günaydınn kraliçem hoşgeldindenemeeeeee
Günaydın hanım kısmısı.
günaydınn kraliçem hoşgeldin
günaydın babuş nabersin yaww sonunda bayram bitti. ve toplaştık.
Günaydın lidirım, geldim valla.
Toplaşalım yav
Günaydın hanım kısmısı.
günaydınn kraliçem hoşgeldin
günaydın babuş nabersin yaww sonunda bayram bitti. ve toplaştık.
Geldin mi yavrusu
hoşgelmişin
günaydınlarr...
hoşbulduk yavruusu... nerden buldunuz kı burayı. buraya varya 2-3 ara transfer yapsak sezonu şampiyon bitiririz ben diyim.
hoşgörmüşemmmm. geldim sabah mailleri okudum özellikle bi tanesine bayıldım... (lisede de bana anjelına juli derlerdi babuş bunu unutma soracam sana) derken bi baktım yeni evimize taşınıyomuşuz... hemen topladım tası tarağı geldim.
bütün kıslar toplandık toplandık... sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık baş harfi "k" son harfi...:sirin:
günaydınlarr...
hoşbulduk yavruusu... nerden buldunuz kı burayı. buraya varya 2-3 ara transfer yapsak sezonu şampiyon bitiririz ben diyim.
hoşgörmüşemmmm. geldim sabah mailleri okudum özellikle bi tanesine bayıldım... (lisede de bana anjelına juli derlerdi babuş bunu unutma soracam sana) derken bi baktım yeni evimize taşınıyomuşuz... hemen topladım tası tarağı geldim.
Tebe, ben herşeyi hakediyorum biliyosun, o kadan da mikememmel bi insanım :kahkaha:
Azoş transfer çalışmaları üzerinde çalışıyo. Kadro bi otursun, baş harfi k'ya yazacam ben :dill:
Küllerimizden doğduk kız
taklum yöneciler eskilerden gelişi güselde bahsetmiş olsak bahsetmeyelim diyo herkeş burda sayayım bak
azelya55,bblau,hayatım,ecrinnn,littleshıne,nazome,dünyam80,dahada var ama dur hepsi aklımda değil yavaş yavaş sevenimiz çokmuş
yapma yaw... herzamanki gibi geçmişi okumadım kim var kim yok bakmadım ama transfer kadrosu sağlammış. ne diyim sağolsunlar..
Bayramda yemeklerde ipin ucunu kaçırdım, şekerim hala yüksek yaaaaa
Gerçi netten araştırdım, insülin kullandığı halde benimkinden çok çok yüksek değerleri olan, düşmeyen var, bebekleri de sağlıklı olmuş.Kimse de benim gibi günde kırk kere ölçüm yapmıyo....
Bişolmaz dimi ya
babuş dikkat et birazcık bu aralar olmaz bende bayramda şeker tatlı biraz fazla kaçırmışım çok şükür şeker problemim yokta tartılayım dedim şöle bir kaç kgyum die 78idim en son 76ya düşmüşüm :acep: anlam veremedim şaşkınlık içersindeyim yarında kontrolum var bakalım
Ödemlerini atmışsındır muhtemelen canım....
hımmm öylemi diyosun bu bayram 3.günü iş başı yapacaktım ama bayramda çağırmadılar evdeydim 4 gün boyunca iyi uyudum dinlendim sanırım dediğin olay muhtemel olan da 2 kg ödemmi oluşur onu bilemedim...
Olabilir tabi. Bi de tartılma zamanın da önemli, hep aynı tartıda ve günün aynı vaktinde mi tartılıyorsun?
Üstünde hep ince kıyafetler mi oluyor?
Bir gün akşam üstü tartılırsan bir gün sabah 2 kg farketmesi normal. Ayrıca bi gün üzerinde kot vardır, diğer gün ince kıyafetle tartılırsın, o da farkeder.
En iyi tartı alma zamanı sabah kahvaltı etmeden, büyük tuvalete çıktıktan sonra ve üzerinde iç çamaşırla alınan tartımdır...
günaayyyyydınnnnnn hanımlaarrrr naasııınızz bakemmbendenizz kocişine tav, herseye tav, ruh hali bozukk nacizane birr hamişimm
neysee bu hafta cok dikkat ettim ve sadece 300 gr aldım.. hala 71 kg 300 gr ım. dr kontrolünde 70 idimm.. bi dahaki randevum 21 inde. umarım 72 ye tamamlarr bu ayda 2 kg almıs olurum:acep::acep: dünkü sikayetim sabah son buldu galiba döndü. orda bi pıt pıt hissediyorum kalp atısı gibi ama ne ayak bilemedim:zonk::zonk: bayramın ilk günü esimin halası bana bi bebek sekeri gösterdi.. kayıtszca baktım güldüm erkek bebek içindi zati.. kayınvalidemde baktı aa güzelmiş falan dedi. kutuya badem sekeri koymuslar. aa olmamıs bizimki daha güzel olcak dedi. gercek cikolata üstüne bebek resimleri olcak dedi. sormadımda ,bakmadım da ne alaka demedim de.. nerde nasıl kurdu o hayali anlamadım ama yorum da yapmadım:sutarafa: