2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
heaa leoş anlattı msnden bıraz. offfff yarın bende gıdecem doktora du bhakayım doktorum var mı arıyım bi.

aynı şehirdeyız biz lidılla sordum bişeye ihtiyacın var mı dıye ama muhtemelen cevabını goremedım. geriye de donemıyorum evde okurum artık.

Hee yazdı o, düşünmen yeter dedi, doktorunu değiştirmiş, annesi yola çıkmış akşama sabaha burda..
Ben de maşallah her havadisi kaydediom :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
pelvis nere la

kızlar bu arada bebek odamız bitmiş :panter:
ya bu akşam gelcek ya da çarşamba günü
yarın pazar olduğu için bizim sokakta olmuyo

Ahhh bi bilsem pelvis nere diye :D
Masajı yapcamız yer herhal :p Şu kuku çiziğinin bitip, toto çiziğinin başladığı yer olabilir sanırım :D
Bu akşam gelsin, sen de çek paylaş :d

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sğaol canım o zaman beni de başlatcak haftaya

yok kız izne çıkmıcam
32.hafta raporu yazcak çalışcam
evet ya miniciklerdi şimdi kocaman oldu hepsi maşallah

pelvis nere la
kızlar bu arada bebek odamız bitmiş :panter:
ya bu akşam gelcek ya da çarşamba günü
yarın pazar olduğu için bizim sokakta olmuyo

aldın mı hayatım mailimi bu arada çok fena yaa ben korkuyorum erken doğurmaktan
yehuuuu gelmiş mi aman olmuş mu fotosunu mutlaka ekle merak ettim şiyinlerli seninkide beyaber büyütcez oğlanları

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
seninmi benimmi canım istiyoree acabaaaa ölüyommmmm gayrıııı doğunca direk süte gızz hiç içilmez anammm:zonk::ilknur:

Belki onun o tontiş yüzünü gördüğümüzde tiksiniriz cigaradan olur mu ki?
İnşallah olur ya, Allah yardım etsin inşallah :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
bak bide dertli dertli içiyor dümbük birde bunun zevkli zevkli içeni var haa o daha berbattt:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hee yazdı o, düşünmen yeter dedi, doktorunu değiştirmiş, annesi yola çıkmış akşama sabaha burda..
Ben de maşallah her havadisi kaydediom :D

heeee iyi iyi. korkmasın bişi olmaz. bişi olursa da ben ona telimi verırım özelden arar beni hızır gibi gıderım yanına valla. hıslı ve öfkeliyim ben babuş. basarım gaza hiç anlamam.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:
bak bide dertli dertli içiyor dümbük birde bunun zevkli zevkli içeni var haa o daha berbattt:eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky::eek:ky:

Dertli çeken favorim :D Bi de içine çekip tutuyor ya nefesini bayılıom :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
vermem. bi doğurayım bebişim sütten bi kesilsin hepsi benim... vermem.

:eek:ky:
aaaaa sizi falakaya yatırcam bak heee 9 ay içmiyceniz sonra başlıycanız totolarınıza vurarım bak yasık ya sizede bak ne güsel bırakmışın işte gökçe egg pis o öpmez sonra oğlun seni pis kokuyon die
Bu kadar dayandıktan sonra başlıcan mı sütten kesilince kı?
sakın azoşş sen bırakmadın biliyorum ama azck silin şunu kafanızdan beyinde bitiyo güseller sizlere kıyamam ben hiçç anne olcaksınız artıkın o bebeklerin sizin uzun yaşamanıza ihtiyaçları var
sana cigarette yok sen kazana düştün azoş:):):)

sanada yokkk aslımm yok dedim mi yokkk valla kızıyorum hepiciğinize yapmayım anam bebeleri geçtim kendinizi düşünün size bişi olsa o bebelere kim bakcak sizin gibin?

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
kızlar dün bende bal kızımın eşyalarını yıkadımm dalinin deterjanıyla oohh hem konuştuk beraber hem yıkadıkk oda mis gibi koktuu...:findikim:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aaaaa sizi falakaya yatırcam bak heee 9 ay içmiyceniz sonra başlıycanız totolarınıza vurarım bak yasık ya sizede bak ne güsel bırakmışın işte gökçe egg pis o öpmez sonra oğlun seni pis kokuyon die

sakın azoşş sen bırakmadın biliyorum ama azck silin şunu kafanızdan beyinde bitiyo güseller sizlere kıyamam ben hiçç anne olcaksınız artıkın o bebeklerin sizin uzun yaşamanıza ihtiyaçları var

sanada yokkk aslımm yok dedim mi yokkk valla kızıyorum hepiciğinize yapmayım anam bebeleri geçtim kendinizi düşünün size bişi olsa o bebelere kim bakcak sizin gibin?

utandım şimdi azcık doğru diyon amaaaa napalım yaa kızmaaa:(:(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar önceden bende icerdim aman diyim yaa ne güzel bıraktık işte daha da başlamayın bacılar........ hem keseye hem size zarar.. hemde yavrus gormesin annecigini tüttürürken yanimm di mi amaaaaa............

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Beyinde biter, beyin olsa ben de zaten içmem :(
Günde 1 paketten günde 1e düşürdüm aceba yine de büyük ilerleme değil mi:acep: Kaka anneyim tamam :(

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ahhh bi bilsem pelvis nere diye :D
Masajı yapcamız yer herhal :p Şu kuku çiziğinin bitip, toto çiziğinin başladığı yer olabilir sanırım :D
Bu akşam gelsin, sen de çek paylaş :d

ben kuku çiziğinin başladığı yeri bilem görmüyom artık
bittiği yeri görmem hayal artık :hihi:
he gelsin çekerim

aldın mı hayatım mailimi bu arada çok fena yaa ben korkuyorum erken doğurmaktan
yehuuuu gelmiş mi aman olmuş mu fotosunu mutlaka ekle merak ettim şiyinlerli seninkide beyaber büyütcez oğlanları

benimkinin kulpları şirinler bi tek biliyon demi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar