2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kızlarrr

Günaydın canım nerdeydin bakaytım sen dün, kaçak?

sabah evde yine bi güzel kahvaltı etmişiz, yumurta peynir, domates..
hoooooooooooooop hepsi gitti... kazık kadar kız oldu benimki hala kusturuyo anasını ...
bi doğsun totosundan ısırıcam.. :kptmya:

Gülayım ya akıllanamadın gitti, senin kız hızlı yaşamı seviyor. Yok oyle onun icin oturup eşkem köşkem kahvaltı etmek. doldurcan çeyrek ekmegin arasına peynir domates, iş yerinde onu kemircen. ama sana çeyrek yetmez di mi, bestaminin kemancısı arkidişim benüüüüüüüüm. ha bana da yetmez de ordan biliyorum yane yanlış anlaşılmasın

yaa bu ağrılar uyutmuor artık daha ilerleyen zmnlarda napcaz yaaaa ufff:ayk:
Uyumaycaz cınııım, antreman yaptırcaklar bize uykusuz günlerimiz için.

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
erkenciyim normalde kahvaltı falan yapıp gelirdimde cnm kahvaltıda istemiorr alerjim dorukta hapşuruorum burnum tıkalııı kaburgalarım ağrıor acaba kaburgam deilde göğüslerim göbeğimin üstünde eziklik yarattıda o mu acıor onu çözemiorum

o ağrılardan bende 2 aydır var. doktorum erken başladı sende demişti. benim tosunum büyüdükçe organları sıkıştırıp duruyo kaburgaların arasına. yapacak hiç bir şey yok o ağrılara üzgünüm ama alışıyosun bi zman sonra

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
erkenciyim normalde kahvaltı falan yapıp gelirdimde cnm kahvaltıda istemiorr alerjim dorukta hapşuruorum burnum tıkalııı kaburgalarım ağrıor acaba kaburgam deilde göğüslerim göbeğimin üstünde eziklik yarattıda o mu acıor onu çözemiorum

kaburgalarındır canım, özellikle sağ göğüs altı kaburga agrirmis nedense. benim de kaburgam cok agriyo ama yoruldugum zamanlarda sadece. sagima katamiyorum oyle oldugu zaman. ama cekicez napak.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
haha evet sağ göğüs altım ağrıyan cess zaten demekki kaburgaymış gerçekteen ben sadece göğüsler büyüdü o mu ağrı yapıor diordum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesim malum kaynana fırtınası vardııı dün yorgunluktan bitik şekildeydimm
Ayyy anladım, dindi mi şimdi o melun fırıtına canım? hasar bırakmamıştır inşallah yörede :zonk:
haha evet sağ göğüs altım ağrıyan cess zaten demekki kaburgaymış gerçekteen ben sadece göğüsler büyüdü o mu ağrı yapıor diordum

yok yok organlar sıkışıyo heralde Denizin dedigi gibi,
bu arada denizim sana da günaydın bak selam ettim :)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydınn cesss. bebiş napıyoo yumruk saydırıyomuuuu
Aaaaa deniz teyzesi, yumruk saydırmak ne demek, kendi kendine karete yapiyi karınn duvarlarımla. hatta bozcular boyle ringin kenarlarına kendini atıp geri sekerler ya, zannedersem oyle bişiler de yapıyo, delü benim oğlum, aktif bebekim benim :) seninkinden ne haberler?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ces ctesi puiko ile dr a gittik oğluşunu izledik 4 boyutluda hani siz hep anlatırsınız yaa rahmin oraya acayip bir tekme atıor acıtıor diye ebrudada aynısı oluordu bir baktık kafa yukarda bacaklar aşağıda öle yer edinmiş kendine demekki egemende aynısını yapıor ah bu erkeklerrr

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
adamın önüne kahvaltı koyup kendim etmeden duramıyorum napimmm...
o yesin ben bakim mi :ilknur:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces ctesi puiko ile dr a gittik oğluşunu izledik 4 boyutluda hani siz hep anlatırsınız yaa rahmin oraya acayip bir tekme atıor acıtıor diye ebrudada aynısı oluordu bir baktık kafa yukarda bacaklar aşağıda öle yer edinmiş kendine demekki egemende aynısını yapıor ah bu erkeklerrr

Ama bebegin bu haftalarda bas yukarda durması anne acisindan cok iyiymis, rahimde baski olmazmis falan filan, benim hep kafa yukarda duruyo, dik kafalı diyorum ben cocuguma, ama cidden ayaklarıyla bi vuruyo diyorum ki cikicak simdi altımdan bir ayak.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben bir kahvaltı yapimm afyonum patladı sanırım acıktım birde kızım kıpır kıpırrr ayy çok seviorum hamileliği yaa:kayris:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Aaaaa deniz teyzesi, yumruk saydırmak ne demek, kendi kendine karete yapiyi karınn duvarlarımla. hatta bozcular boyle ringin kenarlarına kendini atıp geri sekerler ya, zannedersem oyle bişiler de yapıyo, delü benim oğlum, aktif bebekim benim :) seninkinden ne haberler?

bizim yumruklar da baya konuşmaya başladı. 6. cı ayımızıda biitiriyoruz bu hafta. artık o hareket etikçe karnımda belli oluyo baya bayaa. her hafta bi ewre geçiriyoruz yeni bişeyler yapıyor. off ya en büyük aşk ewlat aşkıymışş

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bizim yumruklar da baya konuşmaya başladı. 6. cı ayımızıda biitiriyoruz bu hafta. artık o hareket etikçe karnımda belli oluyo baya bayaa. her hafta bi ewre geçiriyoruz yeni bişeyler yapıyor. off ya en büyük aşk ewlat aşkıymışş

Su gibi galgalanıyor de mi karnın, etraftakilerin tepkisi cok güzel oluyo buna, "ay ay ay hareket ediyoooooo" diiye atilan cigliklar :) elbise ustunden bile belli oluyo Denizcim ilerledikçe.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
2 gün önce öyle bi vurduki şok oldum baya ayağı kolu çıkacak dedim dışarı.. :1:
büyümüş kuzum :cokkomik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben dün gece belim diye yatakta kıvranıyorum off aman ayyy anne olmak çok zor diye, benim oğlan bir tekme attı dedim hopp ne oluyor şikayettemi etmeyeceğiz babası kılıklı ben konuştukça o tekmeliyor dedim yavrum bak geç oldu yarın işe gideceğiz uyuyalım ne dersin yoksa valla izin alıp eve gelmem yorulduğunla kalırsın dedim, sonra uyumuşuz...:dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar