya

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar ben geldim ama sanırım kimsecikler kalmamış..
zaten de hoşcakalın demek için gelmiştim:dertli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar ben de kaçtım muckkkk
kendine ii bak ayıpçı ;)
yoook canım bunlar gibi değil onun birden suyu geldi yanii nasıl diyim paçalarıından falan akmış yanii..

sen merak etme kuzummm ben bütün detayları öğrenirim bi iki gün içinde
sana hepsini anlatırım
kızdım zaten onlara beni çağırmdılar diye ama onlarda benim gözümü korkutmak istememişler çok doğum yapan bağıran varmış galiba hiç haber vermemişler bana akşama soracam hesabını bunun ben hep yanında olmak istiyodum o ortamı görüp tecrübeli olmak istiodum ya

beni bilgilendirmeyi unutma nilayım emii merak ederim bakk yaa doğum yapan bağıran heee:bayil: aman yarabbim korku sarıyo böle olunca beni bekle emi beraber doğuralım nolur korkuyorum beeennn

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
kendine ii bak ayıpçı ;)

beni bilgilendirmeyi unutma nilayım emii merak ederim bakk yaa doğum yapan bağıran heee:bayil: aman yarabbim korku sarıyo böle olunca beni bekle emi beraber doğuralım nolur korkuyorum beeennn

tamammm yavruşş
bi çatalda sen birinde ben el ele tutuşup cesaret verelim birbirimizeee
valla bende çok korkuommmm

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
neyse magvitali kim aklıma soktuysa Allah razı olsun şimdilik iyi geldi ağrılarıma .. insallah gece de etkisi sürer..
hepinizi öpüyrm
p.tesi görüşürüz

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
tamammm yavruşş
bi çatalda sen birinde ben el ele tutuşup cesaret verelim birbirimizeee
valla bende çok korkuommmm

valla süper olarr inan ki fena tırsıyorum ama bi sen ıkın bi ben ki çabucak çıkaralım bebeleri odalarımızda yan yana olsunn beraber komşuluk oynarız gece :D

mannak

Aktif Üye
Tepki
177
valla süper olarr inan ki fena tırsıyorum ama bi sen ıkın bi ben ki çabucak çıkaralım bebeleri odalarımızda yan yana olsunn beraber komşuluk oynarız gece :D

olurrrrrrrrrr valla hemde süper olurrrrrrrrr
bu aralar benim böle gaz sancısı gibi garip garip sancılarım oluyo diyomki bunlar böyleyse doğumsancısı nasıldır Allahh bilirrrrr

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yaa ben şimdi ziyarete giderken ne alsam kızlar yaaa

çok yakın arkadaşınsa eğer şey alabilirsin böle bebek arabası şeklinde sepetler var içine bebek bakım eşyalarını koyar süper olur bence öyle bişi alabilirsin yada çiçekçiler bebek doğumu dediğinde güsel şeyler hazırlıyo öyle bişi yapabilirsin cnm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
bugün yoktum ben kaçırdım muhabbeti naptınız ölçüp biçtinizmi :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar