2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hastalıktır diyo dime, bence de :)

O da muhtemel de ama bence de bi hastalık hali hacılar, bana da mantıklı geliyo.
Gestasyonel diyabet= gebelik şekeri.Bak adı üstünde :D
Preeklampsi=Gebelik zehirlenmesi. Al bi daha :D
Daha büsürü var :)

evett hatta bi soru varr bu ay kendimi daha iyi hissetmeliymişim ama ben daha uykulu daha yorgunum falan diye.. kitap diyor kii hamile kadın içinn meli,malıyla bitenn cmleler cok yanlıss. kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz, yorgun olabilirsinizz. söyle olmalıı diye bir durumu kabul edemeyiz. her an her seyy olabilir. gebelik herkeste farklılık gösteren bir durumdur.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
evett hatta bi soru varr bu ay kendimi daha iyi hissetmeliymişim ama ben daha uykulu daha yorgunum falan diye.. kitap diyor kii hamile kadın içinn meli,malıyla bitenn cmleler cok yanlıss. kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz, yorgun olabilirsinizz. söyle olmalıı diye bir durumu kabul edemeyiz. her an her seyy olabilir. gebelik herkeste farklılık gösteren bir durumdur.

tuttum o kitabı eferin :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benimki paso mideye çalışıyo çılgın.Resmen ağrıtıyo midemi.
yaa kız tam şeyimin üstüne vuruyor haa sanki aşağı ir kontrol etsem ayakları yada elleri elime gelecekmiş gibi hissediyom kız öyle böyle değil
Benim oğlanda aynı yere vuruyor.Sığamadılar içerde :D

heee yaa sığınamadılar gitti valla...halbuki kocaman alan dön doşa aynı yere gel derdinize noluyo demi:)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
süpersin. :) 3 elma falan maşallah. hepsini aynı zamanda mı yiyeceksin?

heee yiyorum işte yavaş yavaş

Ben bunların hepsini aynı anda yesem şeker komasına girer bi daha da çıkamam.

meyve sokuyo mu şekere

hee kızz güzel bir hayaldi demi ama imkansız olması acı verici:(

niye hayal ki ben yerim nesi var

neysee ben cıkayım yinee. kalkayımm yerimden dee bi corba yapayımm kocama. mercimek yemegimiz var.. accık da pilav yapıcaktım ama dün yememe ragmenn makarna yapmaya karar verdim yine. :zonk: aksam kociş maca gitcek bende kaynanama gideyim. görümcemle iki lafın belini kırarımm. kaynanam da persembe ameliyat olcak bu arada.. ameliyat kolaymıss yatmıcakmıs bile olaganüstü bişi olmassa. ama patolojiden korkuyo bizimkiler. hayırlısı artık. hadi öpt siziii.. :vecihi:

geçmiş olsun canım ne ameliyatı

eltim ankaraya gidiyomuş bu gece. riski 200 de 1 çıkmış :(

bak arkadaşımın konusu

Kızlar ben de sizlere bir şey danışmak istiyorum
3 lü testim çok kötü çıktı.
down sendromu riski çok düşük ancak nöral tüp defekti denilen olayda çok yüksek risk çıktı. 1:6 Size moralimi anlatamam dünden beri yıkılmış durumdayım.
AFP hormonu 493 çıkmış buda değerin çok üstünde ondan risk yüksek görünüyor.
Haftaya cumartesi detaylı ultrason için bir doçentten randevu aldım. Bakılacak. Ama zaman nasıl gerçecek bilmiyorum.
Bilmeyenler için açıklıyım. omurilik açıklığı kapanmayan sırt derisi gibi bir durum szö konusu.sipina bifida diyorlar buna.
Aranızda bu oran bu kadar düşük çıkan yüksek risk faktöründe olan varmı?
Sizce şansım var mı ? Bu kadar kötü olupta sağlam çıkan gördünüz mü duydunuz mU?
Keşke benimkide 100 rakamlarda olsaydı ama çokkk çokk düşük....
folik asit eksikliğinden olabiliyormuş iyide ben 3 ay önce başlamıştım folik aside.yaşım genç. hiç bir anlam veremiyorum.
gebeliğim haftalık gelişimi çok normal. dün 17 haftamıza girdik.
sadece son adet tarihim kesin değil onun içinde gebelik haftası tam saptanamıyor. o mu etkiledi bilemiyorum.
yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum....

nerden buldun?

hakan da iyidir, korkma ondan.

maşallah, ben bi tane elma yedim az önce, kesti beni. gerçi sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama bu kadar meyveyi aynı anda götüremem yani :durbun:

ohh oh, afiyet olsun :)

ben de hergün yemem ama bugün yiyesim geldi :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa kız tam şeyimin üstüne vuruyor haa sanki aşağı ir kontrol etsem ayakları yada elleri elime gelecekmiş gibi hissediyom kız öyle böyle değil

heee yaa sığınamadılar gitti valla...halbuki kocaman alan dön doşa aynı yere gel derdinize noluyo demi:)

Katılmıyom :D benim oğlanın alanı çok dar, en çok yeri midem kaplıyor şu an haklı çocuk :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ketçap,mayonez,ve salam olunca pek yenmez bişey olduda ondan hayal didimdi vallamı diyon yenebilinirmi bak kafamı çelme benim:panter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sırtımda 20 kilo yük varmış gibi yorgunum, omuzlarım düştü ve ağrıyor, gözlerim kapanıyor, kocamı özledim, eve gidesim var, çok bunaldım, şu sson yarım saatte aksa gitse hemen:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ketçap mayonez ve salam...Aklıma İzmir Efes kumrusu geldi..
Kumru istiyom nolcak şimdi :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar