aslın güzel bi elbise lazım hakikaten siyah istemem ben yaaa...canlı canlı bi renk olsun ces yaaaaaa
evet ben kiloları kapatsın diye siyah dedimdi ama renkli de olur tabe
aslın güzel bi elbise lazım hakikaten siyah istemem ben yaaa...canlı canlı bi renk olsun ces yaaaaaa
inşallah olmaz canım ya, benim de ne annemde ne de ablamda var. bende de olmaz inşallah. hem annem 30 kilo almasına ragmen çatlamamış.canım bende daha yok ilk çocuğumdada maşallah hiç çatlağım olmadı inşallah bundada olmaz
doğum sancıların başlayınca yapıyolar canım ya korkma. anca nst'de sancı çıkıcak sonra yaparlar.
bu arada hanımlar çatlaklardan ne habeeeeerler, var mı olan olmayan?
ben bol bir elbise almayı düşünüyorum siyah, onla çıkmayı düşünüyorum ama bulablir miyim bilmem.
ya benim normal doğum yapıp yapamıcağım bi çatıya balkılcak bide kanıma...kansızım diye sezeryan diyor hematolog...eee ben son anda mı öğrencem şimdi çatının durumunu? asabım bozulur kendimi hazırlamam lazım benim yaaaaa
ces yazılarının köşesindeki bu 93 doğuma kalan günün mü canım bunu nasıl ayarladın
e o zaman çatı muayenesi yapılmaz ki sana canım sezaryen olcaksan. ne gerek var?
elle yazıyorum canım hergün, imza kısmında tickerın altınaaaaa. kendi kendine saymıyor yani.
bende sancı duymak istiyorum manyak mıyım neee...suyum gelsin istiyorum... valla coştum ben galiba
bende yapiiiim bari benim 100 küsürlarda... ay bişey kalmadı kızlarrrrrr........çok güzel günler bunlar,halimize bakın!!!!!!
günaydın güzel annişlerr :zuzu:
senin 38 haftada yaparlar zaten heralde sezaryen olcaksa. ama bana kalırsa sezaryen olucaksa bile sancılar beklenmeli sütün gelmesi acisindan. hicbisi yokken sezaryen yaıyolar bu sefer de vucut ne oldugunu anlamıyo haliyle de süt gelmiyo. yanlış biliyoda olabilirm ama bana bu yanlış geliyor.
CESSS
BENİM SELÜLİTİM YOKKKKK
ky:
SEN BU SEFER KESİN ÖLDÜRÜSÜN BENİİ
bayram dönüşü demişti en son dr. bakayım kaça denk geliyoooooo
nası yok leyyyni vardır da sen görmuyosundurya da selülit ne onu mu bilmiyosun acaba. selülitin olmamış olamaz, olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz,
neyse hamiş degilken benim de göbekim yoktu :hihh:
evet canım banad dr bayramdönüşü demişti