2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Selam kızlar, ben de kısa bir sinir harbinden sonra üye olmayı ve daha doğrusu sizi bulmayı başardım... davetiniz için teşekkürler. öbür sitede gelen mesajdaki linke bir türlü giremedim. sonra google amcaya azelya dedim. bir sürü şey çıktı. bblau dedim. burası 2.sayfada çıktı :vecihi: kendimi üstün başarımdan dolayı tebrik ediyor, hepinize iyi bayramlar diliyorum. kendi evimde ilk bayramım, bakalım nasıl geçecek

:D azminden dolayı ben de tebrik ediyorum seni :D Valla nedendir anlamadım ama sanırım virüs virüs mü yazıyormuş ne... demek ki özel mesaj bile olsa site adresi yollanamıyor. Ben de şimdi tekrar arada boşluklar bırakarak mail atmaya çalışacağım.

Neyse... bu arada bu benim de kendi evimde ilk bayramım ve bu sene etler de başıma kaldı. Allahım bıçaktan satırdan (varlığından bile) deli gibi korkan ben bakalım ne yapacağım..... :(

Unutmadan hepinizin bayramını can-ı gönülden kutlarım. Hayırlı bayramlar...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yazi karekterini burdan ayarlayabilirsin :panter:
https://www.hanimefendi.com/sitemiz...inizi-yazi-stilinizi-sabitleyebilirsiniz.html
resmini nereye eklemek istiyorsun burayami?
Resim yüklemekte burda anlatilmis eger olmassa yardimci oalbilirim
https://www.hanimefendi.com/sitemiz...-sitesinde-resim-upload-ve-siteye-ekleme.html

fotograf yarismamiz var ona oyunuzu kullanabilirisniz ama:sirin:

Öncelikle ilginiz için çoooooooook teşekkür ederim. Dün epeyce sayfa karaladık çözebilmek için ama nihayet başardık. Tekrar teşekkürler :) Fotoğraf yarışmasında oyumu kullandım ama yemekle ilgili verdiğiniz linke bakamadım bile korkudan. Şimdi yasak olan birşeyi canım çekecek diye :D Ama çok da merak etmekteyim, tok karnımla bakarım artık :1:

Hu huuuu selam hanımlar -alkis

Dünyam, hoşgeldin tatlım. İnşallah sen de bebeğin de iyidir... Sanırım bir ara hastalanmıştın, umarım sıkıntıların geçmiştir. Görüşmek üzere...

Hoşgelmişsin Dünyam :)
O değil de eskiden kullanılan tetanoz aşılarında gebelikte güvenli olarak kullanılabilir diyor.
Yenilerde gebelik kategorisi C diyor.
Yani hayvan deneylerinde fetüse zarar vermiş, insanlarda araştırılmamış, ama yararı zararından fazlaysa alınan ilaç kategorisi...
C kategorileri çaktılar demek bize :ates:
Aylardır bu aşı piyasada dolandığına göre :ates:

Ay şimdi ben de kıllandım ama olan oldu artık. Vurdularsa onlardan geri de çıkmaz ki şimdi vücuttan... Allah'a sığınıyorum valla ama çok da korktum açıkçası... :(

Geçmişi okuyunca cevap vermeden çıkmak istemedim. Gidip kahvaltımı yapayım, sonra da evi süpürüp silmem temizlemem gerek. Eşim kesim yerinden ancak akşama gelir. Akşama da dünya kadar iş var. Allahım hepimizin yardımcısı olsun valla... Öperim hepinizi...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.392
imza ve profil resmi ekledim oldu mu acaba :acep:

Merhaba isterseniz siz imzanızı koyun düzeltmesini ben yaparım :findikim:

kızlarrr selammm...sizi görmekk ne güzelll böle.siteyi kesfetmeye calısıyorum.arkadas listesi falan nerden yapılıyor bulmak lazım.öperimmm dünürümmm...

İstediğiniz kişinin profiline girip "Arkadaşlar kısmında" "kişiyi - Arkadaş Listeme Ekle"ye tıklarsanız karşı taraf onayladığında arkadaş listenizde gözükür

bblau canım mucuks...anam cok sevindim siz burda oluncaaaa..ama ben kayboluyorum sitede ikide birr.haberiniz olsun burayı pıt diye bulamıyorum. suranın kısa yollarını biri bana deseee ne kadan güzel olcak

Sayfanın başında (sağda) "Seçenekler" kısmı var "Konuya abone ol"derseniz mesaj yazıldığında "Profilim" kısmında çıkar....mesaj geldiğinde mail ile haber verilmesini istiyorsanız yada istemiyorsanız "Profil-Ayarlar-Abonelik Ayarları" kısmında "Mail ile haberdar edilmek istemiyorum yada istiyorum"u işaretleyin...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam herkeseeeeee :1:

oyyy simur'un bana attığı msgda site adı çıkmayınca ben başka yer buldum oraya üye olup yazdım bi tek azelya var diyom :kahkaha:

ohh beeeeee inşallah hayırlı olur burası bizim için
o gün bi kuaföre gittim geldim ortalık birbirine girmiş -zebani-zebani
beni de çağırmanıza sevindim zira orda ayşe hanımın yazacaklarını takip edip atmaca gibi bekliyodum
resmen herkes gider gitmez abone oldu mevzuya

gökçe nerdeeeeee :dill:

Hoşgeldin Hayatım... İnşallah burası bizbize, daha samimi paylaşımların olacağı, kimsenin kimseye kırılmayacağı bir platform olacak... Diğer mevzuyu da boşverelim bebişlerle ilgili paylaşımlara devam inşallah :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Selam kızlar, ben de kısa bir sinir harbinden sonra üye olmayı ve daha doğrusu sizi bulmayı başardım... davetiniz için teşekkürler. öbür sitede gelen mesajdaki linke bir türlü giremedim. sonra google amcaya azelya dedim. bir sürü şey çıktı. bblau dedim. burası 2.sayfada çıktı :vecihi: kendimi üstün başarımdan dolayı tebrik ediyor, hepinize iyi bayramlar diliyorum. kendi evimde ilk bayramım, bakalım nasıl geçecek

:cokkomik: Tebrik ederim azminden dolayı canım :p
Hoşgeldin bu arada, _HaYaTiM_ sen de hoşgeldin canım
Sizleri burda gördüğüme çok sevindim, şimdi misafirim var çok kalamıyorum, bayram sonrası bol bol devam edicez inşallah muhabbetlerimize :huri:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar;
Bende artık burdayım ve sizlerle olmaktan çok mutluyum..

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar selamlar,
Herkese iyi bayramlar olsun inşallah :)
Hayatım, littlesunshine, tansel hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar çok sevindim sizleri de görmekten aramızda, inşallah diğer arkadaşlarımız da gelince eski sohbetimiz olanca güzelliğiyle devam edecek, gerilmeden, sinir harbi yaşamadan.......
Sizlere ayrıca bize güvenip, kıymet verip yeni foruma geldiğiniz için teşekkür etmek istiyorum....
İyi ki varsınız....

Not1: .....'da yeni ve farklı nicklerle döndüğümüz söylenmiş, üstelik de hiç samimiyetimiz olmayan, kırk yılda bir giriş yapan bi üye tarafından...Ondan önce de azelya ve benim isteyerek üyelik sildirdiğimiz söylenmişti. Bu dedikodular nasıl türüyor anlamış değilim :ajan:

