2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhabalar cicişler
ben erken çıktım, alışveriş yaptım..
Emzirme sütyeni aldım ama içime sinmedi ya. Penyeden yapılmış hepsi, bide çok kullanışlı gelmedi ama aldım:) Ama hastanede felan kullanmam, alırım büyük beden sütyen altan kaldırıp emziririm yavrucuğumu inşallah::)
hamile külotu aldım çokgüzel penyesi.6 tane aldım:)

Akşam yemek konusuna gelince yemek yapmadım..
bi arkadaşa davetliyiz oarya gideceğiz..
bu arada 10 gün rapor aldım evdeyim.
bu hafta bebişe aldıklarımı yıkayıp ütüleip resimlerini çekip eklerim..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhabalar cicişler
Emzirme sütyeni aldım ama içime sinmedi ya. Penyeden yapılmış hepsi, bide çok kullanışlı gelmedi ama aldım:) Ama hastanede felan kullanmam, alırım büyük beden sütyen altan kaldırıp emziririm yavrucuğumu inşallah::)

Merhaba pampişim :D
Oh iyi yapmışsın, bana alışveriş yasağı geldi malum artıkın iğne bile alamıyorum...Sen bol bol zevkini çıkar..Ben de sevmedim emzirme sütyenini ya dediğin gibi penye, taktım rahat ta değil..Onun için başka almayı düşünmüyorum 1 tane yeter.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Merhabalar cicişler

sen doktora gitmedinmi ? hayırlı olsun aldıkların iyi günlerde giyinsin ben aldığım sütyeni begendim destekli penyede değil birde atlet alacağım.keşke bende birine davetli olsaydım:uzgun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Merhabalar cicişler

Selam canım...Hoşgeldin, güle güle kullan cicileri.
Bekliyoruz fotoları :)
Bugün içimden seni andım. Nasıl oluyo dersen,sabah 32 hafta raporu almaya hastaneye giderken taksiye bindim, sonra da dedim keşke arabayla gelseydim şu taksiye verdiğim parayla emzirme sutyeni alırdım şimdi :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Sonra da dedim tansel aldı mı acaba naptı, sorayım forumda :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba pampişim :D
Oh iyi yapmışsın, bana alışveriş yasağı geldi malum artıkın iğne bile alamıyorum...Sen bol bol zevkini çıkar..Ben de sevmedim emzirme sütyenini ya dediğin gibi penye, taktım rahat ta değil..Onun için başka almayı düşünmüyorum 1 tane yeter.

bende iyi marka bişey almadım kullanamzsam diye. 15 ytl verdim aldım.. Ama rahat değil..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay benüm herüf patates çorbası diye sayıklıyor kaç gündür, pazar günü ben de yapam bari :D
o ne beaa patates çorbası mı ilk kez duyuyorum yemeği olmasın oo sakın küp küp etli etli tarifini yazsana kız bende patatesli herşeyi severim
ANA KUKU DEDİN BARIŞTIM TAMAM AFFETTİM:)AMA KUKUNA BAK YARIN SÖYLEE:zonk::zonk:
puhaha kukudan sorumlu devlet bakanı görüşürüz byeee:kahkaha:
yok onlar arayacaklar sen içini ferah tut yaaa bak aslı dedi diycen kuşum sen rahat ollll
iyi peki öyle olsun ama bugün dönselerdi yarın öleden sonra alışveriş yapcaktım ne güsel hayalim yalan oldu :(
Vardı sanki diğer tarafı çekiştirdik en son onu hatırlıyom :D

Vışşşş iyiymiş akşama size gelebilirim :D

Delü yaw :D Temam söz :D
buyur gelll taklummm kız azoş beraber yiyek elleri daldıra daldıra ohhhhh tavuk balık kelle bunlar yenir elle demişler ağzımın suyu aktı şu anda
senin kukuyu meşhur ettiler yaa görüyon mu?:nanik:
şehriye çorbası
tavuklu garnitürlü pilav
cacık
kabak tatlısı

ohh mis tatlı yapmıyorum ne zamandırr en son irmik tatlısı yapmıştım böle sütlü sütlü üstünede antep fıstığı ezmesi ilen süslemiştim şerbetli tatlıyı sevmiyomm :acep: napcez yemem lasım sonra başım dönüyo hep

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Toxo riski geçmedi mi babuş? Ben arada pizzanın üstünde felan yiyorum:acep:

toxo riski hep var da kuşum, ama ilk 3 ayda bulaşma riski daha az olmakla birlikte bulaştığında bebeğe zarar verme riski çok fazla,haftalar ilerledikçe bebeğe geçme ihtimali fazlalaşıyor, zarar verme riski azalıyor.

ama ben geçen pizza yemeğe gittik, azıcık yedim ne yapayım canım istedi:uzgun:

Ben hiç yemedim daha.Bi kere mayonezsiz sipariş vermeme rağmen burgerda mayonezli gelmiş, sıyırdım yedim, inş. bişolmaz diye diye.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selam canım...Hoşgeldin, güle güle kullan cicileri.
Bekliyoruz fotoları :)
Bugün içimden seni andım. Nasıl oluyo dersen,sabah 32 hafta raporu almaya hastaneye giderken taksiye bindim, sonra da dedim keşke arabayla gelseydim şu taksiye verdiğim parayla emzirme sutyeni alırdım şimdi :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Sonra da dedim tansel aldı mı acaba naptı, sorayım forumda :D

Aldım canımcım ama iyi bir marka değil.
Çoğu penye zaten 15 YTL.. Aman dedim aldım..
Böyle açılınca gögüs ucu tam çıkmıyor.
Dışarıda kullamak için rahat ama evde yada ilk emzirirken zor gelir diye düşündüm..
Bide sen bak bakalım, kullanışlı bişey bulursan onu bende alırım..
Bu arada raporunu aldım hadi bakalım..
Sona yaklaşıyoruz, heyecanlanıyorum..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ohh mis tatlı yapmıyorum ne zamandırr en son irmik tatlısı yapmıştım böle sütlü sütlü üstünede antep fıstığı ezmesi ilen süslemiştim şerbetli tatlıyı sevmiyomm :acep: napcez yemem lasım sonra başım dönüyo hep

Aaaaa bak ne zmandır istiyo canım biliyomusun irmik helvası.
Gerçi seninki irmik tatlısıymış ama olsun ben irmik tatlısı istiyorum.Bu akşam yapiim bari.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
toxo riski hep var da kuşum, ama ilk 3 ayda bulaşma riski daha az olmakla birlikte bulaştığında bebeğe zarar verme riski çok fazla,haftalar ilerledikçe bebeğe geçme ihtimali fazlalaşıyor, zarar verme riski azalıyor.

Ben hiç yemedim daha.Bi kere mayonezsiz sipariş vermeme rağmen burgerda mayonezli gelmiş, sıyırdım yedim, inş. bişolmaz diye diye.

Toxo konusunda haklıısn canım..
Bende çok dikkat ediyordum.
O gün şeytana uydum..Ama çok yemedim..

mannak

Aktif Üye
Tepki
177

yi yavrum yiiiiiii
zaten 5 kilocuk almışsın dahaaa ye bol boll tatlı
ben sabah kalktığımda ne tatlı yesem diye düşünmeye başlıom valla
şeker dayanmıyo eve

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar