Ayarladımbenim de imza gözükmüyor, yardımcı olabilir misiniz?
Ayarladımbenim de imza gözükmüyor, yardımcı olabilir misiniz?
Canım o link olarak çıkmış sende..
Onu bağlantı yazan yere değil de, imzanı düzenle kısmından msj yazılan yere yapıştıracaksın.
Ayarladım
ecrinnn bebüklerimiz her zaman aynı sıklıkta oynamıyorlar maalesef..
Endişelenme akşama gümbürdetir her zaman aynı enerjide olmasını bekleme annesi...:besik:
merhaba kızlar,
ecrinnncim geçmiş olsun. hava ne yazıkki hastalığa çok müsait. bulaşıcılıktan öte soğuk sıcak değişimine de dikkat etmek lazım.
tannsel ve simurganka evet chicco aldığım ana kucağı. alışveriş heyecanından hiç farketmemişim yaklaşık 6 aya kadar kullanılıyormuş ayrıca. bir eksi de burdan yedi :dill: 9aya kadar rahatlıkla kullanılanlar var bildiğim. mp3'teki çatallı ses ürünün genel problemi olabilirmiş. bizim de en çok hoşumuza giden özelliği o olmuştu.
simurganka ayrıca o gün yalnız olmak istemeni anlıyorum ama gerçekten herkesin bana söylediği birşey var. tecrübe tecrübedir. şahsen yanımda annem ve kayınvalidemi isterim ben. tecrübelerine güvendiğim için. hatta olmazlarsa panikleyebilirim. ben de böyle anormal bir türüm işte :deli: :deli: ama öpme, sakınma konusuna gelince canlarına okurum ki, sanırım onlar da bu konuda dikkatli olurlar. bayramda kayınvalidem herkesi nazikçe beni öpmemeleri konusunda uyardı meselaay o günler gelse artık yaaa, obez tosunumu kollarımda istiyorum artııııııııııık
ecrinnn bebüklerimiz her zaman aynı sıklıkta oynamıyorlar maalesef..
Endişelenme akşama gümbürdetir her zaman aynı enerjide olmasını bekleme annesi...:besik:
evet ben de azelyacığıma katılıyorum şeker... bazen alttan yiyorum darbeyi, bazen yanlara doğru, mesela şimdi de kaburgalarıma doğru. oğlum ne zorun var anneyle diyip duruyorum.
bu arada eşime bir arkadaşımız söylemiş. baba kulağını karnımıza dayayıp konuşursa o sıcaklığa doğru kayıveriyormuş kuzucuklar. gerçekten öyle oluyor. tepki anında geliyor. sabah akşam baba oğlu buluşturmaktan bunaldım yahuuuu
ama hiç böyle olmadı simdiye kadar tırsıyorum bende napimm:acep: ben hala alısverişe cıkmadım bayram sonra olsun artık diye. her agrıda sızı da korkuyorum bide normalin dısında olunca.. bide tansiyon sıkıntım da artıyo.. gecen gün de markette bayılıyodum.. annem olmasa betona cakılmıstım.. her seferinden kötü oldu görüntüyü kaybettim tamamenn ensemde bi agrıı nefes alamadım bi an.. cok korktumm:uzgun: degil dr un dedigi gibi yatıpp bacagımı kaldırmakk oturcak sandalyeyi bile kardesim kasapp reyonunun arkasına dalıp almıs.. ya yalnız olsaydım diye düsünemiyorum bile:acep: neyse ben cıkayım da azcık uyuyayım kızlar.. öpüldünüzzz
Selam kızlar, nasılsınız? Nasıl geçti bayramınız?
Son gün de bitmek üzere artık, yarın işbaşı....
Biz dün Eskişehirden geldik,bayramın ilk günü gitmiştik.
Annem ve kardeşimle vakit geçirmek bana çok iyi geldi, komşularımızı akrabalarımızı da gördüm...
Annem doğum hediyemizi şimdiden aldı, mobilya beşiğimizin siparişini verdik.
Cumartesi günü teslim edeceklermiş inşallah...
Ayrıca annemin bebeğime ördüğü hırkalar, süveterler, yelekler ve patikleri de aldım getirdim. Tulumlar filan da almış...
Bana da doğumda giyeceğim gecelik ve pijamamı almış sağolsun, çok beğendim...
Beni yine bi dolu masraftan kurtardı.
Netten fotoğrafları bulabilirsem eklerim şimdi....
Gerçi foto eklemesini bilmiyorum ama...
Olmazsa foto çekerim de. Gerçi geceliğimi ona uygun sabahlık almak istediği için kayınvalideme bıraktım, o da sabahlığı alacakmış....
Sizlerden ne haber?
Buarada bayramda ipin ucunu kaçırdım sanırsam 2-3 gündür şekerim tavan yaptı.
Azoş sen naptın bayrama diyete devam mı?
Hoşgelmişsin babuşcan
Ne güzel hava değişimi olmuş senin için...ben eve tıkıldım kaldım..Aslında çıkasım da gelmedi hava buz gibi oldu burda..
Şimdi dua ediyorum "inşallah kar yağar ben doğururken" diye.Ne alaka ise bunu da araya sıkıştırıverdim :nanik:
Resimleri istiyoruk..İnşallah güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
Ayyyyyyys:
ys:
ys:
Şeyyy, cumartesi akşamı sütlü tatlı kaçamağı, pazar akşamı da...
Pazartesi ve salı pizzays: Bayram çikolatalarını saymıcam, hayır hayır saymıcam
Aman olsun o kadar da ya, bayramdan bayrama kaçamak yapmışız çok muSorma azoşum ya, aynen...ekmekleri, kahvaltı sosları, börekler derken, sağlam kaçırdım ipin ucunu
Ben de bikaç bayram çikolatası, annemin "yahu halis bal bu şekeri çıkarmaz ye ye" diye diye zorla yedirdiği bal, sütlaç, köy Ohhhhhh,)
Aman olsun o kadar da ya, bayramdan bayrama kaçamak yapmışız çok mu![]()
Aklımızda kalacağına midemizde kaldılar :cikolata:
Aman şekerim çıkmasın da gerisi önemli değil
Neyse kızlar ben kaçayım eşim dışarı çıkmıcaz mı diye vıdı vıdı edip duruyo...
Akşama görüşürüz, öpüyorum
Buarada bayramda ipin ucunu kaçırdım sanırsam 2-3 gündür şekerim tavan yaptı.
Azoş sen naptın bayrama diyete devam mı?