2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he demiştin hatta biri de o masaj 35ten sonra yapılıyo demişti sende araştırayım demiştin
sonra ben eşe yaptırmak sakıncalı en iisi ayna karşısında demiştim :D

beter ol :deli:

:acep: aa nıye kız naptım ben aşkolsun..

Carrrtttt kaba karrrrtttttt :cirla::cirla:
Mesele kaldırmak değil almak, alabildin mi 90 kilo he? Alamadın gittin aldın 10 kilo 12 kilo pehhhhh onu ben totomun sol lobuna aldım beee hey gidim heyyy :dill:

ahahahahhaha... ahahahhaha. nıahauaohaohaa. ne yedin kız bugün anlatsana...

konuyu takip etmeyince nazonun alıntıında da bunu görünce nolüyö dedim :kahkaha:

aynen bı an bende "24 cm aldım içime" dıye okudum. şoka gırdım. öfff sen koru ya rab... :dertli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
benim var mı ki sana vereyim:deli:ne sartlarda çalışıyorum sanki kutuplarda üretime başladım:zonk:

o pinti patrono söyle müyendisim sende aa dondum valla yaa bu ne soğuk terayağdaki karılarda muhabbet ediyo saten işine bakmıyolar bi kükredim hepsi işcağızına döndüler beaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:acep: aa nıye kız naptım ben aşkolsun..

ahahahahhaha... ahahahhaha. nıahauaohaohaa. ne yedin kız bugün anlatsana...

aynen bı an bende "24 cm aldım içime" dıye okudum. şoka gırdım. öfff sen koru ya rab... :dertli:

Niahahha bana ayıpçı diyene bak :D 24 cm. aldım içime okumuş :D içine de 3 tane badem şekeri koydum anca yetti :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Bugün 2 elma 2 simit sabah 1 tost :D Birazdan 1 paket hoşbeş :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sapukk bunlar.ayıpçı diyene bak azoo.aslında benim kocam bi zenci hahaahaha ama ben pudralıyom sokağa cıkarken ....

Bunlar gibi sessizinden korkcan nazom :D
Resmen zenci yaptılar herifleri hakkat :deli: Hayır o değil bi de cümlemin devamında 3 tane de badem şekeri koydum diom..
Cem yılmaz'ın esprisi gibi oldu bu...Küveti sütle doldurup mıçımıza buzlu badem sokalım diyor ya :D :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ama ben de gökçe gibi okudun breh breh breh maşallah dedim :ilknur:
yuhaa lannn azgınlık başınıza mı vurdu leeenn :kahkaha::kahkaha: koptum yaaa
sapukk bunlar.ayıpçı diyene bak azoo.aslında benim kocam bi zenci hahaahaha ama ben pudralıyom sokağa cıkarken ....
ahh nazom görüyon mu nasıl anlamışlar :D :kahkaha::kahkaha: zenci mi muhohohoytt:D
Niahahha bana ayıpçı diyene bak :D 24 cm. aldım içime okumuş :D içine de 3 tane badem şekeri koydum anca yetti :kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha:

puhahahahahaaaa :kahkaha::kahkaha::cokkomik:

afiyet olsun

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo biz kaç aylık olduk şimdik?

benim sat 4 mayıs ama erken döllenme olmuş. 31. haftamızdayız yanisi. ne olduk şimdik biz?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

yarıldım be susun... ahahahahhahaa ne diyim yavrum allah yardımcın olsun o halde. ama üzülme kolay doğurursun sen.. (bu arada hala irem'in doğumunu anlatacan bana beklıyorum)

kız ilk bakışta "benim ki 24. cm aldım içine" yi okuyunca gerisini okuyamadım zaten. kopmuşum o sıra hayattan. :ayk: :ayk: diye tepkiler vererekten senin adına üzüldüm...

Resmen zenci yaptılar herifleri hakkat :deli: Hayır o değil bi de cümlemin devamında 3 tane de badem şekeri koydum diom..
Cem yılmaz'ın esprisi gibi oldu bu...Küveti sütle doldurup mıçımıza buzlu badem sokalım diyor ya :D :kahkaha:

kız ahahahahhaha badem şekrini okuyamadım dıyom sana kopmuşum orda. korktum,üüzldüm karışık duygulara gark oldum burda senin için.

yuhaa lannn azgınlık başınıza mı vurdu leeenn :kahkaha::kahkaha: koptum yaaa

ahh nazom görüyon mu nasıl anlamışlar :D :kahkaha::kahkaha: zenci mi muhohohoytt:D

puhahahahahaaaa :kahkaha::kahkaha::cokkomik:

afiyet olsun

valla günahımızı alıyosunuz bakın. hayatım da ben de aynı şekilde okumuşuz işte... demek yazımda bi hata var.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hakkat ölee sessiz atın ciftesi pek olur derler...azoo değişik bi fantezi aslında kuzum badem şekeri toplama oynasak heriflerle puhahaha..ama bikaç cmin lafı olmas dimii :p
ben yatıyom şöle 2,80 cm :D yayılayım
bakk bakk yazdığına bakk.ne okudum ben bunu 2,80 yalıyom..için fesat olmasın işte..
Kızlar internetimiz gitti de şirkette yazamadım.Geri kaldım maabbetten he.
Nazom ben formu doldurmadan bi aramıştım.

hemen senin mesajı okur okumaz aradım acmıyorlar.badem sekeri sokuyalardır tülleree hahaha:hihi::1::zonk:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yarıldım be susun... ahahahahhahaa ne diyim yavrum allah yardımcın olsun o halde. ama üzülme kolay doğurursun sen.. (bu arada hala irem'in doğumunu anlatacan bana beklıyorum)

kız ilk bakışta "benim ki 24. cm aldım içine" yi okuyunca gerisini okuyamadım zaten. kopmuşum o sıra hayattan. :ayk: :ayk: diye tepkiler vererekten senin adına üzüldüm...

kız ahahahahhaha badem şekrini okuyamadım dıyom sana kopmuşum orda. korktum,üüzldüm karışık duygulara gark oldum burda senin için.

valla günahımızı alıyosunuz bakın. hayatım da ben de aynı şekilde okumuşuz işte... demek yazımda bi hata var.

aksam kimseler yokken yazayım doğumumu uzun uzun şöyle...korkutucu taraflarıda olsun mu de bakim :))

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hakkat ölee sessiz atın ciftesi pek olur derler...azoo değişik bi fantezi aslında kuzum badem şekeri toplama oynasak heriflerle puhahaha..ama bikaç cmin lafı olmas dimii :p

bakk bakk yazdığına bakk.ne okudum ben bunu 2,80 yalıyom..için fesat olmasın işte..

hemen senin mesajı okur okumaz aradım acmıyorlar.badem sekeri sokuyalardır tülleree hahaha:hihi::1::zonk:

puhahaha kızz bombasnız siz gece 23den sonra tvde çıkan programlar gibin olduk +18 iz resmen:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar