2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hayırlı uğurlu olsun canımcım, 2 gün var senle aramızda :)

Gökçe fenayım nefes alamıyom :( Hık diye gidicem..

ee yavrum doğal olarak alamazsın tabi nefes mefes. ayıpçı mısın kızım sen. bi insanoğlu o kadar yer mi? 2 buyuk hoşbeş ne be :))

bak dün annem bana geldi ya dükkanından dolu ıvır zıvır getirmiş bana. sabah annemi odada çantama bişiyler koyarken gördum ama algılayamadım uykumda. para koymuş yetmmeiş bi de kocaman bi paket ülker kare çikolata koymuş :( şu an ona saldırmamak için kendimi zor tutuyoum ama 1 saat sonra ufak bi dilim yicem sanırım :(

sen de benim gibi yemeyip kilo alanlardan mısın :sila: ben de az yiyorum ama ne yesem kilo yapıyr ben de hem de yediğimin üç katı kilo:eek:ky:

aynen bebişim :acep:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sayıyom sıkı durun...
Sabah kalktığımda yarım litre su içip 2 dilim tereyağlı ballı ekmek ile 1 adet çokoprens yedim işe geldim.
İşyerimde sabah 2 paket büyük hoşbeş yedim açtım..
1 saat sonra annem geldi 3 adet poğaça ile 2 börek getirmiş, bi de muzlu bir büyük dilim pasta..Onları da yedim..
Üstüne yarımşar litrelik sulardan 2 adet daha içip 2 mandalinayı götürdüm :(
Çüş ayı seslerini duyabiliyorum ama otur otur canım sıkılıyo napim :(
bende şimdi iki tabak makarna ve yogurt yedim şişdim:acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Sabah 1 taneden az simit, az bişey krem peynir 3-5 zeytin.
Ara öğün 1 mandalina+1 kupa süt.
Öğle 5-6 y.kaşığı pilav+5-6 y.kaşığı nohut,2 kase cacık.
Ama vicdan azabı duymuyo değilim pilav için.

bence bişey olmaz, az yemişsin..
bi tarçınlı çay içersin canımcım..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sabah 1 taneden az simit, az bişey krem peynir 3-5 zeytin.
Ara öğün 1 mandalina+1 kupa süt.
Öğle 5-6 y.kaşığı pilav+5-6 y.kaşığı nohut,2 kase cacık.
Ama vicdan azabı duymuyo değilim pilav için.

kaşıklarını mı sayıyorsun :zonk: 6 kaşık olunca duruyor musun ben ancak biri benim kafaya kepçeyle vursa dururum:kahkaha:walla ben de saysam iyi olacak da sayısından korkuyrm

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ee yavrum doğal olarak alamazsın tabi nefes mefes. ayıpçı mısın kızım sen. bi insanoğlu o kadar yer mi? 2 buyuk hoşbeş ne be :))

bak dün annem bana geldi ya dükkanından dolu ıvır zıvır getirmiş bana. sabah annemi odada çantama bişiyler koyarken gördum ama algılayamadım uykumda. para koymuş yetmmeiş bi de kocaman bi paket ülker kare çikolata koymuş :( şu an ona saldırmamak için kendimi zor tutuyoum ama 1 saat sonra ufak bi dilim yicem sanırım :(

Gökçe bak bu kadar işkence etme kendine..
O çikolatadan bi parça ya kuzum ya..
azoya baksana neler yemiş.. 2 büyük paket hoşbeş diyor....
:lala::lala:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ayyy çikelata mı koymuşşşşş....Şimdi o çikelata benim çantamda olaydı şu dakkalarda izi kalmamış olurdu :D

bende şimdi iki tabak makarna ve yogurt yedim şişdim:acep:

Ayyy güzel severim makarnayı, afiyet olsun laylam yi gari :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Hayırlı uğurlu olsun canımcım, 2 gün var senle aramızda :)

Gökçe fenayım nefes alamıyom :( Hık diye gidicem..

evet canımmm 2 günn bakalım önce kim doğurcak :eek:ky:

Tebrik koyuyorum sana :D Ben daha bu kadar yemem şu an karnım çatlıcak patlıcak gibi, içim daralıyor.

çok mu yemişim
ben her sabah yarım ekmek yiyom

demek bu kaa ha:kahkaha: daha ne yiyeceksin güzelim aksama kadar yemek yok sana cezalısın git tek ayak üzerin de dur bakim:kahkaha:

gül gül senin kadar kg almadım ama :kahkaha:
5-5,5 kg. oldu daha :sila:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Akşama yürüyüşe çıkıcam ben, şu yediklerimi eritmem lazım..Yoksa Mükü haftaya benim beynimi müker :D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
azoooo senle aramızda 3 hafta var tam 21 gün bende 30. haftamda olsaydım keşke nolurduuuuuuuuuuuu:durbun:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaa 1 tabak çorbayla doyamadım ben yaa gözümde bir sürü yemekler uçuşuyorrrrr:uzgun::uzgun:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ay ben gidemedimm kızlarr.. kaldım evde. yarın gidicem insallahh. bugün bi tek marketten bebe yumusatıcısı alıcam:D temizlik yapıyorum bende neye niyet neye kısmet:D

ben de temizlik yapmak istiyorum ama istemek yetmiyor :( anca ortalığı topladım, bi süpürebilsem ne güzel olacak :(

Sayıyom sıkı durun...
Sabah kalktığımda yarım litre su içip 2 dilim tereyağlı ballı ekmek ile 1 adet çokoprens yedim işe geldim.
İşyerimde sabah 2 paket büyük hoşbeş yedim açtım..
1 saat sonra annem geldi 3 adet poğaça ile 2 börek getirmiş, bi de muzlu bir büyük dilim pasta..Onları da yedim..
Üstüne yarımşar litrelik sulardan 2 adet daha içip 2 mandalinayı götürdüm :(
Çüş ayı seslerini duyabiliyorum ama otur otur canım sıkılıyo napim :(

hakikaten sıkı durmak gerekiyormuş okumaya başlamadan önce, maşallah :) dr 1 kilo almışsın 3 hft da deyince fena saldın, perşembeye bişey kalmadı bak :dislek:

Ay haklısın meyveli bi soda alayım ben.
Mide fesatı geçircem şimdi :D Çocuğuma yer kalmadı içerde midem yüzünden.

meyveli almayaydın bari....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar