kızlar bişi sorcam. şimdi şu pijama vs işlerini halledeyim diyorum. ankarada bildiğiniz bir yer var mı acep? bu hafta o kadar değiştim ki, her an doğum olabilir diye tırsıyorum. herşeyi hazır etme derdindeyim :acep:
canım ben bir tane aldım. Pembe pijama üzerininde çok sade bir pembe lizözü var.. Giyincede güzel durdu..
Objeden almıştım, feyza iç giyimin. Takımı 90 YTL aldım..
Dagi ve marks spancera da bakabilirsin..
Komdada vardır..
gaçhayım ben. yarın burda olun bence. sıze surprızlerım var.
iyi akşamlar
bende pijamanın birini dagi den aldım diger iki takımı iç giyimcilerden gezdim aldım
dagi de indirim vardı bilmiyorum hala varmıdır...
kendine alacaksan ben kocabeyoğlu pasajında yerler varmış, oraya bakabilirsin. bebişine alacaksan söğütözünde bebeğim mağazası var, ordan alabilirsin
kızılaya gidiyim ben en iyisi. dagidekileri beğenmedim canım ya. indirim vardı ama pek birşey kalmamıştı
yok bebeğe aldığım yeter, 10 bebek giyer onları :deli: kendime alıcam şeker. orayı internette de gördüm. pijama dünyası diye bir yer var. çeşit var gibi gözüküyor. sağol önerin için
dagi ve marks&spencer'a geçen gittiğimde bakmıştım. beğenmedim. kom arıyım ozmn. objeyi hiç duymadım. nasıl bulabilirim tatlım :acep: internetten baktım da yok anam güvenemiyorum, ya dar olur ya bol ya kısa ya uzun. görmem lazım
evet işte orası benim de kastettiğim yer :deli: ben de bu hafta sonu Allah kısmet ederse bakmayı düşünüyorum oraya. bir de sabahlık almak istiyorum polar olanlardan. pazartesi görümcem doğum yaptı, doğumdan sonra çok üşüyordu. o yüzden penye yerine daha kalın bir sabahlık almak bana daha mantıklı geldi.
Canım ben Konyadadıyım, burda real mağazasında obje iç giyim var.
Bende internetten pijama almam, denemek gerek..
ben azcık yangınlıyım ama almakta fayda var. kenarda dursun zararı olmaz. cumartesi bakıcam ben de fırsat bulabilirsem. hep aklımda çünkü. bugün doğursam evdeki pijamalar ya daracık yada yazlık. gecelikler desen- aman yarebbim. hastanede giyersem kocamın yüz şeklini hayal edemiyorum :deli:
sadece pijama mı alacaksınız kızlar, ben bi pijama bi gecelik götürmeyi düşünüyorum, gecelik giymeyi de hiç sevmem ama herkes daha kullanışlı olur diyo, pijamayı da kayınvalidem almıştı kısa kollu gerçi ama onu götürmeyi düşünüyorum soğuk mu olur dersiniz?
sadece pijama mı alacaksınız kızlar, ben bi pijama bi gecelik götürmeyi düşünüyorum, gecelik giymeyi de hiç sevmem ama herkes daha kullanışlı olur diyo, pijamayı da kayınvalidem almıştı kısa kollu gerçi ama onu götürmeyi düşünüyorum soğuk mu olur dersiniz?
hastane soguk olmaz cnmmm.. bende geceligin daha kullanıslı oldugunu düsünüyorum en azından hastahanede. simdi pansumana gelcekler falan. bide sezeryan olursaa lastigi düküsüne denk geebilirr. pijamayı ev için düsün ilerki günler için
şimdi sanırım bu pijama ve gecelik olayı doğum şekline göre değişiyor galiba. normal doğum yapan bir arkadaşım kesinlikle gecelik alıcam dedi, çünkü sürekli alttan kontrol ediyorlarmış kanama dikiş vs olaylarını. pijama rahat olmuyor dedi. başka bir arkadaşım da (sezeryan) pijama yatıp kalkarken daha iyi oluyor dedi. o yüzden ben 1 pijama 1 gecelik alıcam. ha bu üşüme, soğukluk olayına gelince; eğer doğumda narkoz alırsanız, ameliyat kategorisine girdiği için, ameliyat sonrası üşüme muhakkak oluyor. (bkz. geçmiş ameliyatlarım :deli
aboo bende yatarken kalkarken orda herkes oramı buramı gormesin diye dusunerek pijama aldım hep hic gecelik almadım yasimdi orda gecelik lazım olsa bana alıp getirirler babanne geceliklerinden ayyy:kahkaha:
alırsın bi tane daha vakit var :kahkaha: