2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

hoş geldin noel anne bana ne getirdin?:yeniyıl:

sana çok hoş hediyelerim var şekerim.

titreşimli dik üçgen aldım sana.

o değil de demin eltımle tam bı kalas olduğumuzdan cilvenin "c" sinden anlamadığımızdan bahsedıyoruz... benden tam bi elektrık direği olur dedi. ben de benden de bahçe aydınlatması olur dedim.

oyle ya kızın boyu 1.80 benım 1.60. o direkse ben aydınlatma...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

o değil de demin eltımle tam bı kalas olduğumuzdan cilvenin "c" sinden anlamadığımızdan bahsedıyoruz... benden tam bi elektrık direği olur dedi. ben de benden de bahçe aydınlatması olur dedim.

ne alemsin dik üçgen almış zaten senin aldığın hediye belli niye soruyosam:kahkaha:
bahçe aydınlatması mı Gökçe sen çok yaşa

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

herkes Kayraya 2 ay önce bu kesin yürür yakında diyolardı daha tık yok çünkü benimki jet hızında emekleyerek ve tutunup yürüyerek her işini hallediyo yürümeyle ilgili hevesi yok yürümesinde daha

Laylam Kayra subat dogumlu ama anladım ki bu minnoşların 1 günü bile çok fark ediyor.. daha 2 gün önceye kadar bende diyodum ya Noyan daha zor yürür.. belki geçer yaşını diye.. 1 günde fark ediyo.. hoş daha tam yürümüyo da işde 5-6 adım var yok.. bu bile şaşırttı beni...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ayrıca o jet hızlı Kayrayı pek bi yiyesim var annesi maşallah onu totosunu yedimmm.. zaten aglamaklı resmi (maşallah) gözümün önüne geliyo bi dişlerim kabarıyo bak :D :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
heee öyle ama laylam. o o boyla elektrık direğiyse ben de bu boyla ancak bahçe aydınlatmasıyım yani.

ya yılbaşı canımı sıkıyo. kardeşimin sevgilisi gelecek. gençler olarak bize gelsınler ısterım. ama dükkan açık olacağından babam dükkanda olur. annem ise kös kös evde mı oturacak. zaten annemle kardeşimin sevgilisi ve gelinimiz kanka modunda. annem kaynana değil de arkadaş gibi. bize ayak uydurur yani. kadını yalnız bırakmak istemem.

ama benim annem geliyuorsa onur benim annemde gelsin der kesin. öyle ya benim anam gelıyosa onun anası da gelmeli. öyle bi kural var çünkü.

düşünemiyorum biz yerlerde tabu falan oynarken kaynanamın, kayınpederimin koltuklara yayılmış tv seyrettiğini. öfffff içimi bile sıkıyo düşüncesi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar,yasına girmesine nasıl olsa 1-2 ay kaldı diyip,su bir yasına kadar verilmemesi gerektigi soylenen çilek ve kivi den veren oldu mu ?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

te allam yaaaaaaa
kızlar,yasına girmesine nasıl olsa 1-2 ay kaldı diyip,su bir yasına kadar verilmemesi gerektigi soylenen çilek ve kivi den veren oldu mu ?

ben vermedim henüz... ama bilmiyorum...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

Laylam Kayra subat dogumlu ama anladım ki bu minnoşların 1 günü bile çok fark ediyor.. daha 2 gün önceye kadar bende diyodum ya Noyan daha zor yürür.. belki geçer yaşını diye.. 1 günde fark ediyo.. hoş daha tam yürümüyo da işde 5-6 adım var yok.. bu bile şaşırttı beni...

Ayrıca o jet hızlı Kayrayı pek bi yiyesim var annesi maşallah onu totosunu yedimmm.. zaten aglamaklı resmi (maşallah) gözümün önüne geliyo bi dişlerim kabarıyo bak :D :D

evet canım 1 gün bile gelişimde çok fark ediyor ama benim oğlum çok hareketli belki ondan öyle diyorlardı
şimdide koltuğa çıkmak istiyo çıkamayıncada koltuk yastığını aşağıya atıyo üstüne basıp çıkıyo bunlardaki zeka beni çok şaşırtıyor MAŞALLAH
Gel ye teyzesi bekliyoruz bende Noyanı mıncırırım:)
Nazomla telefonda konuştuk çocukları değişim proğramı hazırladık ben Elayı o Kayrayı alıp misafir edecez onlar hiç araba oynanamamış bizde evcilik böyle yapalım bari heveslerimizi giderelim dedik nasıl?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bak layla nazoyla sizi bi yolarım görürsünüz siz. kızım niye sürekli görüştüğünüzü buluştuğunuzu anlatıosunuz ki? olan var olamayan var. buluşan var buluşamayan var. insanı dellendırmeyın. kimse de çıkıp demıyo gokçeye de gıdelım. tabi gökçe saksı zaten. hiç gelmeyin bana siz.

bırakın yaaaaaa... bırak yaaa. çocukları değiştireceklermiş. vay anasına. kıskançlar.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
heee öyle ama laylam. o o boyla elektrık direğiyse ben de bu boyla ancak bahçe aydınlatmasıyım yani.

ya yılbaşı canımı sıkıyo. kardeşimin sevgilisi gelecek. gençler olarak bize gelsınler ısterım. ama dükkan açık olacağından babam dükkanda olur. annem ise kös kös evde mı oturacak. zaten annemle kardeşimin sevgilisi ve gelinimiz kanka modunda. annem kaynana değil de arkadaş gibi. bize ayak uydurur yani. kadını yalnız bırakmak istemem.

ama benim annem geliyuorsa onur benim annemde gelsin der kesin. öyle ya benim anam gelıyosa onun anası da gelmeli. öyle bi kural var çünkü.

düşünemiyorum biz yerlerde tabu falan oynarken kaynanamın, kayınpederimin koltuklara yayılmış tv seyrettiğini. öfffff içimi bile sıkıyo düşüncesi.
offf cok can sıkıcı durum ne yapsan bilemedim şimdi bide kardeşinin sevgilisi var tabii ilk defa gelecek kocana bunu mazeret göstersen olmazmı acap?

çileğin zaten mevsimi değil birde en çok alerji yapan meyve dikkatli vermek lazım kiviyide daha vermedim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bak layla nazoyla sizi bi yolarım görürsünüz siz. kızım niye sürekli görüştüğünüzü buluştuğunuzu anlatıosunuz ki? olan var olamayan var. buluşan var buluşamayan var. insanı dellendırmeyın. kimse de çıkıp demıyo gokçeye de gıdelım. tabi gökçe saksı zaten. hiç gelmeyin bana siz.

bırakın yaaaaaa... bırak yaaa. çocukları değiştireceklermiş. vay anasına. kıskançlar.

canımmmmmmmmmmm geliriz deyip yalanmı söyleyim hem sen çalışıyosun ya kıyamam sana sen şimdi rahat durmaz bize hazırlık yaparsın falan sonra o yaptıklarını bile yiyemem en iyisi sen gel yayıl otur ben sana hizmet ederim balküpüm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar