2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sen araya tam mesafe koymuşsun canım:1:
Ben kayınvaldemle hiç tartışmadım 5,5 yıllık evliliğimde..
Hiç özel bir konu konuşmam.. Nasılsın iyimiisn Allah iyilik versin..
Hiç bişeyimden bahsetmem..

Aslında ben şeyi çözdüm kızlar bazı şeyler bizdende kaynaklanıyor olabilir kendi canınız gibi bakarsanız olaya kaynanayla geçinmek çok kolay ben bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum müthiş sır tutar yardımcı olur bir damla gözyaşıma dayanamaz kayınvalidem inan ki bazen diyorum ki acaba beni kaynanam mı doğurdu benim aynı tıpkım resmen kendi annemden daha çok paylaşır konuşurum daha anlayışlıdır.eşimde aynı kendi anneme benzer biz karıştık mı acaba :acep:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Az önce ailece görüştüğümüz bir arkadaşım aradı.Akşam gelmek istiyoruz müsaitmisiniz dedi.
Kendisi hamile 12 haftalık filan. Bi de ufak oğlu var.
Dedim ki eşim epey grip ama sorun değil derseniz başımın üstüne buyrun.O zaman gelmeyiz dedi.
Ama sesi filan bozulmadı yani.
Bak bana geçmedi ama olur da bulaşırsa hamilesin diye diyorum sakın yanlış anlama dedim ısrarla.
Yok anlar mıyım saçmalama dedi, bozulmuş gibi de değildi.
Ayıp olmamıştır dimi.
Cidden hasta olur ilaç da alamaz diye dedim...

yok canım dogru yapmıssın bence... yanlış anlayacak bir durum yok bence........

ben çıkıyorum kızlar ıyı akşamlar güzel h.sonları diliyorum hepinize. belki kaynanam evde bişi izlerken bende girer buraya bakarım. ahahaha :)

SİYUUU

guud ivning canım... iyi bak kendine teyk keyr.......

aynen bem gibinnnnnnnn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Bizde haftada bir uğrarız..
Görev gibi vallahi..
Benim ailem şehir dışında yılda 3-5 kere anca görebiliyorum.
Bunlar her hafta bekler...
Ama bebiş olunca hiç öyle beklemesin.
İşten gelip çoçuğumu alacam, onların gönlünümü yapıcam..

Biz de haftada bir giderdik, hatta ilk zaman daha da sık beklerlerdi gönül koyarlardı gitmeyince...
Bu aralar eşim hasta, ben toparlak derken daha da açıldı ziyaret araları....
Onlar zaten gelmez...
Benim ailem de şehir dışında, o yüzden ben de sık göremiyorum onları.
Özel bi paylaşımım yoktur benim de belli mesafeyi aştırmam hiç,samimi olmak istemiyorum öyle.

Sen en güzel ve ince bir davranış yapmışsın canımcım..
Eşin iyi olunca sen davet edersin..

evet evet düzeleyim ben davet edeyim.

yok kız çok kibar demişin bozulmamıştır keşke herkeşler senin gibi düşünceli olupta söylese

Rahatladım şimdi siz öyle deyince.Ben iyiliğini istediğim için öyle dedim,bana öyle yapılsın isterdim çünkü...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
En doğrusunu yapmışsın başından beri olması gerekn buymuş yeni anladım geç ama temiz oldu malesef...
Geçmiş olsun canım. Ben de mayıs başında daha yeni hamileyken (hatta hamile olduğumdan şüpheleniyodum ama testlerde bile çıkmayacak kadar küçüktü) atlattım.
Sinüslerim doldu yüzüm, kulağım şişti filan ilaç da alamadım.İnanılmaz ağrım oldu.
Ordan biliyorum hamilelikte çok zor.Ondan dedim, yazık günah hastalanırsa çok vicdan azabı duyarım.

Yaşayan biliyor desene canım haralde bende bu hastalığı hamileyken yaşadığım için senin kadar hassas olabilirim bundan sonra:)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Minik meleğinle hoşgeldin aramıza..
Biz sana bütün tecrübelerimizi aktarırız.

Bizim bebişler abi, abla oldu maşallahh....

Maşallah.....
Kadın özellikle anne dayanışması inanın tecrübelerinize çok ihtiyacım olucak:)
Çok teşekkür ederizzz...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aslında ben şeyi çözdüm kızlar bazı şeyler bizdende kaynaklanıyor olabilir kendi canınız gibi bakarsanız olaya kaynanayla geçinmek çok kolay ben bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum müthiş sır tutar yardımcı olur bir damla gözyaşıma dayanamaz kayınvalidem inan ki bazen diyorum ki acaba beni kaynanam mı doğurdu benim aynı tıpkım resmen kendi annemden daha çok paylaşır konuşurum daha anlayışlıdır.eşimde aynı kendi anneme benzer biz karıştık mı acaba :acep:

Canımcım sen bu konuda şanslısın bence..
Benim kayınveldem 69 yaşında, istesende fazla derin sohbet edemiyorsun..
Arada bir jenerasyon farkı var..
Benim evime gelir inan hizmette hiç kusur etmem ama şöyle içim giderekte sevemiyorum, öpemiyorum..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
valla bilemiyorum doğrudur tabide inan hiç hayatında iç anadolu tarfının şivesini bilmedin mi yanmışın yanii arap saçı işler ben balıkesirde,muğlada bulundum zaman zaman ama bu kadar zor bil dille karşılaşmamışdım südüğüüüüüm geldi :kahkaha::kahkaha:

ne edüğüünnnn

Az önce ailece görüştüğümüz bir arkadaşım aradı.Akşam gelmek istiyoruz müsaitmisiniz dedi.
Kendisi hamile 12 haftalık filan. Bi de ufak oğlu var.
Dedim ki eşim epey grip ama sorun değil derseniz başımın üstüne buyrun.O zaman gelmeyiz dedi.
Ama sesi filan bozulmadı yani.
Bak bana geçmedi ama olur da bulaşırsa hamilesin diye diyorum sakın yanlış anlama dedim ısrarla.
Yok anlar mıyım saçmalama dedi, bozulmuş gibi de değildi.
Ayıp olmamıştır dimi.
Cidden hasta olur ilaç da alamaz diye dedim...

enh iyisini demişsin canım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canımcım sen bu konuda şanslısın bence..
Benim kayınveldem 69 yaşında, istesende fazla derin sohbet edemiyorsun..
Arada bir jenerasyon farkı var..
Benim evime gelir inan hizmette hiç kusur etmem ama şöyle içim giderekte sevemiyorum, öpemiyorum..

maşallah nenem yaşındaymış harbiden allah sağlıklı uzun ömür versin benim kayınvalidem 51 yaşında en son çocuk eşimde
kayınvalidem dobra kızdığı zaman tam kızan ağzına geleni söyleyen ama içinde hiç kötülük bulundurmayan biridir bu yüzden çok seviyorum onu işte ilk zamanlar kızgınken alınıyodum şimdi çok aşlıştım sakinleştiriyorum haklısın annecim filan diyorum sakinleşiyo o yüzden müthiş bir yol katettik bir dediğimi 2 yapmaz maddi durum olarak sıkışık olmasına rağmen cebinde 1 tl olsa hemen verir paylaşmayı sever ne bilim ya işte çok övdüm kendisini azcık sivri dillidir onun dışındada bir kusuru yok ben alıştım şükür

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
maşallah nenem yaşındaymış harbiden allah sağlıklı uzun ömür versin benim kayınvalidem 51 yaşında en son çocuk eşimde
kayınvalidem dobra kızdığı zaman tam kızan ağzına geleni söyleyen ama içinde hiç kötülük bulundurmayan biridir bu yüzden çok seviyorum onu işte ilk zamanlar kızgınken alınıyodum şimdi çok aşlıştım sakinleştiriyorum haklısın annecim filan diyorum sakinleşiyo o yüzden müthiş bir yol katettik bir dediğimi 2 yapmaz maddi durum olarak sıkışık olmasına rağmen cebinde 1 tl olsa hemen verir paylaşmayı sever ne bilim ya işte çok övdüm kendisini azcık sivri dillidir onun dışındada bir kusuru yok ben alıştım şükür

Allah bozmasın ağzınınız tadını..
Aman 3 günlük dünye geçinip gidelim işte..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Allah bozmasın ağzınınız tadını..
Aman 3 günlük dünye geçinip gidelim işte..

amin cnm şöle düşünmek lasım geçinemiyosak bile bana taş atana ben ekmek atayım bu dünyada olmasada öteki dünyada elbet mükafatını alırım. bide gerçekten şunu tastik ettim birine ne kadar iyi davranırsan oda sana zamanla iyi oluyo konuşulan kelimeleri yanlış bile olsa polyannacılıkla iyiye çekmek lasım zaten kasıtlı yapılıyosa sen üzülüp takmadığın için karşındakide senle uğraşmaktan vazgeçiyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar