2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
doğum sancıların başlayınca yapıyolar canım ya korkma. anca nst'de sancı çıkıcak sonra yaparlar.

ya benim normal doğum yapıp yapamıcağım bi çatıya balkılcak bide kanıma...kansızım diye sezeryan diyor hematolog...eee ben son anda mı öğrencem şimdi çatının durumunu? asabım bozulur kendimi hazırlamam lazım benim yaaaaa :(

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya benim normal doğum yapıp yapamıcağım bi çatıya balkılcak bide kanıma...kansızım diye sezeryan diyor hematolog...eee ben son anda mı öğrencem şimdi çatının durumunu? asabım bozulur kendimi hazırlamam lazım benim yaaaaa :(

e o zaman çatı muayenesi yapılmaz ki sana canım sezaryen olcaksan. ne gerek var?

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende sancı duymak istiyorum manyak mıyım neee...suyum gelsin istiyorum... valla coştum ben galiba :p

senin 38 haftada yaparlar zaten heralde sezaryen olcaksa. ama bana kalırsa sezaryen olucaksa bile sancılar beklenmeli sütün gelmesi acisindan. hicbisi yokken sezaryen yaıyolar bu sefer de vucut ne oldugunu anlamıyo haliyle de süt gelmiyo. yanlış biliyoda olabilirm ama bana bu yanlış geliyor.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
senin 38 haftada yaparlar zaten heralde sezaryen olcaksa. ama bana kalırsa sezaryen olucaksa bile sancılar beklenmeli sütün gelmesi acisindan. hicbisi yokken sezaryen yaıyolar bu sefer de vucut ne oldugunu anlamıyo haliyle de süt gelmiyo. yanlış biliyoda olabilirm ama bana bu yanlış geliyor.

bayram dönüşü demişti en son dr. bakayım kaça denk geliyoooooo

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
nası yok leyyyni vardır da sen görmuyosundur :) ya da selülit ne onu mu bilmiyosun acaba. selülitin olmamış olamaz, olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz,
neyse hamiş degilken benim de göbekim yoktu :hihh:

valla benim hiç olmadı selülitim ama belki doğuma kadar olur artık, ama benim göbeğim hep vardı ne yazık ki 42 kilo iken bile göbekli idim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar