2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın cicişler-ciko
gökçecim ekledin galiab bebişin kıyafetleri nerden bakıcaz dur bi bakayım geçmişe..
günaydın cnm burdan bakcan
https://www.hanimefendi.com/subat-anneleri/56293-2012-subat-bebeklerinin-odalari-ve-cicileri.html
Günaydın kızlar.
günaydın babuşşş
Gökçe;
azoşun açtığı topikte yok resimler, nerde yaaaaaaaaaa
Çok merak ediyom:nanik:
orda kız son sayfaya bak
Canımcım senle ben bebişin hazırlıklarını sona bıraktık..
En son biz ekleyeceğiz resimleri galiba..
Bebişimin odası haftasonu gelcek inşallah..
aynen güselim ben ekledim resimlerim var ama çok bişeyim yok daha alıncak çok şey var benim mobilya ocak başı gelcek daha çok varr...
günaydınnnn şekerpareler:):):)gökkçeee kızz oğluşunun cicişlerine baktım şimdi hepsi çok güzeller bıdık güle güle giysin hepsini inşallahhhh
sıpaya nede yakışcak çok tatlı olcak
nasıl yok kız? sildiler mi yoksam??? gunaydın bu arada. taksi geelmeden bi girip günaydın dıyım dedimdi...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel kuzucuk resim istiyoz ona göree
bi yahuşukluyka randevum varda az sonra... oğluşumu bekletmiyim teyzeleri bakayım nasıl benim minnak oğlum...

ben çıkıyorum sizi öpuyorum.
selam söle oğlana
Ben hamile kaldığımdan beri pek yanaşmıyorum o işe :D

ben arada kullanıyodum ama eşim yasakladı ani firek yapsan göbeğin direksiyonda allah korusun diyo

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
evet öyle canım aslında ama ne bileyim zaman zaman böyle korkular oluyo sanırım.

yani sende haklısın canım doğru diyorsun nede olsa anneyiz içimizde taşıyan biziz korkularımız bu nedenle tavan yapıyor bazen..geçen ben eşime dedimki kızımı özledim yaa diyor görmediğin kokusu almadığın ellerine almadığın bişeyi nasıl özlersin aşkım dedi ama biliyorumki art niyetli demedi amannn sanki bana küfür etti etse daha iyiydi yaniii başladım zırlamaya işte biz böyleyiz hayatım onlar bilemezler kaygımızı sevgimizi çünkü taşıyan biziz seni çok iyi anlıyorummm..ama onlar iyi şükür ve daha da iyi olacaklar allahın izniyle

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yani sende haklısın canım doğru diyorsun nede olsa anneyiz içimizde taşıyan biziz korkularımız bu nedenle tavan yapıyor bazen..geçen ben eşime dedimki kızımı özledim yaa diyor görmediğin kokusu almadığın ellerine almadığın bişeyi nasıl özlersin aşkım dedi ama biliyorumki art niyetli demedi amannn sanki bana küfür etti etse daha iyiydi yaniii başladım zırlamaya işte biz böyleyiz hayatım onlar bilemezler kaygımızı sevgimizi çünkü taşıyan biziz seni çok iyi anlıyorummm..ama onlar iyi şükür ve daha da iyi olacaklar allahın izniyle

İnşallah canım inşallah iyiler ve de iyi olacaklar...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
gene doluştu meraklılar burayaaaa :zopa::zopa::zopa:
yaaa sorma ne zamandır girmiyolardı bir bakalım demişlerdir
Kızlar mescide gidip azıcık oturucam, kötü hissettim kendimi.
Gelirim sonra.
hayırdır cnm neyin var iyimisin?yanına birini al tek gitme
Hayırdır neyin var?

Günaydın kızlar...

günaydın azoşşşşş kız dün sen bana çok sevvindim demişsin eşim için akşam okurken gördüm sağolasın bacımmm nasılsın kaç gündür konuşamıyoz adam akıllı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azoşşşşş kız dün sen bana çok sevvindim demişsin eşim için akşam okurken gördüm sağolasın bacımmm nasılsın kaç gündür konuşamıyoz adam akıllı

iyiyim bebişim sen nasılsın?
Kız bana toktor dedi ya hani beklenen doğum tarihi 30 Ocak diye..Ben bunu 15 Ocak olarak hesaplasam olar mı? Olar de kız :D O zaman 54 gün kalmış oluyor doğuma..Hem belli olmaz 15inden sonra her an gelebülü dime :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın canım hoşgeldin ;)Ne var ne yok?

hosbuldum,iyiyiz cok sukur kızımla siz nasılsınız bakalım ??
ama dun aksam yatarken karnım cok kotuydu ya butun gobisim battı hep acıdı sanki bıcak saplanır gibi neden oldu anlamadım gecti sonra ama gecene kadar benim yuregim agzımdaydı hep :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hosbuldum,iyiyiz cok sukur kızımla siz nasılsınız bakalım ??
ama dun aksam yatarken karnım cok kotuydu ya butun gobisim battı hep acıdı sanki bıcak saplanır gibi neden oldu anlamadım gecti sonra ama gecene kadar benim yuregim agzımdaydı hep :(

Belki yaslanmıştır bir tarafa, o zaman daha çok geriyorlar deriyi o da can yakıyor..
Belki de yalancı kasılmadır, artık onları da yaşıcakmışız ya..
Gerçi bilmiyorum nasıl birşey...Bende bacak aramın ağrısıyla uyandım, çok canım acıdı :(

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Belki yaslanmıştır bir tarafa, o zaman daha çok geriyorlar deriyi o da can yakıyor..
Belki de yalancı kasılmadır, artık onları da yaşıcakmışız ya..
Gerçi bilmiyorum nasıl birşey...Bende bacak aramın ağrısıyla uyandım, çok canım acıdı :(

gecmis olsun sanada..bende acaba sancı yada kasılmamı diye annemi aradım hemen o tarz seyleri genelde kasık bolgesinde hissedersin dedi beline dogru yayılır dedi adet sancısı gibi dedi..benimki bildigin aniden bıcak saplanırmıs gibi bi acı hissiydi batıyodu sanki boyle acaba donmeye mi calısıyodu garibim daha donmedi ya benim kızım :((

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gecmis olsun sanada..bende acaba sancı yada kasılmamı diye annemi aradım hemen o tarz seyleri genelde kasık bolgesinde hissedersin dedi beline dogru yayılır dedi adet sancısı gibi dedi..benimki bildigin aniden bıcak saplanırmıs gibi bi acı hissiydi batıyodu sanki boyle acaba donmeye mi calısıyodu garibim daha donmedi ya benim kızım :((

Sağol canım..Doktor kontrolün ne zaman?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Hayırdır neyin var?

Günaydın kızlar...

iyiyim bebişim sen nasılsın?
Kız bana toktor dedi ya hani beklenen doğum tarihi 30 Ocak diye..Ben bunu 15 Ocak olarak hesaplasam olar mı? Olar de kız :D O zaman 54 gün kalmış oluyor doğuma..Hem belli olmaz 15inden sonra her an gelebülü dime :D

günaydınn azoşummmmmm:vecihi:kızzz ayy senin bişeyin kalmamış haa doğuma heycan yaptım yerineeee:eek:ky:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar ben yakınlardaki bi hastaneye gitcem.
Doktoruma da ulaşamadım.
Yakında bi hastane var, oraya gidivereyim en azından.
hızlıca.
Oradaki doktorun 11de ameliyatı varmış öncesinde yetişeyim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar