2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Heyooooo biz geldikkkkkk :vecihi::vecihi:
Günaydın herkese, şükür tatil bitti normal akışımıza döndük :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hoşgeldin azoş bacııııı :)

aynen cnm dediğin gibi her hafta aynı gün pazar günü sabah wcye çıktıktan sonra iç çamaşırlarımla tartılırım aslında ben sevindim kgmun düşmesine çünkü rahat hareket edemiyodum 2kg 2kgdur nasıl olsa doğuma kadar yine kg alcam 3 aya yakın var yani babuş neyse ödemse geçmesine sevindim iş yerinde hep otur kan dolaşımı hep aşağı akıyo akşam ayaklarımı uzatıyorum yukarı doğru ama pek bişi farketmiyo tabi 4 gün tatil yaradı ne uyumuşum ama püff sanki 10 senedir uyku uyumuyomuşum gibi 17 saat filan uyudum ahkikohkoh:kahkaha:

Oh maşallah sağlam uyumuşun :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kız dünür ne var ne yok izmirciklerde beaa
kafaya takma boşver kızım öyle taklu olacakki erkek bebek beklediklerine pişman olacaklar (erkeğin p.. da boncuk bulcaklar sankim) pehh

ay kızını erkegini bilmem de sekeri aklında ne ara canlandırdı acaba. bana da hiç sormadı cikolata mı istiyosun seker mi diye.. ilginc yani. bence ölesine aklına geldi söledi:zonk: zira ben cikolata istemiyorum. izmir aynıı izmirr yanii hafiften serinn ama günesli:panter: sogumak için benim alısverise cıkcagım günü bekliyo. kesin o gün don yaparr cok sanslıyım ya:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

hosgeldinnn cnmmm:panter::panter::panter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın azoşş şükür yaaa bitti tatilde ilk günden çalışmak adama zor geliyor valla

:eek:pucuk: Evet tatilden sonra biraz bocalıyor insan, şu an uykum var mesela :D

evettt yaa sonunda bittii tatil..günaydın dünürüm mucukss.günaydın kızlarrr.

Dünürümmmmmmm iyi ki doğdun, Allah ailenle bir ömür boyu sağlıklı, mutlu, paralı, huzur dolu bir hayat nasip eylesin inşallah :halay

hoşgeldin azoş bacııııı :)

Oh maşallah sağlam uyumuşun :)

Hoşbuldum bacımmmm, kokulu kokulu öpüyorum ( Seda Sayan havasına girdim hemen) :kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:eek:pucuk: Evet tatilden sonra biraz bocalıyor insan, şu an uykum var mesela :D

Dünürümmmmmmm iyi ki doğdun, Allah ailenle bir ömür boyu sağlıklı, mutlu, paralı, huzur dolu bir hayat nasip eylesin inşallah :halay

Hoşbuldum bacımmmm, kokulu kokulu öpüyorum ( Seda Sayan havasına girdim hemen) :kahkaha:

canımm benim saol kuzumm...hepimizee allah öyle hayatlar nasip etsin..içim de bi hos hanii 30 falan tuhaf geliyoo ama alısırız sanırsam..:2:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Oyyy 30 mu oldun? Olsun buna da alışırız, benim de çok yok 30 olmama :D

bidee kocamann kocaman yazmıss.insan 30 kısmını yazıyla yazar.otuz diye:kahkaha: ben daha hazır değilim ama olmusum işte.bayramda yengenin biri kac yasındasın dedi.birden ağzımdan 24 cıktı:kahkaha: eşimde dolmayı boğazına kacırdıı o sırada o zaman dank ettiii:durbun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hoşbuldum tatlımmm :1:

Ya kızlar ingilazcası iyi olan biri şu tickerımdaki yazıyı çevirebilir mi? Ne diyor bu veledim Paris ve Nicky Hiltonun toplamı kadar beyni mi varmış neymiş?:zonk:

Paris ve Nicky'nin toplamından daha fazla beyin hücresi varmış kız yavruşunun şu an :)
O tickerı nereye yapıştırıyoz kız,ayar masasında?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bidee kocamann kocaman yazmıss.insan 30 kısmını yazıyla yazar.otuz diye:kahkaha: ben daha hazır değilim ama olmusum işte.bayramda yengenin biri kac yasındasın dedi.birden ağzımdan 24 cıktı:kahkaha: eşimde dolmayı boğazına kacırdıı o sırada o zaman dank ettiii:durbun:

Hahhahaha :kahkaha::kahkaha:
Olsun kuşum demek ki kendini otuz değil 24 hissediyorsun :sirin:
Bak ne kaadar minnak yazdım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Nice mutlu senelere nozom :rose:
Üzülme ben de 31 yaşındayım, alışıyosun :ilknur:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
nazoooooo doooomm günüsünnn kutluu olsunnnn cnmm nicee güzel yaslaraaaa:cicek::cicek::cicek::halay:halay

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
sabah sabah leylayı aramak istemedim rahatsız ederim diye ama aklım onda.ben eski mahalleden ona bi mesaj atayım.nerde olduğumuzu haber vereyim..dimi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Paris ve Nicky'nin toplamından daha fazla beyin hücresi varmış kız yavruşunun şu an :)
O tickerı nereye yapıştırıyoz kız,ayar masasında?

Oyyy sağol babuşum :kahkaha: Çok esprili çocuk bu yaw :p
Tickerı imzayı düzenle kısmında, msj yazılan yere yapıştırıyorsun:sirin:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Oyyy sağol babuşum :kahkaha: Çok esprili çocuk bu yaw :p
Tickerı imzayı düzenle kısmında, msj yazılan yere yapıştırıyorsun:sirin:

Öyle yaptım ama olmadı, niyekine?
png'yi yapıştırdımdı ama.....
Bi daha deneyeyim bari....:durbun:

sabah sabah leylayı aramak istemedim rahatsız ederim diye ama aklım onda.ben eski mahalleden ona bi mesaj atayım.nerde olduğumuzu haber vereyim..dimi

At at o da gelsin...
oyelkeni de çığırsak mı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar