2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
güle güle kullan canım msj yazdığımız yerde yukarda ataç simgesi var oraya tıkla eklenti ekle die çıkacak ordan gözattan bul masaüstündeki resmi ekle penceriyi kapat yine ataçtan resmi ekle de

aferin kız sana helal olsun ben beceremezdim biraz cahilimde o konularda neyin nereye monte edilceğini bulamıyorum ikeadan bir tv sehpası aldık onu bile eşim yapmasa ıhhh yok beceremezdim yatak içinde düzelir heralde düzelmesse git değiştir bacım fişini atma

teprükk koyuyorumm kendime o vakitt:kahkaha::kahkaha: bizdede kocişş beceremezzzz:kahkaha: hiç te ugrasmazz üstelikk yani cagır monte etsinler der. öncekileri babamm kurmustu

hahah ben dicektim birisinden biri küççük ama hangisi :kahkaha:

birininn kücükk oldugu dogruu:kahkaha::kahkaha::kahkaha: yokk cnm simdi baktım kontrol ettim. acoldıgı yerden altına kadar delikk.. sporcu sütyenleri var ya içini onun gibi yapmıslarr önü komple acık.. cıtt diye acıyosun askıdan memişş ortada:kahkaha: 90 ı bilem komple acar bu:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
teprükk koyuyorumm kendime o vakitt:kahkaha::kahkaha: bizdede kocişş beceremezzzz:kahkaha: hiç te ugrasmazz üstelikk yani cagır monte etsinler der. öncekileri babamm kurmustu

birininn kücükk oldugu dogruu:kahkaha::kahkaha::kahkaha: yokk cnm simdi baktım kontrol ettim. acoldıgı yerden altına kadar delikk.. sporcu sütyenleri var ya içini onun gibi yapmıslarr önü komple acık.. cıtt diye acıyosun askıdan memişş ortada:kahkaha: 90 ı bilem komple acar bu:kahkaha:
aferin kız helal olsun valla güle güle kullanın cnm
canımcım 61 YTL ye aldım, indirime girmişti.
Ama kumaşı süper kalite..
Ebru mater.. diye yazayım

hımmm öylemi cnm bende ordan bayramlık baktım geceliklerine bakmak aklıma gelmedi ama çok pahalı bir firma normalde yani güle güle kullan cnm

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ay ben size geçen akşamki rüyamı anlatmayı unuttum

ikiz doğuruyorum öteki kız
kız olan doğarken ölüyo :(
erkek olana bakıyorum anam diyorum ne kadar kilolu
hemen alıp benim tartının üstüne koyuyorum bi bakıyorum
130 kilo :sok
hemen anneme diyom ki anne yaaa bi sürü de pijama, body falan aldık
napcaz şimdi olmaz ki bunlar :(
sonra bi gidiyom bebek kilodan çatlamış ölmüş
eşim bi kızıyo bana
hamileyken boyuna yersen çocuk ölür tabii 130 kg.
senin yüzünden çatladı diyo :(

bu kadar :ayk:

bi tuhaf rüya bu hayatım yaa, gülmemek de lazım ama güldüm üzgünüm :ilknur:

bu arada aklıma gelmişken söyleyim
emzirme atleti çok iğrenç bişey
küçücük delik açmışlar
çocuk ordan meme falan alamaz ya
çıkaracan ki bebenin önünü lönk diye alsın
ne o öle çitten bakan öküz gibi emzirme atleti
ıhh ben sevmedim

ben de aldım ama benimki sütyen gibi komple açılıyor yukardan çıt çıtlı. hatta alalı 2 hafta oldu anca denedim de oldu şükür -kop

Yaşasın.............
internetten aldığım lohusa pijamam geldi ayy çok güzel ya..
Kumaşı felan harika....
güle güle giy, nereden almıştın sorması ayıp?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ay kızlarr bişi sorcam. esim ve arkadasları mac yapıyo her hafta bi gün.. biz dedik birinin esiyle onlar maca gittiginde bizde bi araya gelelim. gecen salı birindeydik. dün yine ondaydıkk digerini gelin yemegine aldı cünkü. yarın mac var simdi. dün maca gittiklerinde bendeyiz bu sefer dedim ama cok arka arkaya oldu sankii. ekiyim mi bu hafta onları sizce yoksa cagırayım aradan cıksın mı

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar elenktrikler gitti geldi :D
Çıkış saatim geldi öpüyom sizi..
Tansell çok beğendim güle güle kullan canımcım

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
canımcım 61 YTL ye aldım, indirime girmişti.
Ama kumaşı süper kalite..
Ebru mater.. diye yazayım

he hemen bakıyom canım sağol

bi tuhaf rüya bu hayatım yaa, gülmemek de lazım ama güldüm üzgünüm :ilknur:

ben de aldım ama benimki sütyen gibi komple açılıyor yukardan çıt çıtlı. hatta alalı 2 hafta oldu anca denedim de oldu şükür -kop

güle güle giy, nereden almıştın sorması ayıp?

gül gül gülmek serbest :D

demek benim baktığımın deliği minikti :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ortalığı karıştırdım ve kaçtım dimi kızlar :eek:ys: hafife almayalım ağrılarımızı. ben bu birkaç günde onu anladım. doktora ağrım var bir haftadır demeseydim, ne nst'ye sokardı ne de tedavi başlardı. siz kontrollerde her şikayetinizi atlamadan iletin, benim gibi unutkanlık yapmayın...

odalar alınmış, şekerler ısmarlanmış, pijamalar falan...hepsini güzel günlerde kullanın inşallah. ben sözde cumartesi ankaraya gidip o son rötüşları yapcaktım. pijama vs. az daha yollarda doğuracakmışım iyi mi? hepsi kaldı. ama hastanede 2 gün bana deneyim oldu. bi kere dehşet sıcak. cehennem gibi. eşim
pamuklu bir takım almış, ince de sayılabilir-90 lira vermiş buarada içim gitti :) - ama bana acayip kalın geldi. kısa kollu ve yazlık tarz alıcam pijama ve gecelikleri. sadece sabahlık uzun kol olsun yeter. hemşireler de öyle önerdi. serum vs için de iyi oluyormuş kısa kol. hemşirelerden ve hastaneden çok memnun kaldım. hepsine ayrı ayrı teşekkür ettim. doğuma kadar görüşmeyelim ama lütfen dedim. gülüştüler. her müsibette bir hayır var işte. tedirgin gitmeyeceğim doğuma...
ya memurluk zor zanaat kızçeler. izinsiz gittik şehir dışına diye az daha kabak başımıza patlıyordu. durumun acil dahi olsa, mutlaka okul idaresinden izin alcakmışız şehir dışına çıkıyorum diye. sanki güzel memleketimde tek eksik nokta bu :zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar