2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yok kız yazık okadarda zalim olmayalım sonuçta insan onlar yazık yazık ben kıyamamda seni bilmem:deli:

Kıyamam ondan yapamadım 8e kadar :D
Gece sokaklar tekin değil :deli:
Dur düşüneyim bu gece ben ne isticemizi :D Öyle kolay bulunmasın ama imkansız da olmasın.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçecim kıpırdama sakin ol, derin derin nefes al..:1:

olamıyorum bbauş. gözümün önünden browniler, profteroller geçii. şu an mıhlamanın erimiş ve uzuyan kaşarına banıp o kaşarı ekmeğime dolamak istıyorum. böyle dolacaksın onu sonra hopp ağzaaa... anammmmmmmmm.

ben 1 saat evvel peş peşe 2 adet çokanat yidim:deli::deli:

ne diyim aferin. iyi yapmışın :(

akide şekerli patlıcan dolması iste kızzzz:deli::deli::deli:lütfen lütfen

ahuhauhauhuahau. kekullelli bompişinyalı kek iste kız.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
o haldeee anlatayım en bastann...
05.06.2003 sıcak bir yaz günüydü.hastaneden izinli eve cıkmıstım.bende yüksek tansiyon nedeniyle son ayımı maalesef hastanede gecirdim. yüksek risklide yattığım için öle cok kimseyi görme sansımda olmuyordu.uzun lafın kısası ben cumartesi eve arkadaslarımı topladım.yedik içtik eğlendik.aksam herkes gidince beni tatlı bir bel ağrısı aldı.dedim yoruldum ondan oldu.gece yattık ama ben uyuyamıyordum bir türlü, bel ağrısı tatlı olmaktan cıkıp sinir bozucu hale gelmişti.üstüne birde karın ağrısı eklendi.sanki adet olacakmısım gibi karından kasıklara inen ve giderek acısını artıran bi ağrı.gece eşime hiç söylemedim durumu.sabahı da zor ettim ama.sabah saat 9 da uyandırdım ki ben artık ağrıyla iki büklüm oluyordum.ama bu ağrılar öle sürekli değil bi an geliyor canın cok yanıyor ve sonra cok rahatlıyorsun.eşime anlattığım an panikten delirdi.onu sakinleştirende bendim.doktorum kayınpederi öldüğü için izmire gitmişti.cepten aradık durumu anlattık.eline bi kağıt kalem al ve sancılarını saatlerini yaz dedi.5 dk bir gelmeye basladığında hastaneye gidin dedi.oturduk yatağa ben bağırdıkça eşim yazdı..ama size bi itiraf onun panik olması beni tuhaf sekilde mutlu etti.arada beni öle bağırtacak karın ağrıları olmasada daha da canım yanıyormus gibi bağırdım..:cokkomik: artık saat 1e geliyordu.bu arada kayınvalidem geldi.daha doğurmayacağımı söledi aklınca bebek daha inmemişti aşağı.o sırada nişan dediğimiz pembe leke geldi.ve hastaneye yola cıktık.eşim panikten arabayı kullanamadı hatta calıstıramadı.hastaneye gittiğimizde saat 1.ceyrek gibiydi acilden giriş yaptık doktora sancıların 5 dk bir olduğunu söylediğimde alttan muayene etti ve tam 8 cm acılmıstık doğum eylemi baslamıstı.üzerime dötümü donduran o önlüğü giydirdikleri gibi sancı odasına aldılar.lavman yapıldı.en gıcığıda buyduu..hemen ardından bir hemşire basımda lavaboya gittik.daha sonra ben ne kadar yalvarsamda götürmediler tuvalete.tuvaletim var dedikçe o bebek diye bağırdı hemsire abla :)bu arada su da dahil hiç bişey vermediler doğum tamamen bitene kadar.en son yalvardığımı hatırlıyorum biri bana baksın kurtarın beni diye.sancılar artık o filmlerde gördüğümüz gibi bağırtıracak kadar olmustu.masaya yattığımda keseyi doktor yırttı.bu benim en büyük sansımdı bebek ve su aynı anda geldi doğum anı cok rahattı. sadece bi kaç kere kaburgalarıma ben ıkınırken cok sert bastırtılar ertesi gün morarmıstı oralar.bebek doğmustu kırmızı pancar gibi ağlayan o seyi yeşil bir beze sarıp yanıma verdi doktor ilk senin kokunu alsın sende onu içine cek dedi hemşire..o ana kadar canım cok acımasına rağmen hiç ağlamadım ama o anda hersey bitti koptu,dünya durdu..o güzell hayatımın en anlamlı seyi 9 aydır merakla beklediğim benim canımın canıı yanımdaydı ağlamaktan kendime gelemedim.kayıtlara geçsin dedi doktor.14.55 de canlı kız bebek 3960 gr dünyaya getirtilmiştir diye..doğum bitmişti.o muhtesem rahatlamayı anlatamam.hemsire bebeği temizlemek için yanımdan aldı ben bi an kalkmaya yeltendim sakın ha dedi sertce düşer bayılırsın.o kadar hafif hissediyordum kendimi o anda.sonra benim dikişlerim atıldı cok hissetmedim desem yalan evet acılıydı ama bebeği bir daha görebilmek için cabuk olurmusun dedim asistan doktora güldü kadın :) sonra tekerlekli sandalye ile cıktık bebeğim kucağımda o ann insanın en mutlu olduğu andır bence.eşim oda kapısında meraktan catlamıs vaziyette bizi karsıladı.hamilelik sürecinde öle cok duyarlı mı desem meraklımı desem bilemiyorum ama öle değildi.heyecanı yoktu.ama iremi görür görmez ağlamaya basladı koca adam.hıçkırıklara boğuldu.yan odadakiler cıktı kapıya bişey mi oldu diye.kucağına aldığında sakinlemişti.. işte böle kızlarr.benim doğumum hakikaten kolaydı.tamamen normaldi.herseyi hissettik acısınıda ama tarifi mümkün olmayan bi duygu.dünyaya bi canlı getirirken sende yeniden doğuyorsun o kadar güzel.allahım isteyen her kuluna nasip etsin insallah :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hahahhaa :D Peki gece kaldırıp mı istesek? Hep bunu yapmak istedim ama kıyamıyom da...Etrafımdakiler kıy gitsin bi kere daha ya yaşıcan ya yaşamıcan diolar :D

Oooo iyiymiş kız çık yap o zaman.Ben üşenirim yapmaya :D
üşenmiyorumda akşam olsun yapıcam hayaliylen yaşıyorum şu anda gözümün önünde uçuşuyorrr waffle
Kıyamam ondan yapamadım 8e kadar :D
Gece sokaklar tekin değil :deli:
Dur düşüneyim bu gece ben ne isticemizi :D Öyle kolay bulunmasın ama imkansız da olmasın.

ben frenk inciri istiycem buldumm bi tek antalya manavgatta var muhohohoyyttttt

di-M8B0.jpg

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
olamıyorum bbauş. gözümün önünden browniler, profteroller geçii. şu an mıhlamanın erimiş ve uzuyan kaşarına banıp o kaşarı ekmeğime dolamak istıyorum. böyle dolacaksın onu sonra hopp ağzaaa... anammmmmmmmm.

ne diyim aferin. iyi yapmışın :(

ahuhauhauhuahau. kekullelli bompişinyalı kek iste kız.

yaaa ozaman anneciğinin elinde yiyek kız benimki tutmazki ya peynirini çok koyarım yada tereyağını valla çok canım çekti beee gökçem ilk otobisle sizemi gelsem ney yapsam bilemedim şimdik:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayat mı be babuşum? bize yine esmer günler düştü anlıyacağın. bak bak dur yalan. ama yiyeme :)

Görselleri yalamak diye bişey girdi lügatıma ya, hayata bak.

Anammm sen de bendensin..O tarz şeyleri hep istemişimdir..Hamburger,pizza, patates kızartması, kola...
Aman yarabbi aklıma mukayet ol..

aynen aklımı kaçırabılırım şu an. burger... yanında pat. kızartması. soğan halkası. kola. barbekü sos. rençç sos... enammmmmmmmmm

Soğan halkası + barbekü sos.
Sonracııma Chicken royale
Veeee bir de şey istedim, big king extra :cikolata::cikolata:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ohhh yarasın :D Ben de bakkalda kalan son büyük hoşbeşi aldım...2 adet yemeye alışmışım kesmedi 1 paket ama olsun :D

abooo kız valla de allah bilir bütün bakkal stoğunu tükettin valla haaaa yarın napcen ne yiycen.sen süper hatta hiper marketlere dadan artıkın bakkal amca baksana ihya oldu yüzünden:):):)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
05.06.2003 sıcak bir yaz günüydü.hastaneden izinli eve cıkmıstım.bende yüksek tansiyon nedeniyle son ayımı maalesef hastanede gecirdim. yüksek risklide yattığım için öle cok kimseyi görme sansımda olmuyordu.uzun lafın kısası ben cumartesi eve arkadaslarımı topladım.yedik içtik eğlendik.aksam herkes gidince beni tatlı bir bel ağrısı aldı.dedim yoruldum ondan oldu.gece yattık ama ben uyuyamıyordum bir türlü, bel ağrısı tatlı olmaktan cıkıp sinir bozucu hale gelmişti.üstüne birde karın ağrısı eklendi.sanki adet olacakmısım gibi karından kasıklara inen ve giderek acısını artıran bi ağrı.gece eşime hiç söylemedim durumu.sabahı da zor ettim ama.sabah saat 9 da uyandırdım ki ben artık ağrıyla iki büklüm oluyordum.ama bu ağrılar öle sürekli değil bi an geliyor canın cok yanıyor ve sonra cok rahatlıyorsun.eşime anlattığım an panikten delirdi.onu sakinleştirende bendim.doktorum kayınpederi öldüğü için izmire gitmişti.cepten aradık durumu anlattık.eline bi kağıt kalem al ve sancılarını saatlerini yaz dedi.5 dk bir gelmeye basladığında hastaneye gidin dedi.oturduk yatağa ben bağırdıkça eşim yazdı..ama size bi itiraf onun panik olması beni tuhaf sekilde mutlu etti.arada beni öle bağırtacak karın ağrıları olmasada daha da canım yanıyormus gibi bağırdım..:cokkomik: artık saat 2 ye geliyordu.bu arada kayınvalidem geldi.daha doğurmayacağımı söledi aklınca bebek daha inmemişti aşağı.o sırada nişan dediğimiz pembe leke geldi.ve hastaneye yola cıktık.eşim panikten arabayı kullanamadı hatta calıstıramadı.hastaneye gittiğimizde saat 1.ceyrek gibiydi acilden giriş yaptık doktora sancıların 5 dk bir olduğunu söylediğimde alttan muayene etti ve tam 8 cm acılmıstık doğum eylemi baslamıstı.üzerime dötümü donduran o önlüğü giydirdikleri gibi sancı odasına aldılar.lavman yapıldı.en gıcığıda buyduu..hemen ardından bir hemşire basımda lavaboya gittik.daha sonra ben ne kadar yalvarsamda götürmediler tuvalete.tuvaletim var dedikçe o bebek diye bağırdı hemsire abla :)bu arada su da dahil hiç bişey vermediler doğum tamamen bitene kadar.en son yalvardığımı hatırlıyorum biri bana baksın kurtarın beni diye.sancılar artık o filmlerde gördüğümüz gibi bağırtıracak kadar olmustu.masaya yattığımda keseyi doktor yırttı.bu benim en büyük sansımdı bebek ve su aynı anda geldi doğum anı cok rahattı. sadece bi kaç kere kaburgalarıma ben ıkınırken cok sert bastırtılar ertesi gün morarmıstı oralar.bebek doğmustu kırmızı pancar gibi ağlayan o seyi yeşil bir beze sarıp yanıma verdi doktor ilk senin kokunu alsın sende onu içine cek dedi hemşire..o ana kadar canım cok acımasına rağmen hiç ağlamadım ama o anda hersey bitti koptu,dünya durdu..o güzell hayatımın en anlamlı seyi 9 aydır merakla beklediğim benim canımın canıı yanımdaydı ağlamaktan kendime gelemedim.kayıtlara geçsin dedi doktor.14.55 de canlı kız bebek 3960 gr dünyaya getirtilmiştir diye..doğum bitmişti.o muhtesem rahatlamayı anlatamam.hemsire bebeği temizlemek için yanımdan aldı ben bi an kalkmaya yeltendim sakın ha dedi sertce düşer bayılırsın.o kadar hafif hissediyordum kendimi o anda.sonra benim dikişlerim atıldı cok hissetmedim desem yalan evet acılıydı ama bebeği bir daha görebilmek için cabuk olurmusun dedim asistan doktora güldü kadın :) sonra tekerlekli sandalye ile cıktık bebeğim kucağımda o ann insanın en mutlu olduğu andır bence.eşim oda kapısında meraktan catlamıs vaziyette bizi karsıladı.hamilelik sürecinde öle cok duyarlı mı desem meraklımı desem bilemiyorum ama öle değildi.heyecanı yoktu.ama iremi görür görmez ağlamaya basladı koca adam.hıçkırıklara boğuldu.yan odadakiler cıktı kapıya bişey mi oldu diye.kucağına aldığında sakinlemişti.. işte böle kızlarr.benim doğumum hakikaten kolaydı.tamamen normaldi.herseyi hissettik acısınıda ama tarifi mümkün olmayan bi duygu.dünyaya bi canlı getirirken sende yeniden doğuyorsun o kadar güzel.allahım isteyen her kuluna nasip etsin insallah :)

Ay nazommmm, mükemmel....
Eşinin ağladığını okuyunca zor tuttum kendimi, çenem hala oynuyor kendimi sıkmaktan :D
Darısı başımıza inşallah...Ay içim pırpırlandı gözümün önüne geldi...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Hahahhaa :D Peki gece kaldırıp mı istesek? Hep bunu yapmak istedim ama kıyamıyom da...Etrafımdakiler kıy gitsin bi kere daha ya yaşıcan ya yaşamıcan diolar :D

Oooo iyiymiş kız çık yap o zaman.Ben üşenirim yapmaya :D

bu aksam hepimiz isteyelim yaa:1:hem de uyandırıp aynı şeyi isteyelim:deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
05.06.2003 sıcak bir yaz günüydü.hastaneden izinli eve cıkmıstım.bende yüksek tansiyon nedeniyle son ayımı maalesef hastanede gecirdim. yüksek risklide yattığım için öle cok kimseyi görme sansımda olmuyordu.uzun lafın kısası ben cumartesi eve arkadaslarımı topladım.yedik içtik eğlendik.aksam herkes gidince beni tatlı bir bel ağrısı aldı.dedim yoruldum ondan oldu.gece yattık ama ben uyuyamıyordum bir türlü, bel ağrısı tatlı olmaktan cıkıp sinir bozucu hale gelmişti.üstüne birde karın ağrısı eklendi.sanki adet olacakmısım gibi karından kasıklara inen ve giderek acısını artıran bi ağrı.gece eşime hiç söylemedim durumu.sabahı da zor ettim ama.sabah saat 9 da uyandırdım ki ben artık ağrıyla iki büklüm oluyordum.ama bu ağrılar öle sürekli değil bi an geliyor canın cok yanıyor ve sonra cok rahatlıyorsun.eşime anlattığım an panikten delirdi.onu sakinleştirende bendim.doktorum kayınpederi öldüğü için izmire gitmişti.cepten aradık durumu anlattık.eline bi kağıt kalem al ve sancılarını saatlerini yaz dedi.5 dk bir gelmeye basladığında hastaneye gidin dedi.oturduk yatağa ben bağırdıkça eşim yazdı..ama size bi itiraf onun panik olması beni tuhaf sekilde mutlu etti.arada beni öle bağırtacak karın ağrıları olmasada daha da canım yanıyormus gibi bağırdım..:cokkomik: artık saat 2 ye geliyordu.bu arada kayınvalidem geldi.daha doğurmayacağımı söledi aklınca bebek daha inmemişti aşağı.o sırada nişan dediğimiz pembe leke geldi.ve hastaneye yola cıktık.eşim panikten arabayı kullanamadı hatta calıstıramadı.hastaneye gittiğimizde saat 1.ceyrek gibiydi acilden giriş yaptık doktora sancıların 5 dk bir olduğunu söylediğimde alttan muayene etti ve tam 8 cm acılmıstık doğum eylemi baslamıstı.üzerime dötümü donduran o önlüğü giydirdikleri gibi sancı odasına aldılar.lavman yapıldı.en gıcığıda buyduu..hemen ardından bir hemşire basımda lavaboya gittik.daha sonra ben ne kadar yalvarsamda götürmediler tuvalete.tuvaletim var dedikçe o bebek diye bağırdı hemsire abla :)bu arada su da dahil hiç bişey vermediler doğum tamamen bitene kadar.en son yalvardığımı hatırlıyorum biri bana baksın kurtarın beni diye.sancılar artık o filmlerde gördüğümüz gibi bağırtıracak kadar olmustu.masaya yattığımda keseyi doktor yırttı.bu benim en büyük sansımdı bebek ve su aynı anda geldi doğum anı cok rahattı. sadece bi kaç kere kaburgalarıma ben ıkınırken cok sert bastırtılar ertesi gün morarmıstı oralar.bebek doğmustu kırmızı pancar gibi ağlayan o seyi yeşil bir beze sarıp yanıma verdi doktor ilk senin kokunu alsın sende onu içine cek dedi hemşire..o ana kadar canım cok acımasına rağmen hiç ağlamadım ama o anda hersey bitti koptu,dünya durdu..o güzell hayatımın en anlamlı seyi 9 aydır merakla beklediğim benim canımın canıı yanımdaydı ağlamaktan kendime gelemedim.kayıtlara geçsin dedi doktor.14.55 de canlı kız bebek 3960 gr dünyaya getirtilmiştir diye..doğum bitmişti.o muhtesem rahatlamayı anlatamam.hemsire bebeği temizlemek için yanımdan aldı ben bi an kalkmaya yeltendim sakın ha dedi sertce düşer bayılırsın.o kadar hafif hissediyordum kendimi o anda.sonra benim dikişlerim atıldı cok hissetmedim desem yalan evet acılıydı ama bebeği bir daha görebilmek için cabuk olurmusun dedim asistan doktora güldü kadın :) sonra tekerlekli sandalye ile cıktık bebeğim kucağımda o ann insanın en mutlu olduğu andır bence.eşim oda kapısında meraktan catlamıs vaziyette bizi karsıladı.hamilelik sürecinde öle cok duyarlı mı desem meraklımı desem bilemiyorum ama öle değildi.heyecanı yoktu.ama iremi görür görmez ağlamaya basladı koca adam.hıçkırıklara boğuldu.yan odadakiler cıktı kapıya bişey mi oldu diye.kucağına aldığında sakinlemişti.. işte böle kızlarr.benim doğumum hakikaten kolaydı.tamamen normaldi.herseyi hissettik acısınıda ama tarifi mümkün olmayan bi duygu.dünyaya bi canlı getirirken sende yeniden doğuyorsun o kadar güzel.allahım isteyen her kuluna nasip etsin insallah :)

hii kıyamam. :acep: süpermiş. ağlarım ama ben...

yaaa ozaman anneciğinin elinde yiyek kız benimki tutmazki ya peynirini çok koyarım yada tereyağını valla çok canım çekti beee gökçem ilk otobisle sizemi gelsem ney yapsam bilemedim şimdik:)

atla gel kız. anam deli dehşet yapar. parmaklarını yersin valla.

şu anda benim canım franbuazlı pasta istedi azooo

bayılıırm froşlu pastaya ben yaa :(((

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar