2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ha cisil i tanımıyorum. ben direk karşı sitedeki malum şahsı sandıydımdı. pardon beybi kızma bana dövme beni.

ağır böyle. hem beden olarak hem ruh... enine boyuna, böyle şarap değil de rakı içen ablalardan. sigarayı böyle derin çeken tiplerden.

yanıldın canım
1 yıla kadar ömrü hayatımda dal gibiydim ince uzun
ağlağımdır ota poka ağlarım
biraz içsem gider kusarım
hele rakı hayatta içemem hayatımda bi kere bi bardak içtim sabaha kadar kustuğum gibi ertesi günü hasta gibi yattım
sigarada içmiyorum ayrıcana

ps: şaraptan da nefret ederim
40 yılda bi içersem de baileys ve teqila içerim :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Ekli dosyalar

• bmx328.jpg
    bmx328.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 46
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
niye hiç demıyosun o halde. nıye bildiklerini paylaşmıyosun azo biizmle. istiyosun ki bi tek ben yırtılmıyım herkesin şeyi yırtılsın.

kötü bi kızsın sen azo. kötüsün ve bi pedin bile yok.

kötüüü köttüüüü

Kızımmmmmmm kızaaaaammmm ben bunu paylaştım hatta HaYaTiM şahittir, konuş kız :D O dedi bana erkenden yapmayasın diye...Sen görmüon bana çamur atıyon sonra çamurcuuu:böö:

demi demii.aynı babası :) huyuda cekmiş cadının :))) bu arada irem bunu beğendi bundan istedik ama nasıl?

Ben çok beğendimmmm :1:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yanıldın canım
hele rakı hayatta içemem hayatımda bi kere bi bardak içtim sabaha kadar kustuğum gibi ertesi günü hasta gibi yattım

tey gidin içki dedin bekarlık zamanlarım geldi aklıma
deli gibin içerdim vodka redbull ikilisi kaçmazdı elimden bide öğrenci içeceği bira ama vodka katkılı vurmaz beni içki neyin bide nargileciydim takii kocacığımı tanıyana kadar tüm hayatım değişti... zararlı herşeye töbe ettim arada canım çekiyo ama yokk yazın özellikle şöle köpüğü üstünde bira görünce :lilav: sigara bende içmezdim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
amann bak aklıma geldi ilk onu sorcaktım azoşum.biz bide su keseler daha doğrusu hazır kesilmiş organze tüller varya onlardan istedim.ama 24 cm olanında beyaz gözüküyor.bide 26 cm yazan var hangisi daha iyi olurki.bu tavsanlı sepetin içine onlardan koyayım dedim ne diyosunuz? en büyüğünden mi alsak?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
tey gidin içki dedin bekarlık zamanlarım geldi aklıma
deli gibin içerdim vodka redbull ikilisi kaçmazdı elimden bide öğrenci içeceği bira ama vodka katkılı vurmaz beni içki neyin bide nargileciydim takii kocacığımı tanıyana kadar tüm hayatım değişti... zararlı herşeye töbe ettim arada canım çekiyo ama yokk yazın özellikle şöle köpüğü üstünde bira görünce :lilav: sigara bende içmezdim

Tubiş kız dünden önceki gece seni rüyamda gördüm..Dün buraya da yazdım ama sanırsam sen görmedin..
Aramızda ilk sen doğuruyordun ve bir kızın oluyurdu :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yanıldın canım

ps: şaraptan da nefret ederim
40 yılda bi içersem de baileys ve teqila içerim :D

aa aslında pek yanılmam ama hayret doğrusu.

hayallerimi yıktın şu an.

demi demii.aynı babası :) huyuda cekmiş cadının :))) bu arada irem bunu beğendi bundan istedik ama nasıl?

çok tatlı kız bu. eheheheh tavşanlı bi de yerim yer.

Kızımmmmmmm kızaaaaammmm ben bunu paylaştım hatta HaYaTiM şahittir, konuş kız :D O dedi bana erkenden yapmayasın diye...Sen görmüon bana çamur atıyon sonra çamurcuuu:böö:

hadi be ordan. nerde paylaştın. o zaman kastın bana senin. beni hep kıskandın zati farkındayım. 90 kiloyu bile kaldırabileceğim gerçeği seni delirtti içten içe...

pehhh.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
amann bak aklıma geldi ilk onu sorcaktım azoşum.biz bide su keseler daha doğrusu hazır kesilmiş organze tüller varya onlardan istedim.ama 24 cm olanında beyaz gözüküyor.bide 26 cm yazan var hangisi daha iyi olurki.bu tavsanlı sepetin içine onlardan koyayım dedim ne diyosunuz? en büyüğünden mi alsak?

Ben 24 cm. aldım içine 3 badem şikeri koydum canım..24 ile 26 arasında pek fark yoktur 2cmcik. İkisi de olur gibime geldi.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

he demiştin hatta biri de o masaj 35ten sonra yapılıyo demişti sende araştırayım demiştin
sonra ben eşe yaptırmak sakıncalı en iisi ayna karşısında demiştim :D

aa aslında pek yanılmam ama hayret doğrusu.

hayallerimi yıktın şu an.

çok tatlı kız bu. eheheheh tavşanlı bi de yerim yer.

hadi be ordan. nerde paylaştın. o zaman kastın bana senin. beni hep kıskandın zati farkındayım. 90 kiloyu bile kaldırabileceğim gerçeği seni delirtti içten içe...

pehhh.

beter ol :deli:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

pehhh.

Carrrtttt kaba karrrrtttttt :cirla::cirla:
Mesele kaldırmak değil almak, alabildin mi 90 kilo he? Alamadın gittin aldın 10 kilo 12 kilo pehhhhh onu ben totomun sol lobuna aldım beee hey gidim heyyy :dill:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tubiş kız dünden önceki gece seni rüyamda gördüm..Dün buraya da yazdım ama sanırsam sen görmedin..
Aramızda ilk sen doğuruyordun ve bir kızın oluyurdu :D

aşkım dün babannemin peşinde koşturmaktan bişicik anlamdım yoktum ki burda eymen laaa pipiyimi düşürdün gelirken yoksa :bayil: deme kızz dün annemin ödü patlamış yazık benim cep telini babannem açınca ne oldu anne tuğbayı hastaneye mi kaldordınız doğru söle diyip durmuş:D hayırlara çıksın inşallah

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ben 24 cm. aldım içine 3 badem şikeri koydum canım..24 ile 26 arasında pek fark yoktur 2cmcik. İkisi de olur gibime geldi.

ohh begenmenize cok sevindim.içinde düdük gibi kalmasın kesesi dedim.son bişiy daha sorcam dövün sonra beni :D ağzını bağlamak için ordan su 23 metre yazan kurdelalardan istedim kaç tane bağlarım sizce ortalama onu 2 paket olarakmı yapsam aradıklarında?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ohh begenmenize cok sevindim.içinde düdük gibi kalmasın kesesi dedim.son bişiy daha sorcam dövün sonra beni :D ağzını bağlamak için ordan su 23 metre yazan kurdelalardan istedim kaç tane bağlarım sizce ortalama onu 2 paket olarakmı yapsam aradıklarında?

Yok kız yetiyor benimkisi arttı bile..Kaç tane yapıcan sen 50 mi? Ben 50 yaptım yetti kuzum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar