süpersin.

3 elma falan maşallah. hepsini aynı zamanda mı yiyeceksin?
heee yiyorum işte yavaş yavaş
Ben bunların hepsini aynı anda yesem şeker komasına girer bi daha da çıkamam.
meyve sokuyo mu şekere
hee kızz güzel bir hayaldi demi ama imkansız olması acı verici

niye hayal ki ben yerim nesi var
neysee ben cıkayım yinee. kalkayımm yerimden dee bi corba yapayımm kocama. mercimek yemegimiz var.. accık da pilav yapıcaktım ama dün yememe ragmenn makarna yapmaya karar verdim yine. :zonk: aksam kociş maca gitcek bende kaynanama gideyim. görümcemle iki lafın belini kırarımm. kaynanam da persembe ameliyat olcak bu arada.. ameliyat kolaymıss yatmıcakmıs bile olaganüstü bişi olmassa. ama patolojiden korkuyo bizimkiler. hayırlısı artık. hadi öpt siziii..

geçmiş olsun canım ne ameliyatı
eltim ankaraya gidiyomuş bu gece. riski 200 de 1 çıkmış

bak arkadaşımın konusu
Kızlar ben de sizlere bir şey danışmak istiyorum
3 lü testim çok kötü çıktı.
down sendromu riski çok düşük ancak nöral tüp defekti denilen olayda çok yüksek risk çıktı. 1:6 Size moralimi anlatamam dünden beri yıkılmış durumdayım.
AFP hormonu 493 çıkmış buda değerin çok üstünde ondan risk yüksek görünüyor.
Haftaya cumartesi detaylı ultrason için bir doçentten randevu aldım. Bakılacak. Ama zaman nasıl gerçecek bilmiyorum.
Bilmeyenler için açıklıyım. omurilik açıklığı kapanmayan sırt derisi gibi bir durum szö konusu.sipina bifida diyorlar buna.
Aranızda bu oran bu kadar düşük çıkan yüksek risk faktöründe olan varmı?
Sizce şansım var mı ? Bu kadar kötü olupta sağlam çıkan gördünüz mü duydunuz mU?
Keşke benimkide 100 rakamlarda olsaydı ama çokkk çokk düşük....
folik asit eksikliğinden olabiliyormuş iyide ben 3 ay önce başlamıştım folik aside.yaşım genç. hiç bir anlam veremiyorum.
gebeliğim haftalık gelişimi çok normal. dün 17 haftamıza girdik.
sadece son adet tarihim kesin değil onun içinde gebelik haftası tam saptanamıyor. o mu etkiledi bilemiyorum.
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum....
nerden buldun?
hakan da iyidir, korkma ondan.
maşallah, ben bi tane elma yedim az önce, kesti beni. gerçi sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama bu kadar meyveyi aynı anda götüremem yani
ohh oh, afiyet olsun

ben de hergün yemem ama bugün yiyesim geldi