2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben kendimden mutluyum kız babuş.Hamile değilken çok takardım 1 gram alsam.
O kadar formumdaydım yane :zonk:
Şimdi kilo alsam da hiç sallamıyorum nasılsa az aldım kafalarında mıyımmmm, nasılsa veririm kafalarında mıyımmmm bilemiyom artık ama seviyom kendimi :huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

ne guzel. alışkın olmadıgımdan zaar bu konduramama babuşum. kilolu olmadım ya hiç şimdi biri kaç kilo aldın dıye sorunca dellenıyorum. geçen babam ghokçeye bakın eheheheh iki tane gokçe oldu dedi. patavatsız adam gecen de tohli demişti bana :)

muhohohoyt yok kız geçer heralde olmadı çamaşır suyuna yatırırız göbek deliklerini :kahkaha:

ahuaaghga aahjkahkjahaamajka domestos dağ esıntisi tercihim...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba şekerler,

erken mi geldim ne bugün. yemeğimde var. evi b.k götürse de(afedersiniz) bacaklarımı uzatacak bir fırsat bulmanın keyfini çıkarıyorum şuan :huhuu: daha da kalkamam herhalde yerimden. fil oldum resmen...65 gözüküyorum bugün baskülde. 2 kilo almışım :ilknur: cuma akşam sekizden sonra birşey yemiycem, cumartesi doktora da aç gidicem, nasıl fikir :1:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Beni gör hele.Pijamalar,polar gibi böyle,altına ev botu,üstünde koca bi hırka, saçlar tam tepeden toplu.
Tam bir ayucuk gibiyim :D

Güzel mi ya,ortalamanın az altı gibiymiş doktor öyle dedi ama internetten baktım normal gibi sanki...

geçen atletlerim darlmış, bol atletlerde kirliydi. Aldım eşimin atletini giydim.. Ayy bir hoşuma gitti. Eşim diyor istersen donlarımdan da giy:))

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Canım bende 12 kilo almış durumdayım, ama şükürler olsun çok ağırlaşmadım..
Allah izin verirse bebiş doğsun 40 gün geçsin ben spora başlayacağım..
Doğumdan sonra işe başlayana kadar kiloların çoğunu vermem lazım..
Eski kıyafetlerimin içine giremezsem acayip mutsuz oluruz.. Bide böyle hantal anne olmak istemiyorum..

aynen :( ben de istemıyorum ama kısmet bakalım.

merhaba şekerler,

erken mi geldim ne bugün. yemeğimde var. evi b.k götürse de(afedersiniz) bacaklarımı uzatacak bir fırsat bulmanın keyfini çıkarıyorum şuan :huhuu: daha da kalkamam herhalde yerimden. fil oldum resmen...65 gözüküyorum bugün baskülde. 2 kilo almışım :ilknur: cuma akşam sekizden sonra birşey yemiycem, cumartesi doktora da aç gidicem, nasıl fikir :1:

merhaba beybi... bende filim kız gel senlen zonguldak fil hamişler derneği kuralım. akşama kadar ayakları uzatıp okeyneyim oynarız.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
merhaba şekerler,

benim her hafta 1 gün selime ablacım evimi temizliyor sağolsun.
Hiç iş yapmıyorum.. Doğumdan sonrada haftada 2 gün gelsin ütü felanda yapsın istiyroum..
bende 28+4 haftalığım ve 12 kilo almışım.. Bu duruma sinir oluyorum.
Fazlada yemiyorum, bilemiyorumki..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok beeee,22+5te benimki 827 gram 34 cmdi de zayıf ve uzun dediydi bizim doktor.Ben anlamıyom ki kriter nedir...
bende anlamadım bacım kriter ne yaron bi daha gitcem devlet ne diycek boyuna kgsuna bakım
ne guzel. alışkın olmadıgımdan zaar bu konduramama babuşum. kilolu olmadım ya hiç şimdi biri kaç kilo aldın dıye sorunca dellenıyorum. geçen babam ghokçeye bakın eheheheh iki tane gokçe oldu dedi. patavatsız adam gecen de tohli demişti bana :)

ahanda bende bayılırım lakabım domestos tuğba üni hayatımda herkes böle derdi bana banyoya tuvalaete elimde domestosla girerdim :kahkaha:
merhaba şekerler,

merhaba cnm hoşgeldin sefa getirdin aman alıyoz şişiyoz veriyoz anlamadım be güseller kimsede bir standart yok bakmayın kglara keyfimize bakalım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba şekerler,

Hoşgeldin canım.Valla 2 kilo filan farkeder aç-tok arasında :D

ahahahaha dünya yansa el kadar hasırım yanmaz.
o kafadayım şu an :huhuu:

geçen atletlerim darlmış, bol atletlerde kirliydi. Aldım eşimin atletini giydim.. Ayy bir hoşuma gitti. Eşim diyor istersen donlarımdan da giy:))

Ben de eşimin pijamalarını filan giyiyorum :D
Benim de donlar olmuyo ya, daha doğrusu göbekten fırrrrr diye katlanıp yuvarlanarak göbek altına iniyo.
En kıl olduğum şey. Hep ufakmışlar meğersem.
3-5 aldım hamile şeysi ama yetmedi demek :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azoooooooooooooooooo. varya şu an büyük ihtimal bi icraat peşinde. ya alınacak bişi buldu o nu araştırıyo ya da şeker falan yapıyo köşelerde.

kız azooooooooooooooo

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azoooooooooooooooooo. varya şu an büyük ihtimal bi icraat peşinde. ya alınacak bişi buldu o nu araştırıyo ya da şeker falan yapıyo köşelerde.

kız azooooooooooooooo

bencede onun sesi çıkmıyosa bilki bişeyler yapıyo kız şekerlerin hepsini bugün yapmak zorunda değilsin dur azcık yerinde pişttt

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aynen :( ben de istemıyorum ama kısmet bakalım.

merhaba beybi... bende filim kız gel senlen zonguldak fil hamişler derneği kuralım. akşama kadar ayakları uzatıp okeyneyim oynarız.

oynarız şeker. "beyleeeeer, nerde kaldı bizim sütler" diye böğürürüz arada. okulda da bu uzatma işini yapmak için gizli planlarım var. ay oğlum 500 gr falan almamıştır bir ayda dimi? öyle olsa 1buçuk kilo almışım işte diye kendimi savunurdum dohtura :deli: adam beni yine tefe koycek :böö:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Dizinin son partını izliyom :D Kız baya uzunmuymuş bu bölüm?

hay senın dizine ben. satıcı mısın kızım sen.

oynarız şeker. "beyleeeeer, nerde kaldı bizim sütler" diye böğürürüz arada. okulda da bu uzatma işini yapmak için gizli planlarım var. ay oğlum 500 gr falan almamıştır bir ayda dimi? öyle olsa 1buçuk kilo almışım işte diye kendimi savunurdum dohtura :deli: adam beni yine tefe koycek :böö:

ahahahahahha çakallll... guya dohtoru kandıracak...

lidılım sen diğer topıkten atıldın mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hay senın dizine ben. satıcı mısın kızım sen.

ahahahahahha çakallll... guya dohtoru kandıracak...

lidılım sen diğer topıkten atıldın mı?

Yaaa dün misafir vardı izleyemedim kız bu zamana kadar hiçbi bölümünü kaçırmadım ne edem :D

bak bak sen diziyi boş boş mu izledin bakım bişiler yemişindir içmişindir sen yada elin boş durmamıştır şekerlerden yapmışındır hı??

Biskrem yidim :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar