Kuzeni banladımı?
Evet, azelya insanda az gurur olur heyvanlarda bile var yazmış, daha yazma amacımızı bile anlamamış yani..Neden boşanmış gayet açık bence, bebk ruhlu
ben konuştuğunuz konunun dışında kaldım,anlamadım ama zaten liste çıkar hesap kitap yap derken delirdim burada yaa,Allah Allah yani nasıl bir masraf çıktı anlatamam yani bebeğe ve bana alınacak en ufak şeyden en lazım olanına kadar toptan hesaplayınca...:uzgun:
(Allah sağ salim kavuştursun öncelikle tabii ki napalım artık )
kız noluyo... bırı bana da açıklasın. kim boşanmış ne için banlamışi?
ay çenenizee hemiiiii okuyamadım hepsini yaaaaa
doğum iznine ayrılınca yerime bakacak olan kız bugün başladı
sürekli yanımda oturuyo sabahtan beri açamadım
şimdi sigaraya gitti de açtım offfff
göya bufgün azelya'nın bebiş odasına yorum yapcaktım
ctesi bütün aldıklarımın resmini çektim onları eklicektim((
ay çenenizee hemiiiii okuyamadım hepsini yaaaaa
doğum iznine ayrılınca yerime bakacak olan kız bugün başladı
sürekli yanımda oturuyo sabahtan beri açamadım
şimdi sigaraya gitti de açtım offfff
göya bufgün azelya'nın bebiş odasına yorum yapcaktım
ctesi bütün aldıklarımın resmini çektim onları eklicektim((
Datlum şimdi bizim meseleyi uzatmıyım burda yeniden açıpta, babuş sana bi msnden yazıversin, şimdi burayı okumaya gelen olur
Neler eksik şu anda?
hangisini yazsam ki ben şimdiye kadar bir tek kızımın ve benim hastahane için gerekli olan çantasını hazırladım onun harici olan araba,puset,ana kucağı,odası,küçük teferruatlar var birde ne bileyim burun pompası göğüs pompası tırnak makası kremi emzirme sütyeni falan işte bunlar..
Neler eksik şu anda?
hangisini yazsam ki ben şimdiye kadar bir tek kızımın ve benim hastahane için gerekli olan çantasını hazırladım onun harici olan araba,puset,ana kucağı,odası,küçük teferruatlar var birde ne bileyim burun pompası göğüs pompası tırnak makası kremi emzirme sütyeni falan işte bunlar..
Araba kışın pek kullanacağın birşey değil o konuda telaş etme.
Burun pompası ben de almadım, almıcam onu..Göğüs pompasını da işe başlarken alıcam şimdi değil..Hepsini doğmadan önce yapmaya kalksam maddiyatım izin vermezTırnak makası krem felan 1 günlük iş, listeyi hazırlamaya bakar ama oda işi gerçekten şu an başlaman gereken iş.
Evet, azelya insanda az gurur olur heyvanlarda bile var yazmış, daha yazma amacımızı bile anlamamış yani..Neden boşanmış gayet açık bence, bebk ruhlu
Araba kışın pek kullanacağın birşey değil o konuda telaş etme.
Burun pompası ben de almadım, almıcam onu..Göğüs pompasını da işe başlarken alıcam şimdi değil..Hepsini doğmadan önce yapmaya kalksam maddiyatım izin vermezTırnak makası krem felan 1 günlük iş, listeyi hazırlamaya bakar ama oda işi gerçekten şu an başlaman gereken iş.
ya şey diye düşündüm hani anakucağı puset ilk etapta lazım olacak ya arabayı da bunları aldığım yerden alırsam daha uygun alırım topluca diye..zaten odası tek başına yetiyor maşallah
ya şey diye düşündüm hani anakucağı puset ilk etapta lazım olacak ya arabayı da bunları aldığım yerden alırsam daha uygun alırım topluca diye..zaten odası tek başına yetiyor maşallah
Haklısın vallahi Allah hepimizin yardımcısı olsun, ama inşallah bereketi ile gelecek onlar
Selam hanımlar.
Su besige bir bakar mısınız sizce nasıl? Fiyatı da cok uygun geldi bana. Ben boyle bir takımı 60 e sormustum annemle hersyei icinde. bir tek cibnligi yok. Onu da alırım pahalı birsey degil zaten. Yalnız bu siteyi bilen guvenen alısveris yapan var mı? Aksam esime gostericem eger kabul ederse bunu alıcam siteden. Bilgilendirirseniz sevinirim cevap bekliyorm kızlar