2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bana acayip başdönmesi yapmıştı

magmorm cnm

darısı başına cnm:)

sen niye oturmak da zorlanıyuosun cnm

kızlar aile hekimine gittim 3 gün rapor verdi
siyatik ağrısı dedi
simit yastıklara oturman dinlenmen lazım dedi
Allahım inş. geçerrr

hadi inşallah dinlenince geçer canım.
sanırım magvital magnorma göre daha etkili...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
sen niye oturmak da zorlanıyuosun cnm

kızlar aile hekimine gittim 3 gün rapor verdi
siyatik ağrısı dedi
simit yastıklara oturman dinlenmen lazım dedi
Allahım inş. geçerrr

Öncelikle geçmiş olsun Hayatım,hoşgeldin... inşallah dinlenince iyi olursun. Benim doğuştan kalça çıkığım var; sol kalçam ameliyatlı. Ne uzun süre oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. İşte hepsinden azar azar yapmam gerekiyor. İş yerinde sadece oturduğum için sakıncalı bulundu heyet raporu çıktı. 8 hafta iznim geldiğinde onu da almam gerekecekmiş...

Sen de hoşgeldin Leadercım, afiyet olsun... :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Laylaaaa, sen ve Nazome Ankaradaydınız değil mi? Geçen hamburger yemeye gidecektiniz, peşinizden çığırdım nere gidiyosunuz yemeye diye ama duymadınız beni :) Birbirinize yakın mı oturuyorsunuz siz? Arada bir buluşuyorsunuz ya ondan soruyorum :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ultrasonda bı sorun çıkmamış ama doktor zong. kalkıp geldınız, doktorunuz da bişi gördü ki yolladı dıye amnıyosentez yapmış. sonucu beklıyolarmış.

amnıyosentez kötü bişi değil mi ya?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ultrasonda bı sorun çıkmamış ama doktor zong. kalkıp geldınız, doktorunuz da bişi gördü ki yolladı dıye amnıyosentez yapmış. sonucu beklıyolarmış.

Ankarada nereye gelmişler Gökçecim? Hangi doktora biliyor musun? Burda Eyup Ekici diye biri var. Radyoloji uzmanı. Kadın doğumcu değil. Adam alanında çok iyi. Keşek amniyosentezden önce ona gitselermiş. Amniyosentez de bildiğim kadarıyla çok sıkıntılı bir uygulama değil. Benim etrafımdaki insanlar genelde 35 üzeri hamile kaldıkları için çoğu yaptırıyor. Çok şükür şimdiye kadar sorun yaşadım diyen çıkmadı. İnşallah eltinde de çıkmaz....

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yok onunda riski %2 mi ne oda iğneyle su aldıkları için bebeğe deyme ihtimali sorun olmaz inşallah canım yaaa..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ankarada nereye gelmişler Gökçecim? Hangi doktora biliyor musun? Burda Eyup Ekici diye biri var. Radyoloji uzmanı. Kadın doğumcu değil. Adam alanında çok iyi. Keşek amniyosentezden önce ona gitselermiş. Amniyosentez de bildiğim kadarıyla çok sıkıntılı bir uygulama değil. Benim etrafımdaki insanlar genelde 35 üzeri hamile kaldıkları için çoğu yaptırıyor. Çok şükür şimdiye kadar sorun yaşadım diyen çıkmadı. İnşallah eltinde de çıkmaz....

inşallah. beklıyoruz bakalım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar