littlesunshine
Daimi Üye
Ehehe tosunum ya masallahSagip versen kabul etmiyor mu canim?
Bizimkisi emmedigi halde mama icin gece 2 kere kalkiyor.
Kuzu benim o kadar sütüm yok be
Ehehe tosunum ya masallahSagip versen kabul etmiyor mu canim?
Bizimkisi emmedigi halde mama icin gece 2 kere kalkiyor.
Littlecım o gün demiştimya Playskool ilk arabamı şipariş etmiştim dün geldi tutunup gezdi biraz sonra araba haline getirdim oyalanıyor işte
yaaa selimde şu mamayı alsa çok iyi olcak. mama almıyor umarım 1 yaşından sonra inek sütü alır.Kuzu benim o kadar sütüm yok beyada aldığım makina çok verimsiz. ilk başlarda çalışmaya başladığımda hatırlarsınız sağıyordum. 2sinden 200 falan çıkıyordu. sonra biri kesildi zaten. şimdi diğerinden de birşey çıakrtamıyorum ben onunla. zaten okuldakinin haricinden evde hiç 2 saat bile beklemiyor ki sıpa... ama şap şap yaparak ve yandan sırıtarak bir emişi var, sırf onun yüzünden bile bıraktırmak içimden gelmez. bu gece mama verdim bakalım. 5 ölçü içti.
Laylosummmm ozledim :elif:
İnsallah gecer, bu gece uyutsun yeter ki beni![]()
Bugun minoset verdim agrisi varsa gecsin diye, bakalim yine boyle devam ederse deneyeyim fitili. Bi markasi felan var mi?
Kayrosumun kac disi oldu?
Littlecım o gün demiştimya Playskool ilk arabamı şipariş etmiştim dün geldi tutunup gezdi biraz sonra araba haline getirdim oyalanıyor işte
ben gece muhallebiis yedirmeye çalışıyorum yok 3-5 kaşık yiyip bırakıyor. Biberon mamasını benden kesinlikle almıyor. bazen bakıcısı canı yemek istemezse veriyor onadan alıyor benim meme olayı olunca mamayı asla veremiyorum. Gece 1 kere mama verebilsem harika olurdu. Mamaların içeriğide zengin bir ölçü alsın isterim ama malesef almıyor kuzum..
Kuzu benim o kadar sütüm yok beyada aldığım makina çok verimsiz. ilk başlarda çalışmaya başladığımda hatırlarsınız sağıyordum. 2sinden 200 falan çıkıyordu. sonra biri kesildi zaten. şimdi diğerinden de birşey çıakrtamıyorum ben onunla. zaten okuldakinin haricinden evde hiç 2 saat bile beklemiyor ki sıpa... ama şap şap yaparak ve yandan sırıtarak bir emişi var, sırf onun yüzünden bile bıraktırmak içimden gelmez. bu gece mama verdim bakalım. 5 ölçü içti.
bende liitelmin aldığı chicco markadan vazgeçtim, pek kullanamış Tunam.
bende liitelmin aldığı chicco markadan vazgeçtim, pek kullanamış Tunam.
Littlemin DR üye oldum kitabı alayım diye bir türlü olmadı. Yarın yine deniyaceğim. teşekkür ederim bilgin için..
valla Tansel artık oyuncak falan almıcam bir sepet oyuncak oldu çok nadir ilgisini tamamen verip oynuyor hatta oyuncaktan çok terlik,krem,kumanda,telefon ve mutfak eşyaları en favorileri:kahkaha:
canım onlar sitelerini yenilemişler. belki ondan aksaklık olmuştur. bir de ben çok eskiden üyeyim de, o zaman d&r cardla üye olmuştum. acaba hala gerekiyor mu? gerekirse benim kullanıcı adımı şifremi vereyim, adresi değiştirip alırsın cnm...
bu arada biz inek sütüne ne zaman başlıycaz ya...
günaydın canlarrrr
Gökçem kolay gelsin kuzuuuu
Leadoş demekki bebeklerin geneli böyle oyuncak yerine olmadık şeyler ilgilerini çekiyor Eymenede çok güldüm silikon hortummm çok komikk yaaaa:kahkaha:
günaydın bu arada försttt leydiler...
günaydın bu arada försttt leydiler...