Not2: Doktorsitesinden güvendiğim bir doktor, piyasada mevcut bulunan TD Vac isimli tetanoz aşısının gebelere güvenle yapılabileceğini söyledi...Bu beni biraz rahatlattı.Sizlere de söyleyeyim dedim....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Aramiza hosgeldiniz ve hepinize iyi bayramlar diliyorum.
Umarim sitemizi begenirsiniz ve kalici olursunuz.
Sizden kücücük bir ricamiz var, lütfen kisaltmada olsa baska sitelerden bahsetmeyelim.
Anlayisiniz icin tesekkürler.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hu huuuu selam hanımlar -alkis
hoşgeldin pıtırcık sevindim senide görmeye
Epeydir piyasada yok dediklerine göre, birkaç ay olmuştur muhtemelen...
Yenilerden mi yaptılar bilemedim ki.
Zaten sağlık bakanlığı yolluyor ya aşıları,her sağlık ocağına aynı marka geliyordur.
Birimiz ne olduysak hepimiz onu olduk yani...
Doktor sitesine sordum bakalım ne dicekler.
yok be güselim bende cuma günü oldum aşımı ilk dozunu aşılarla ilgili bir sıkıntı yok die biliyorum
hoşgeldin sefa getirdin cnm yine hep beraber bir arada olmak çok güsel sizleri seviyorum iyiki varsınız yehuuu-ciko
selam herkeseeeeee :1:

oyyy simur'un bana attığı msgda site adı çıkmayınca ben başka yer buldum oraya üye olup yazdım bi tek azelya var diyom :kahkaha:

ohh beeeeee inşallah hayırlı olur burası bizim için
o gün bi kuaföre gittim geldim ortalık birbirine girmiş -zebani-zebani
beni de çağırmanıza sevindim zira orda ayşe hanımın yazacaklarını takip edip atmaca gibi bekliyodum
resmen herkes gider gitmez abone oldu mevzuya

gökçe nerdeeeeee :dill:
hoşgeldin hayatım bir kuaföre gittin öyle oldu işte bizi boş bırakma kızz ne var ne yok sevenimiz ne çokmuş iyiki varsınız
Merhaba Kızlar;
Bende artık burdayım ve sizlerle olmaktan çok mutluyum..

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım...

sende hoşgeldin tanselcim bizde seninle tekrar beraber olmaktan dolayı çok mutluyum seninde bayramın kutlu olsun

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
anaammm msjımı arıyorum bi saattirr megersem en son sayfadann cıkıyormus:kahkaha::kahkaha: bunu degiştirmenin bi yolu olmalı tabisi:hihi: neysee kızlarınnn heppücügünee selamlarımıı ve sefgülerimii yollamaklann beraber tanımadıgım arkadaslar varsa onnara da öpücüklerimi yolluyorum ayyy biz artıkınn 28 haftalık oldukk :1::1: kızımm duramıyo yerinde teyzeleri.. glen msj da artık sesinizi tanıyor bilincli tepki veriyor diyorr.. sanırım kızım macta cıkan taraftarr seslerinii babası sanıyo. ne zamann esim mac acıpp o taraftarr sesi gelmeye baslasa o da baslıyo:kahkaha::kahkaha::kahkaha::kahkaha: bu ay hızlı geciyoo kontrolümüze kaldı 14 gün.. babası dedi ki sabahh ben umutluyumm o hala ciko olabilir:zonk: bu saatten sonra olursa sevinme zaten o pipiden hayır gelmez didim bende:kahkaha::kahkaha::kahkaha: neyse cok yazmıyım kimse yok zatii.. bayram sonaa görüsürükk:vecihi::vecihi::vecihi::vecihi::vecihi:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
selamlarr kızlarr.misafirlerden fırsat bi bakayım dedim..ne güzel bir sürü gelenimiz daha olmus.diğerleride bayram dönüşü burda olurlar insallah.öpüyorum sizii..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,

herkese güzel dilekleri için teşekkürler. ben yine yaz döneminde olduğu gibi sık giremeyeceğim ama günün son demlerine hep yetişmeye çalışacağım.
bu arada aldığım ev tipi ana kucağını açtım dün. hiç beğenmedim. mp3 çaları bağlayınca iğrenç bir ses geliyor. daha güzelleri alınabilir kesinlikle. çok pişman oldum :uzgun: firmayı aradım. perşembe tatil bitince dönecekler bana. içimizde yeşilini almak isteyen bir arkadaş vardı. kim olduğunu hatırlamıyorum ama uyarmak istedim. hepinize iyi bayramlaaaaaaaaar tekrar :cicek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar