2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tımam arada yazacam buraya şunları yuklıyım bari de üstümden kalksın u olay hacılar. bekleyın gelıyorum...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
durun ama hep içimde kalmış bişi yapacam. bu benim oğlumun 4,5 aylık hali teyzeleri. zonguldakta renkli olmadığından bunu ankarada çektirmiştik. yzünü sakladı ama bi bakın nasıl etli butlu benim minnoşum ya...

kimbilir şimdi nasıl ele avuca geliyodur kıçını yediğimin...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
durun ama hep içimde kalmış bişi yapacam. bu benim oğlumun 4,5 aylık hali teyzeleri. zonguldakta renkli olmadığından bunu ankarada çektirmiştik. yzünü sakladı ama bi bakın nasıl etli butlu benim minnoşum ya...

kimbilir şimdi nasıl ele avuca geliyodur kıçını yediğimin...

kız babuş dana kadar bu resimler, ama kaydedip baktım tbe ben süper zekka olduğum için :)
maşallah subhanallah ne güzel yatmış kız kuzu kuzu :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
geri döndümm takılayım accık daha. kociş daha gelmiyomus. gelirkende balık pişirtip getircekmişş. nede bayılırım balıga :zonk: neyse bebem için yicem artıkın:cikolata::cikolata: yatakk büyüyo bu arada haketten kalınlasıyo da durdukca.. komedi:kahkaha:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr öbür mahalleye gidebilen var mı?? bi arkadasıma adres göndericem:acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız babuş dana kadar bu resimler, ama kaydedip baktım tbe ben süper zekka olduğum için :)
maşallah subhanallah ne güzel yatmış kız kuzu kuzu :)

hee küçültemedim ya :))) insan yetenekten yoksun olmasın böyle oluyor işte. :))) hee kuzudur benim yavrum. anasının kuzusu o :)

ben onun totosunu heryerini yirim yavrumm nasıl güsel maşallah

sağolasın teyzesi.

Çıkıyomuşuk biz gızlar.
Akşam evden girerim inş.
Hadi öperin.

ene ne çabuk :))

yükledim bi kaç tane bişi ama anamm ne zor kız bu iş. bu benım saatlerımı alrı ben dıyım.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hee küçültemedim ya :))) insan yetenekten yoksun olmasın böyle oluyor işte. :))) hee kuzudur benim yavrum. anasının kuzusu o :)

sağolasın teyzesi.

ene ne çabuk :))

yükledim bi kaç tane bişi ama anamm ne zor kız bu iş. bu benım saatlerımı alrı ben dıyım.

ayyy yesinleerr kuzunuu.. benim kızımında totosu bacakları tombikkti aynı böle bi pozu varr:kahkaha::kahkaha: gördüm eklemey baslamıssınn ama hepsine birr bakıcimm bitirince haber ver cnm:deli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ayyy yesinleerr kuzunuu.. benim kızımında totosu bacakları tombikkti aynı böle bi pozu varr:kahkaha::kahkaha: gördüm eklemey baslamıssınn ama hepsine birr bakıcimm bitirince haber ver cnm:deli:

kurban olurıum onlara yaaa. tamam bebişim bıraz uzun surecek ama bakalım ugraşıyorum.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar cicileriniz cok guzel daha yeni bakabildim bende,hepsi cok tatlı yaa Allah güle güle giymeyi nasip etsin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar