2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar bebelerinize şampuan falan ne kullanıyorsunuz?

ben sebamed'e devam dıyorum ama geçen, iş yerinde biri avon'un bebek ürünlerini övdü. dedim ayıp olmasın bi tane şampuan alayım bari. bayıldım bayıldım. kokusu harıka. bu sabah kendim yıkandım valla. ehe. parfümü çıkarsalar alırım o derece.

bi de kocaman bi koili bebe şampuanım var ama onu küvetini doldurup köpürtmek için kulanıyorum. artık normal ürünler de kullanabılırız di mi? normal derken anladınız siz.

valla kuşşş, bizim sıpanın cildi az buçuk hassas. en son egzama teşhisi de kondu biliyorsun. ben daha normallere dönemedim anlayacağın :( şampuan mustela, vücudu misss gibi saf zeytinyağıyla yağlıyoruz. ıslak mendil uni baby yenidoğan, çok nadiren elimdeki bitinde (burda bulunmuyor çok ilginçtir-köy ya burası bildiğin :( ) huggies ve prima kullanıyorum. bezde çok uzun süre prima kullandım. sonra bir ara memlekette sabah acil bez lazımdı, mecburen canbebe almıştım beden bulamayınca. valla primadan hiçbir farkını görmedim. çok memnunum. şimdi dönüşümlü olarak hangisi indirimdeyse ondan stokluyorum. şokta primalar 32.90dı bu arada. 4 tane stokladım :D geçenlerde Kanada'da yaşayan ve bizimkilerle yaklaşık olarak yaşıt kızı bulunan bir arkadaşım baby products konulu bir makale paylaşmıştı. johnsons baby'de toplatılacak kadar zararlı maddeler çıkmış mesela. sonra düzeltip piyasaya tekrar sürmüşler. ama hala sıkıntılıymış. burda olsa, ohoooooooo. çöpe gideceğine kullansınlar hesabı kimse dokunmaz...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yılbaşı mı o da ne? bızde yılbaşı kutlanmaz. en son yeni evlendiğimde içki sofrası kurmuştum... tüm kuzenler falan eğlenmiştik. peşine ertesi sabah napıyorum ben girdiğim günah yetmiyor bi de başkalarını da günaha sokuorum diye silkelenip kendime geldim. ve ogün bugündür ne içerim ne içiririm ne de evime içkili adam sokarım. öyle işte bu da öyle bi prensip meselesidir. ben yobazım zati biraz. ehe.

heee ben de karşıyım, gerçi ben arada eşime çok sinirlenirsem az bişe bira içiyom ama ben de az bişe yobazım kız :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Lidılımm görüştün mü yeni biriyle?

evet tatlım görüştüm.
pazartesi günü Tuna yeni hayatına başlayacak.
38 yaşında, temizlik hastası olduğunu çekinerek söyleyen, maviş gözlü, imam eşi, 2 çocuk annesi yeni teyzesi ona eşlik edecek. kalbinin temiz olmasını ümit ediyorum. Rabbim meleğimi tüm kötülüklerden korusun. Amin :D

Babuuuuuuuuuş bak o kadar emin olma. ben kaç haftadır eve 10 kg mandalina alıyorum biliyormusun? tamam Tuna çok seviyor falan ama günde 10 tane yemiyordur dimi :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
amann ne yılbaşısı yaaa iki çocukla nereye eğlenmeye gidiyim otururuz çoluk combalak tombala oynarız

ehehehhehe biz de portakal mandalina elma soyarız, ben bide nar temizlerim, bi de mısır patlatırım tamam işte daha ne :D:D:D

evet tatlım görüştüm.
38 yaşında, temizlik hastası olduğunu çekinerek söyleyen, maviş gözlü, imam eşi, 2 çocuk annesi yeni teyzesi ona eşlik edecek. kalbinin temiz olmasını ümit ediyorum. Rabbim meleğimi tüm kötülüklerden korusun. Amin :D

Babuuuuuuuuuş bak o kadar emin olma. ben kaç haftadır eve 10 kg mandalina alıyorum biliyormusun? tamam Tuna çok seviyor falan ama günde 10 tane yemiyordur dimi :D

aaaaaaaaaaaaay naaapmış sizin bu bakıcılar yaaaa, para mı dayanır yaaaa, valla benim de kimsenin yediğinde içtiğinde gözüm olmaz ama bu anlattıklarınız da abartı yani artık...

bu arada temizlik hastalığının düzeyi çok öenmli bence yaaa... onu iyice bi sormuşundur dimi?

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
evet tatlım görüştüm.

hayırlı olsun canımcım inşallah bu sefer istediğin gibi biridir Tunacıma iyi baksın senide üzmesin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Off ya aptal internetin arizalancagi tuttu,tlf dan girdim bende...
Bu bebeler bizi yilbasinda ne sevistirir,ne opusturur,ne film izletir valla anca sebeklik yaptirirlar,palyaco gibi dolasiriz artik :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Off ya aptal internetin arizalancagi tuttu,tlf dan girdim bende...
Bu bebeler bizi yilbasinda ne sevistirir,ne opusturur,ne film izletir valla anca sebeklik yaptirirlar,palyaco gibi dolasiriz artik :D

canları sağolsun yahu... bazen ben kendime çok hayret ediyorum. hani bebek severdim de öyle çok da yakından değil, böyle uzaktan uzaktan. şimdi alttan giriyom üstten çıkıyom bi öpücükler mayışmalar falan... değişik bi insan yaptı bu kız beni...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Selam kizlarr. Az gecmisi okudum muhabbete dalacaktim ama saat gec olmus. Sabah 7 de burdayim ama merak etmeyin:gul:

Bu arada kozalak icin endisenize hak veriyorum kizlar. O da topige yazmicakmis, diger tarafta da bi iki kisiyle arasi iyiymis cunku oyle demis. Ben anlattim sizi ve endisemizi ve karari ona biraktim. Tabi sadece buraya yaz diyemem ona.2 yildan fazladir tanirim onu da sizden iyi olmasin. Candir,iyidir,hostur hepiniz gibi. Burdan oraya ordan buraya laf tasimaz. Ben kefilim kendi adima. Dunyam da hem oraya hem buraya yaziyodu. Neyse oyle iste yani. Gerisi sizle kozalak arasinda artikin.

Operimm hepinizii , iyi gecelerr:huhuu:

Kisss simuusss,, koptum aksam aksamm heee:gul: demekk seviserekk girdiydinizzz:gul: ne guzell kizz niye inkar ediyonn,darisi bu seneye insallah:cicikadin::cicikadin:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aaaaaaaaaaaaay naaapmış sizin bu bakıcılar yaaaa, para mı dayanır yaaaa, valla benim de kimsenin yediğinde içtiğinde gözüm olmaz ama bu anlattıklarınız da abartı yani artık...

bu arada temizlik hastalığının düzeyi çok öenmli bence yaaa... onu iyice bi sormuşundur dimi?

valla biri anlatsa inanmazdım kuzum. insan kendisine ait olmayan bir evde bu kadar rahat nasıl yer içer. artık göz olmasını olmamasını geçtim. çekinmezmi yaa??? nerde ne var adı gibi biliyordu. birgün çöpü boşlatırken en üstte bir ped paketi gördüm. sonra regl olunca paketimin bittiğini farkettim. onlardan bile kullanmış yüzsüz. üstelik bu durumda oramı buramı karıştırmış. pedlerimin bile nerde durduğunu biliyor. ama koca viledayı ve dolapta dolup taşan toz bezlerini görmemiş haspaaam. aman daha anlatmıycam. sinirden ölüyom sonra. Allah yolunu açık etsin...
canım sordum sormasına da, o vallahi çalışmadan analşılmaz :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu yılbaşı ahdım var kırmızı don alıp gıyecem. ve bitabi piyango alıcam. 50 senedir değil tombala bi çinko bile yapamayan biri olarak neyime guvenıp alıcam bilmiyorum ama bu sene alıcam valla. o kadar para bana çıksa her kıyafetıme uygun huni alırım ben. ehe.

donumu tanga almayı düşnuyorum ama araya kaçıyor dıye sinir krızı geçirırım ben kesın. yere egilip yer silmeyı düşünuyorum sonra o donla. yere egilip ve oracıkta uyuykalırım ben kesın. ahafghafhafgahfafafagaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar