benimki devasal mı yoksa 24+6 yanş 25 te 35cm 900grdı
Yok beeee,22+5te benimki 827 gram 34 cmdi de zayıf ve uzun dediydi bizim doktor.Ben anlamıyom ki kriter nedir...
benimki devasal mı yoksa 24+6 yanş 25 te 35cm 900grdı
Ben kendimden mutluyum kız babuş.Hamile değilken çok takardım 1 gram alsam.
O kadar formumdaydım yane :zonk:
Şimdi kilo alsam da hiç sallamıyorum nasılsa az aldım kafalarında mıyımmmm, nasılsa veririm kafalarında mıyımmmm bilemiyom artık ama seviyom kendimi
muhohohoyt yok kız geçer heralde olmadı çamaşır suyuna yatırırız göbek deliklerini :kahkaha:
Beni gör hele.Pijamalar,polar gibi böyle,altına ev botu,üstünde koca bi hırka, saçlar tam tepeden toplu.
Tam bir ayucuk gibiyim
Güzel mi ya,ortalamanın az altı gibiymiş doktor öyle dedi ama internetten baktım normal gibi sanki...
Canım bende 12 kilo almış durumdayım, ama şükürler olsun çok ağırlaşmadım..
Allah izin verirse bebiş doğsun 40 gün geçsin ben spora başlayacağım..
Doğumdan sonra işe başlayana kadar kiloların çoğunu vermem lazım..
Eski kıyafetlerimin içine giremezsem acayip mutsuz oluruz.. Bide böyle hantal anne olmak istemiyorum..
merhaba şekerler,
erken mi geldim ne bugün. yemeğimde var. evi b.k götürse de(afedersiniz) bacaklarımı uzatacak bir fırsat bulmanın keyfini çıkarıyorum şuandaha da kalkamam herhalde yerimden. fil oldum resmen...65 gözüküyorum bugün baskülde. 2 kilo almışım :ilknur: cuma akşam sekizden sonra birşey yemiycem, cumartesi doktora da aç gidicem, nasıl fikir :1:
merhaba şekerler,
erken mi geldim ne bugün. yemeğimde var. evi b.k götürse de(afedersiniz) bacaklarımı uzatacak bir fırsat bulmanın keyfini çıkarıyorum şuandaha da kalkamam herhalde yerimden. fil oldum resmen...65 gözüküyorum bugün baskülde. 2 kilo almışım :ilknur: cuma akşam sekizden sonra birşey yemiycem, cumartesi doktora da aç gidicem, nasıl fikir :1:
bende anlamadım bacım kriter ne yaron bi daha gitcem devlet ne diycek boyuna kgsuna bakımYok beeee,22+5te benimki 827 gram 34 cmdi de zayıf ve uzun dediydi bizim doktor.Ben anlamıyom ki kriter nedir...
ahanda bende bayılırım lakabım domestos tuğba üni hayatımda herkes böle derdi bana banyoya tuvalaete elimde domestosla girerdim :kahkaha:ne guzel. alışkın olmadıgımdan zaar bu konduramama babuşum. kilolu olmadım ya hiç şimdi biri kaç kilo aldın dıye sorunca dellenıyorum. geçen babam ghokçeye bakın eheheheh iki tane gokçe oldu dedi. patavatsız adam gecen de tohli demişti bana![]()
ahuaaghga aahjkahkjahaamajka domestos dağ esıntisi tercihim...
merhaba şekerler,
annemi çağırayım))
merhaba şekerler,
ne guzel. alışkın olmadıgımdan zaar bu konduramama babuşum. kilolu olmadım ya hiç şimdi biri kaç kilo aldın dıye sorunca dellenıyorum. geçen babam ghokçeye bakın eheheheh iki tane gokçe oldu dedi. patavatsız adam gecen de tohli demişti bana![]()
ahuaaghga aahjkahkjahaamajka domestos dağ esıntisi tercihim...
geçen atletlerim darlmış, bol atletlerde kirliydi. Aldım eşimin atletini giydim.. Ayy bir hoşuma gitti. Eşim diyor istersen donlarımdan da giy)
nöyyy? nöyy?
azoooooooooooooooooo. varya şu an büyük ihtimal bi icraat peşinde. ya alınacak bişi buldu o nu araştırıyo ya da şeker falan yapıyo köşelerde.
kız azooooooooooooooo
azoooooooooooooooooo. varya şu an büyük ihtimal bi icraat peşinde. ya alınacak bişi buldu o nu araştırıyo ya da şeker falan yapıyo köşelerde.
kız azooooooooooooooo
kız azooooooooooooooo
vallahi azoş nerdekine?
bakkaldan lays yada hoşbeş alıp çay saatimi yapıyor acep..
aynenben de istemıyorum ama kısmet bakalım.
merhaba beybi... bende filim kız gel senlen zonguldak fil hamişler derneği kuralım. akşama kadar ayakları uzatıp okeyneyim oynarız.
kız azooooooooooooooo
Dizinin son partını izliyomKız baya uzunmuymuş bu bölüm?
oynarız şeker. "beyleeeeer, nerde kaldı bizim sütler" diye böğürürüz arada. okulda da bu uzatma işini yapmak için gizli planlarım var. ay oğlum 500 gr falan almamıştır bir ayda dimi? öyle olsa 1buçuk kilo almışım işte diye kendimi savunurdum dohtura :deli: adam beni yine tefe koycek :böö:
Dizinin son partını izliyomKız baya uzunmuymuş bu bölüm?
hay senın dizine ben. satıcı mısın kızım sen.
ahha çakallll... guya dohtoru kandıracak...
lidılım sen diğer topıkten atıldın mı?
bak bak sen diziyi boş boş mu izledin bakım bişiler yemişindir içmişindir sen yada elin boş durmamıştır şekerlerden yapmışındır hı??