one kız öldüm gülmekten yatak durdukça şişio gibi bişi migeri döndümm takılayım accık daha. kociş daha gelmiyomus. gelirkende balık pişirtip getircekmişş. nede bayılırım balıga :zonk: neyse bebem için yicem artıkın:cikolata::cikolata: yatakk büyüyo bu arada haketten kalınlasıyo da durdukca.. komedi:kahkaha:
ben baktımm şüperler bayıldımmmmne zor işmiş bacım bu foto yukleme be.. aaaa daha bıtmedı offfff
ay bitmedi ama bitirdim ben. yeter. öffffff. başka zaman diğerleri artık. uğraşamadım daha fazla.
nerden bakciz peki?
one kız öldüm gülmekten yatak durdukça şişio gibi bişi mi
ben baktımm şüperler bayıldımmmm
bitmedimi hepiciği yani hayatım yaa ama bunlar mükemmel çok takluuu:acep:
ay badilerilerinin bazılartını alt eşofmanlarını, penye battanıysını falan çekmedim. off sıkıldım şey yoruldum da. a aaaaaaaaa.. onlar da artık bi kaç gun sonra inş)
atraksiyon mu yapcan bacım...sonra ekliyim diyon yaniiii
kız valla yoruldum ya. uykum geldı düşün))
kız valla yoruldum ya. uykum geldı düşün))
üşengecim benim hiçte yorulmaya gelemezmişşşşş
Maşallah cicileriniz çok güzel annesi iyi günlerde giyin inşallah birde bişeyimiz yok diyordun baya kıyafetiniz var datlum:cicibebek:
valla yorukdum be yaww. kocam ezik ezik bana bakıyo ama ne zaman bıecek benle ılgılen dıye)
sağolasın teyzesi zevkimize göre aldık işte.
iyi akşamlar hatunlar... bende çıkayım valla bastı bana pcnın ekranı bilmem nesi sabahtan beri.
yarın da kontrolüm var öğlene doğru girerim artık evden. hepinizi öpuyorum.
one kız öldüm gülmekten yatak durdukça şişio gibi bişi mi
ben baktımm şüperler bayıldımmmm
bitmedimi hepiciği yani hayatım yaa ama bunlar mükemmel çok takluuu:acep:
azoşun açtığı topıkten...
günaydın güsell annelerrr:lilav:
Günaydın kızlar.
Günaydın cicişler-ciko
gökçecim ekledin galiab bebişin kıyafetleri nerden bakıcaz dur bi bakayım geçmişe..
günaydın güsell annelerrr:lilav: