2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
:((((((((((((((( kahagulo'dan gelen msg

canım benım allah razı olsun evet çok acı bi şeymiş...
dediğin gibi allahım kımseye yaşatmasın...
doğum yaptım o acıyı yasadım
ama bebeğim önceden ölmüştü zaten.
kocamandı hayatım ya bebeğim
kızım benı bekleyecek bılıyorum
sen de arkadaşlara bol slm söyle
hep yanımda oldunuz çok çok teşekkur ederım
sizleri gerçekten çok sevıyorum

Offf offff
Allahım güç ve sabır ver.. Bol bol dua edelim..
Allahım hepimiizde evlatlarımızıda korusun..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:((((((((((((((( kahagulo'dan gelen msg

canım benım allah razı olsun evet çok acı bi şeymiş...
dediğin gibi allahım kımseye yaşatmasın...
doğum yaptım o acıyı yasadım
ama bebeğim önceden ölmüştü zaten.
kocamandı hayatım ya bebeğim
kızım benı bekleyecek bılıyorum
sen de arkadaşlara bol slm söyle
hep yanımda oldunuz çok çok teşekkur ederım
sizleri gerçekten çok sevıyorum

kurban olurum ya. hani böyle çok yaşamış insan bilgeliği, dinginliği sakinliği vardır ya bu kızda da o var işte. ömrünün son 1 ayında ne kadar büyüdü olgunlaştı kimbilir. ne gülüyordur şu an bize, diğer topıkteki kadınların konuştuğu boş işlere. off offf.

rabbım en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
12 haftalıkken bebeğimi kaybettim bende. hayatımın en zor günüydü. kürtajdan uyanıp dediğim tek kelime "onur bebeğimizi aldılar" olmuş. hatırlamıyorum bile.

ve sonrası ağlamaklı zaten. ki 12 haftalıktı. yüzünü görmemiştim, hissetmemiştim. cinsiyetini bile bilmiyordum henüz. bağlanmamıştım böylesine. içimdeki yavrum bana ne yapmam gerektiğini hissettirmiyordu bile daha tekmeleriyle. şimdi çok yesem sıkıştığını anlıyorum, az yesem acıktığını anlıyorum. uyudugunu uyanık oldugunu hıçkırdığını farkedıyorum yavrumun.

gulo da aynı bızımle bunları hıssedıuordu. ben ki 12 haftalıkken kaybettiğim meleğime bu kadar bağlanıp ardından kendime gelmek için bi başka bebeğin benim olmasını beklediysem şu an yaşadıklarını aklım almıyor bu kızın. bi yerlerde zaman duruyor algı yetersız kalıyor böyle durumlar için.

keşke bi ulaşma imkanımız olsa buraya davet etsek kendisini. öfffff yeminle dağıldım

Kızlar tam ağlamaktan suratım pancar gibi olmuşken misafirlerim geldi.
Bu suratla karşılarına çıkıcam şimdi.
Ağırlayıp gelirim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende gökçecim 8 haftalıkken boş geblikten kürtaj olmuştum. Ne üzülmüştüm..
Şimdi dediğin gibi durum daha zor hemde zor. Ama inşallah Allahım ona en kısa zamanda sağlıkla bebek nasip etsin.. Ateş düştüğü yeri yakarya ne zordur..

sana da geçmiş olsun canım. tamam bizimkilerde yıkıcı ama ı ıhhh gulo'nun ki yıkıcı ötesi. benim kuzenemin 10 aylık bebeğini toprağa vermesi ise daha da yıkıcı.

hani gelse aramıza belki benim kuzenin durumunu anlatsak o'na beterin beteri var diye biraz olsun hafifleyecek içi ama çok ağır çok bu yaşadıkları. şu an anlaması imkansız.

Kızlar tam ağlamaktan suratım pancar gibi olmuşken misafirlerim geldi.
Bu suratla karşılarına çıkıcam şimdi.
Ağırlayıp gelirim.

sakin ol babuşum kendine gel az.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
allah aşkına şu topıkte yazabilen biri varsa şu kızlara susmasını söylesin ne olur. sorulara bak ya normal mi değil mi, ağır mı kaldırdın, niye ne oldu?

ciddiler mi bunlar ya? arada hala kah kah kih kih...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Dünden beri bebeğimin yaşadığı stres ve üzüntü için üzülüyorum şimdi de..
Dün eşimle evde otururken eşimin telefonu çaldı..
Annemin gittiği alışveriş merkezinden arıyorlardı, eşime sorular sorup durdular, eşim soruyor nolduğunu "telefonda söyleyemeyiz, kendisini salamıyoruz buraya gelemez misiniz" felan..Tabi ben o sırada hem ağlıyorum anneme birşey oldu diye, hem telaşlanıyorum elim ayağım titriyor...
Eşim apar topar çıktı, yalnız kaldım evde, annemi cebinden aradım birşey söylemiyor gelince anlatırım yok birşey diyor...Felaket birgündü :(
Meğerse annem bayılmış orda, güvenlikte salmamış başına birşey gelir yolda bayılır diye, annem de "kızıma söylemeyin hamile birşey olur" demiş..
Onun için söylememişler bize..Çok kötüydü yani kızlar, anlatırken yine içim şişti.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Annemin gittiği alışveriş merkezinden arıyorlardı, eşime sorular sorup durdular, eşim soruyor nolduğunu "telefonda söyleyemeyiz, kendisini salamıyoruz buraya gelemez misiniz" felan..Tabi ben o sırada hem ağlıyorum anneme birşey oldu diye, hem telaşlanıyorum elim ayağım titriyor...
Eşim apar topar çıktı, yalnız kaldım evde, annemi cebinden aradım birşey söylemiyor gelince anlatırım yok birşey diyor...Felaket birgündü :(
Meğerse annem bayılmış orda, güvenlikte salmamış başına birşey gelir yolda bayılır diye, annem de "kızıma söylemeyin hamile birşey olur" demiş..
Onun için söylememişler bize..Çok kötüydü yani kızlar, anlatırken yine içim şişti.

bununla geçmiş olsun canım gerçekten stresli bbir gün geçirmişsin Allahım annelerimizi bizlere bağışlasın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bununla geçmiş olsun canım gerçekten stresli bbir gün geçirmişsin Allahım annelerimizi bizlere bağışlasın

Amin canım çok sağol..Allah daha acı şeyler yaşatmasın inşallah, sevdiklerimi kaybetmenin acısını kaldıramayacak durumdayım..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben babamı kaybettiğimin haberini aldığımda 11 haftalık hamileydim ve 3 gün diazemlerle utulur derecesine getirildim seni çok iyi anlıyorum azelya rabbim annelerimizi bize bağışlasın inşallah acılarını vermesin.çok geçmiş olsun teyzeme

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben babamı kaybettiğimin haberini aldığımda 11 haftalık hamileydim ve 3 gün diazemlerle utulur derecesine getirildim seni çok iyi anlıyorum azelya rabbim annelerimizi bize bağışlasın inşallah acılarını vermesin.çok geçmiş olsun teyzeme

Amin canım sağolasın..
Babamı ben de kaybettim, odaya halini sormaya girdiğimde cansız bedeni ile karşılaştım :(
Allah'ın takdiri ama çok çok zor, hiçbiri biri ile kıyaslanamaz..
Nur içinde yatsınlar.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun..
az önce hem burada hem diğer tarafta okudum kagulo için çok üzüldüm..allah sabır versin..oraya yazmak istedim ama lüzumsuz bişey söylerler diye muhattap olmak istemedim..
gökçe sanırım sende bebeğini kaybetmişsin cok üzüldüm.bunlar bizim sınavlarımız bu dünyada.allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın.herkes hayırlı,sağlıklı bebeklerini kucaklarına alsın insallah.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yuh yani oyelken insan ancak bu kadar 2yüzlü olur.Umarım okursun.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun..
az önce hem burada hem diğer tarafta okudum kagulo için çok üzüldüm..allah sabır versin..oraya yazmak istedim ama lüzumsuz bişey söylerler diye muhattap olmak istemedim..
gökçe sanırım sende bebeğini kaybetmişsin cok üzüldüm.bunlar bizim sınavlarımız bu dünyada.allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın.herkes hayırlı,sağlıklı bebeklerini kucaklarına alsın insallah.

Sağol canım amin...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar