2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
cümleten günaydın

benim biraz moralim bozuk
bayram çok kötü geçti
kayınvalide ve eltinin 2 salak kızıyla tartıştık ilk günü
dün akşam abisiyle yolda karşılaştık
benim üstüme yürüdü aklısıra uyardı
eşim sinirlendi
ben araya girdim bişey olmasın diye
bayılcaktım nerdeyse
kasığıma ağrı girdi
gerizekalı abisi
bırak karını gel bekliyorum diye bağırdı
eşim deliye döndü
beni eve bıraktı bi hışım dışarı çıkacaktı
kapının önüne attım kendimi
beni öldürmeden çıkamazsın bu kapıdan diye
gitmezsem korktum zannetcek dedi zor engelledim :(
bütün akşam kendi kendine küfür edip durdu abisine
şimdi çok korkuyorum
ben yokken tek karşılaşırlarsa kötü bişey olmasından
dün gece huzursuzluktan uyuyamadım

NOLUR DUA EDER MİSİNİZ
kötü sonuçlar doğurmasın bu kavga :uzgun:

canım cok geçmiş olsun..canınız sıkılmıs durduk yerde..ama üzme kendini onlar bi şekilde öfkeleri dinince eski hallerine dönerler.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
sahsım adına günün ilk sorusunu soruyorum:ajan::ajan: simdikk hani bu sirkett gezileri oluyo ya beleşş.. esinizee bunlardan denk gelse 2_3 gün yurtdısı.. gönderir misinizzz hanımmmlaaarrr:kahve::kahve::kahve::kahve:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yine konuya bodoslama dalacam açılın; benim yavrum 3-4 gündür çok agresif ya. bildiğiniz yunus gibi bi orda bi burda ve sürekli tekme tokat halinde...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benden bişey istemiyolar da
ben kavga sırasında üstü kapalı kaynımla ilgili bişey söyledim
ki aleni bilinen bişey
ama beni çok sinirlendircek şeyler söyledi o iki salak kız ve kaynana
ben de imalı bi şekilde abisini kastettim
onlar da tabii olayı bildikleri için abisine sölemişler
abisi de sen böyle bişey diyemezsin dedi
ben de benim ağzımdan öyle bi kelime çıkmadı dedim
hakikaten de çıkmadı ben babanız vs. diye cümle kurmadım
abisi de üstü kapalı tehdit etti
eşim de sinirlendi
sen kimsin benim karıma laf ediyosun diye
ben amcalarıysam o da yengeleri dedi
bu sefer abisi ne olnar senin yeğenin ne sen onların amcasısın dedi
uzadı da uzadı
sonra iş gelsenelere tehditlere dönüştü arada
biz zaten bu abisiyle görüşmüyoruz
düğünümüze bile çağırmadık düşünün yani
benim duygusal olarak yoğun olduğum bi dönemde (hamile olarak)
eltinin 2 embesil kızının laflarıyla gaza gelmem kötü oldu
ama ağzım tutulaydı kendime de çok kızdım sonra

canım bunların arasında abi-kardeş kavramı yok
düşman gibiler
ben ablamla kavga etsem
ne ablam ne ben hayatta öyle sözler sarfetmeyiz
en fazla küserim ablama ağlarım
ama öldürcem möldürcem yada tekme tokata gelmeyiz
inşallah dediğin gibi olur ve kötü sonuçlanmaz

demin eşim aradı
nasılsın dedi
huzursuz kahvaltı ediyorum dedim
neden huzursuz dedi
akşamdan dolayı dedim
amannn itter et! dedi
ben de ben ettim ama sen etmeden rahatlamıcam dedi
ben de ettim artık dedi
inşallah vazgeçmiştir söylediklerinden

Bozmayın moralinizi daha, değer verene vermek lazım işte..Maalesef insanın kendi canı, kanı bile yeri gelince düşman kesilebiliyor..Halbuki 3 günlük dünya..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar bu arada bayramda annem sağolsun bu beşiği hediye etti bize, şimdiden doğum hediyesi:

Bizimki komple beyaz, renkli değil.
600 TL’ye aldık, içerisinde ortopedik yatağı, uyku seti, dönencesi dahil olarak…

çok güzel canım güle güle yatsın kuzu içinde inşallah..ben daha bakmakla yetiniyorum hala almadım ama rtık karar vermek lazım yaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızlar bu arada bayramda annem sağolsun bu beşiği hediye etti bize, şimdiden doğum hediyesi:

600 TL’ye aldık, içerisinde ortopedik yatağı, uyku seti, dönencesi dahil olarak…

süpermiş cnm güle güle kullan ahanda azoşş haberin varmı senin açtığın oda vr cicişler konusu kapandımı?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yine konuya bodoslama dalacam açılın; benim yavrum 3-4 gündür çok agresif ya. bildiğiniz yunus gibi bi orda bi burda ve sürekli tekme tokat halinde...

:DDDDya benimkide titreşimdeki telefon gibi arada kendini titretiyor anlamadım bişey dün eşiem söyledim velahavle dedi sadece deliymişim gibide baktı cevapvermedi ne demek oluyor peki benimkisi???

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Oooo çok iyi, güle güle kullanın canım...

sahsım adına günün ilk sorusunu soruyorum:ajan::ajan: simdikk hani bu sirkett gezileri oluyo ya beleşş.. esinizee bunlardan denk gelse 2_3 gün yurtdısı.. gönderir misinizzz hanımmmlaaarrr:kahve::kahve::kahve::kahve:

Gönderirdim ben..Her zaman eline geçen birşey değildir neticede.

Naber kız :D
Maşallah de maşallah, çocuk kas yapıyor..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım bunların arasında abi-kardeş kavramı yok
düşman gibiler
ben ablamla kavga etsem
ne ablam ne ben hayatta öyle sözler sarfetmeyiz
en fazla küserim ablama ağlarım
ama öldürcem möldürcem yada tekme tokata gelmeyiz
inşallah dediğin gibi olur ve kötü sonuçlanmaz

demin eşim aradı
nasılsın dedi
huzursuz kahvaltı ediyorum dedim
neden huzursuz dedi
akşamdan dolayı dedim
amannn itter et! dedi
ben de ben ettim ama sen etmeden rahatlamıcam dedi
ben de ettim artık dedi
inşallah vazgeçmiştir söylediklerinden

Bizimkiler çok tutkun olmasalar da birbirlerine zarar veremezler…
Hele hele ki eşim, hiçbir zaman karşılığını alamamasına ve değmediğini çok iyi bilmesine rağmen ailesine zaaf içerisindedir.
Ama onlar da kavgada yumruk yumruğa geldiler, asarım keserim lafları edildi.
Küfürler vs….
Ben olay anında yanlarında değildim ama görümcemin anlatışına göre bıçak çekmiş abisi eşime.
Zor ayırmışlar, birbirlerine girmişler yumruk yumruğa.
Ne kadar duyarlı, eğitimli, vs. olurlarsa olsunlar erkek fıtratı işte nihayetinde.
Ego var altında…Ok yaydan çıktı mı mantık devre dışı kalıyor, o an ne yaptıklarını bilmiyorlar…
Sonra sakinleşiyorlar.
Sen de yumuşatırsın eşini…
Ne kadar abi kardeş ilişkileri olmasa da yumuşar eşin, uymaz abisine.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

anamm cokk güzelmiş.güle güle yatsın fıstık.bol uykulu günlerdeee kullansın :) bu özelcan bebenin ankaradaki subelerinde gercekten cok kullanıslı seyler var.kızlar bu arada eşimin oto dergilerinden birinde bebek araba koltuklarıyla ilgi bi yazı vardı.araba koltuklarını teste tabi tutmuslar ve tavsiye edilir edilmez demişler.onu paylasıcam sizinle.almayan arkadasların işine yarar belki.
kuzumm gitsin bırakk.benim eşim sürekli yurt dısında.hatta bu ara biraz ara verdi öle kısa ayrılılklar iyi oluyoduu

al benden de o kadarr.gece gündüz demeden içerde bi boks macı var ama anlamadım sebebini..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
süpermiş cnm güle güle kullan ahanda azoşş haberin varmı senin açtığın oda vr cicişler konusu kapandımı?

Yok tatlım kapanmadı, duruyor hala.

:DDDDya benimkide titreşimdeki telefon gibi arada kendini titretiyor anlamadım bişey dün eşiem söyledim velahavle dedi sadece deliymişim gibide baktı cevapvermedi ne demek oluyor peki benimkisi???

Aynen aynen :D Sallandırıyor, videoya kaydetcem ben, herkes kaydediyor benim neyim eksik :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
cümleten günaydın

benim biraz moralim bozuk
bayram çok kötü geçti
kayınvalide ve eltinin 2 salak kızıyla tartıştık ilk günü
dün akşam abisiyle yolda karşılaştık
benim üstüme yürüdü aklısıra uyardı
eşim sinirlendi
ben araya girdim bişey olmasın diye
bayılcaktım nerdeyse
kasığıma ağrı girdi
gerizekalı abisi
bırak karını gel bekliyorum diye bağırdı
eşim deliye döndü
beni eve bıraktı bi hışım dışarı çıkacaktı
kapının önüne attım kendimi
beni öldürmeden çıkamazsın bu kapıdan diye
gitmezsem korktum zannetcek dedi zor engelledim :(
bütün akşam kendi kendine küfür edip durdu abisine
şimdi çok korkuyorum
ben yokken tek karşılaşırlarsa kötü bişey olmasından
dün gece huzursuzluktan uyuyamadım

NOLUR DUA EDER MİSİNİZ
kötü sonuçlar doğurmasın bu kavga :uzgun:

yok yok var bende bi alıklık bu ara. ilk okuduğumda algılayamadım sana bunu kimin yaptığını. eşinin abisi mi? yani senin kaynın bunu yaptı sana? hamile kadının üzerine yürüdüğüne göre abi olmuş ama insan olamamış. boşver hiç takma kaale bile alma manyagı...

ama belli ki eltin iyi doldurmuş adamı.

Mahalle niye sessizleşti, herkes hele bi eleştirin de noluyor görün gününüzü denen kimseleri nasıl yalnız bırakmadı, onlarla olmak istedi, Bu insanlar saldırgan yaratıklar gibi sağa sola tepki koymuyor, hak edene koyuyor, düzgün insanlarla gayet güzel paylaşımlarda bulunuyor dimi?

boşversene babuş ya. adam ne dediğini bilmiyor. bi de gelip ortamda sanki kızlar kimin neyin ne olduğunu bilmiyormuş gibi bizim için, "siz arkada olanları bilmiyorsunuz" demiyor mu gülmekten öldüm ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben tek başına göndermem benide alırsa yanına neden olmasın
ama patronlarla gideceği yerse ona yapacak bişi yok gitmesi gerekiyosa gönderirim dünür
aynen bayramda kudurdu sıpammm ve ne olduğunu anlamıyorum sanırım ben bişeye sinirlenince oda öle tepki veriyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ehehehehe zor soru :)
Göndermezdim/gönderirdim…Bunlar iddialı sözler, ben fikir beyan ederdim, ama neticeye etki edecek yaptırım içine girmem ben…Yani bu yaradılış.
Ama kıl olacağım kesin :)
Eşim bir kez benim çalıştığım bir haftasonu, şirket arkadaşlarıyla, patronuyla filan kayağa gitmişti, git git demiştim,ama gidince de gününü zehir ettim adamın :ajan:
Vırvırvır dırdırdır :ajan:
Telefon üstüne telefon filan :)
Hatta alakası var mı, olacağı mı tuttu bilmem, o gün hamile kalmıştım ben ilk bebeğime, ama tutunamadı, düşük oldu, o günkü agresifliğimden mi diye hep düşünmüşümdür sonraları…

Benim hep öyle, kendisine uyku nedir henüz bildirilmedi sanırsam.Paso gıp gıp gıp….
Şekerim yüksek diye mi filan diyorum bazen, ama şu an çok düştü mesela hala bi triplerde kendileri.

çok güzel canım güle güle yatsın kuzu içinde inşallah..ben daha bakmakla yetiniyorum hala almadım ama rtık karar vermek lazım yaaa

çok güzelmiş canım Allah güle güle yatırmayı nasip etsin inşallah

Oooo çok iyi, güle güle kullanın canım...

Çok sağolun bacılar, daha iyileri sizlerin olsun inşallah :)

boş teneke tıngırdar babuş can sıkmaya değmezzz heleki kendini eğitimci sanan zavallı bir kadınsa...:zonk:

Tıngırdamak değil bununki bildiğin zangırdamak :kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar