2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bblauya noldu ya?

Kızlar ben 12de işten çıkıcam
kayınvalidem 2. Sırada ameleyata girecek
6 saat sürermiş
ben gidene kadar girer mi bilmiyorum
ilk ameliyat ne kadar sürüyo bilmiyorum
bu arada kuzenimin kayınpederi vefat etmiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
nolur son kez dua edin de şu ameliyatı atlatalım yaa
stresten gerildim

Tamam canım sağol haber verdiğin için.Allah acil şifasını versin inşallah, kazasız belasız atlatmanızı diliyorum bu ameliyatı, Allah yardımcınız olsun canım..

hadi ya gerçekten mi ? hmm tamam sağıma yatayım biraz olmazsa zaten hiçbirşekilde sırtüstü yatmamaya çalışıyorum ama en çok sola yatıyorum işte, biraz da sağa yatayım bakalım..
dönerse anlarım heralde demi,şimdi tekmeleri aşağı yiyorum hep :) dönerse mideme doğru atmaya başlar ordan anlarım belki :D sen anladın mı döndüğünde ?

Yok ben anlamadım döndüğünü :D Doktora gidince süpriz oldu..
Şimdi o sağ tarafta ters durumda ya, sağına yatınca azcık rahatsız olacak ve yerini değiştirecek hanımefendi :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ayyy canım öncelillek odaya baktım çok güzel olmuş güle güle büyüsün tosun içinde...kayınvalidenede rabbim yardımcı olsun inşallah hayırla çıksın ameliyattan..girebildiğinde durumunu bildir bizlerede inşallah..sende üzülme fazla dikkat et kendineee aman sen daha önemlisin

Amin canım çok teşekkür ederim
girebildiğim an haber veririm canım tamam ederim sağol canım

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Tamam canım sağol haber verdiğin için.Allah acil şifasını versin inşallah, kazasız belasız atlatmanızı diliyorum bu ameliyatı, Allah yardımcınız olsun canım..

Yok ben anlamadım döndüğünü :D Doktora gidince süpriz oldu..
Şimdi o sağ tarafta ters durumda ya, sağına yatınca azcık rahatsız olacak ve yerini değiştirecek hanımefendi :D

anladım,tamam deneyelim bakalım inşallah döner de benim de kafam rahatlar :uzgun: 1-2 gun sonra 28 haftalık olcaz cunku..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bblauya noldu ya?

Kızlar ben 12de işten çıkıcam
kayınvalidem 2. Sırada ameleyata girecek
6 saat sürermiş
ben gidene kadar girer mi bilmiyorum
ilk ameliyat ne kadar sürüyo bilmiyorum
bu arada kuzenimin kayınpederi vefat etmiş
kuzenim almanyada yaşıyo
akşam uçağıyla geliyolar
yarın cenaze var
belki yarın işe gelemem
bilginiz olsun
nolur son kez dua edin de şu ameliyatı atlatalım yaa
stresten gerildim
canım benim rabbim şifalar versin hayırlıyla atlatın bu ameliyatı güselim sende germe kendini inan ki rabbime dua etmekten başka çare yok umarım şahin babannesiyle daha çok zaman geçirir...
Yok yok 15 Ocak :D Geri kalan 15 kolay geçer nasılsa :D
Rüyamda doğurdum yine ben dün pıt diye çıktı :D Sonra da emzirdim, emzirirken bana gülüyordu harikaydı ya...

ayyy hakkaten pıt diye çıkar hayatım ne deyimmm :):)

aslı doğurcaz anam az kaldı bende abuk sabuk rüyalar görüyorum yok hırsızlar yok doğumhane erken doğum yakışıklı bir oğlan ne bilim ya çözemedim brbiriyle bağı olmayan rüyalar
bu arada rennie şurubunu kullan her öğünden sonra ben çok rahatım 3 haftadır şükürler olsun hiç yanmıyo midem

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gaviskon kullanıyorum canım da oda bitti yanımda yok hep ilaçla kesiyorum artık zarar verecek diye içmekte istemiyorum neden böyle oluyor anlamadım ben yaaaa.tuzlu dokunuyor tatlı ekşi acı hepsi yapıyorr eee ben ne yiycem:eek:ys:

pişmemiş ürünler midemize dokunuyomuş domates salatalık vs.gibikızlar en çok bunlar ekşimeye neden olurmuş...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım benim rabbim şifalar versin hayırlıyla atlatın bu ameliyatı güselim sende germe kendini inan ki rabbime dua etmekten başka çare yok umarım şahin babannesiyle daha çok zaman geçirir...
aslı doğurcaz anam az kaldı bende abuk sabuk rüyalar görüyorum yok hırsızlar yok doğumhane erken doğum yakışıklı bir oğlan ne bilim ya çözemedim brbiriyle bağı olmayan rüyalar
bu arada rennie şurubunu kullan her öğünden sonra ben çok rahatım 3 haftadır şükürler olsun hiç yanmıyo midem

Bende renni kullanıyorum. Bende mide yanmasından ziyade mide bulantısı oluyor ya..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
pişmemiş ürünler midemize dokunuyomuş domates salatalık vs.gibikızlar en çok bunlar ekşimeye neden olurmuş...

Bide kuruyemişler mideye çok zararlı ve kış meyveleri. Mandalina, portakla felan.
Ben artık akşamalrı az yiyorum, rahat uyuyabilmek için..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bilmem ki başka ne olabilri doktora soyle en iyisi ilac kullanmak istemedigini artık belki baska bi sey onerir

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
evet bacım duydum bende öyle özellikle portakal mandalina vs.asit içeren meyveleri akşam değil öğlen yiyin diyor doktorlar ama naparsam yapayım geçiremedim şu yanmayı:(

Bende renni kullanıyorum. Bende mide yanmasından ziyade mide bulantısı oluyor ya..
Bide kuruyemişler mideye çok zararlı ve kış meyveleri. Mandalina, portakla felan.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Aah bu bebişler Aahh.. (sevimli şeyler nolcak işte) anaları böyle kıvransın sırf bebişler rahat etsin diye :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kuruyemiş tüketmiyorum sevmem zaten fakat c vitaminine çok ihtiyacımız var öğlen yiyorum ben genelde
Ay ben günde 5 mandalina yiyom :eek:ys:

Söylemedi ne olduğunu :uzgun:
yee bebişim en çok c vitamini limon ve mandalinde varr ama size şu 3lüyü tavsiye ederim asla hasta olmamak için her öğlen 1 tane greyfurt bir portakal bir nar sıkın ekşiliği alsın diyede az toz şeker dikin kafaya şifa olsun 3 ü bir arada müthiş bir etki yapıyo hemide koleystrolu düşürüyo yağlanmayı önlüyo hemide bol bol c vitamini
Aah bu bebişler Aahh.. (sevimli şeyler nolcak işte) anaları böyle kıvransın sırf bebişler rahat etsin diye :cokkomik:

ahh güselim o bebişler çıksın saten bi sağlıcakla ben sorcam hesebını

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar