2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
denize girmeye başlandımı oralardaaaa. canım çekti aş erdim denize girmeyi yüzmeyi de :)

sorma başlandı burda giren çok ama bizde siftah yapamadık henüz..
geçtiğimiz hafta ankaradaydım görevli olarak haftasonuda denize falan gidemedik evle uğraşmaktan..sağolsun kocişim ben yokken çok iyi bakmışta eve :cokkomik:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
geçtiğimiz hafta ankaradaydım görevli olarak haftasonuda denize falan gidemedik evle uğraşmaktan..sağolsun kocişim ben yokken çok iyi bakmışta eve :cokkomik:

ay denize bakmak bile çok rahatlatıyor beni suya girmeyi bırak yani. benimki çok titiz ewi nasıl bıraksam öyle bulurum. annesi çok kızıyor neden benim ewde böyle değildin diye :hihi:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

kociş deliriyo kaç haftadır benim, bi haftasonu gidicez bi yerlere açılış yapsın bakalım :)))) su kuşuuuu!!!

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar biz geldiiikkkkk
bugün epey bi hareketli gün geçirdim. Öğlen oğluşumun sabahtan beri hiç hareket etmediğini farkettim, hareketlensin diye çikolata yedim bekledim yarım saat tık yok.. yemek yedim bekledim yine yarım saat yine tık yok.. iş arkadaşımı yolladım dondurma al bana dedim, getirdi yedim 15-20 dk bekledim yine tık yok... bu arada yalvarıyorum "oğlum bi hareket et" diye, baktım olacak gibi değil aradım dr.u, gel dedi bakalım...
gittim bekledim 1,5 saat, hemen almadı :( beklerken gözüm karnımda hareket ettimi diye, 2 kez hareket hissettim ama bu seferde emin olamadım, neyse aldı dr. içeri, hemen bakalım dedi veeee kalp atışını duydum dünyalar benim oldu, "kurban olur annesi ona" dedim, dr. güldü...
kilosuna baktı 1043gr olmuş.. herşey normal dedi, başıda yukarıda, önceden aşağıdaydı, ben mutluluktan havada uçarak çıktım dr.dan.....
böyle işte

sizler ne yaptınız bakalım, nasılsınız???

ayyy canım geçen haftada aren bana aynı şeyi yaptı yaaa....delridim delridim akşam oldu ben oldum gece başladı köpek gene:dill: dalga geçiolar bizimle sankiiii

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ay denize bakmak bile çok rahatlatıyor beni suya girmeyi bırak yani. benimki çok titiz ewi nasıl bıraksam öyle bulurum. annesi çok kızıyor neden benim ewde böyle değildin diye :hihi:

benim eşimde ben evdeyken çok düzenlide ben yokken noluyosa artık geldiğimde ev kalk gidelim diyo resmen..

kociş deliriyo kaç haftadır benim, bi haftasonu gidicez bi yerlere açılış yapsın bakalım :)))) su kuşuuuu!!!

bende çok istiyorum girmeyi..oğluşumla yüzmek istiyorummmm
güneye gidilebilirsiniz foça diilde kuşadası falan ısınmıştır gene suyu..bizim arkadaşlar 2 hafta önce özderede girmişti

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
benim eşimde ben evdeyken çok düzenlide ben yokken noluyosa artık geldiğimde ev kalk gidelim diyo resmen..

bende çok istiyorum girmeyi..oğluşumla yüzmek istiyorummmm
güneye gidilebilirsiniz foça diilde kuşadası falan ısınmıştır gene suyu..bizim arkadaşlar 2 hafta önce özderede girmişti

bende özderede girenleri duydum ama ayyyy bilmiom kiii...denemem lazım su nasıl :p

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
günaydın kızlar....
nasılsınız bakalım...
benim bugün biraz başım ağrıyor.. düzenli uyuyamadım sanırım ondan...belim ağrıdı biraz..

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
sabah evde yine bi güzel kahvaltı etmişiz, yumurta peynir, domates..
hoooooooooooooop hepsi gitti... kazık kadar kız oldu benimki hala kusturuyo anasını ...
bi doğsun totosundan ısırıcam.. :kptmya:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
erkenciyim normalde kahvaltı falan yapıp gelirdimde cnm kahvaltıda istemiorr alerjim dorukta hapşuruorum burnum tıkalııı kaburgalarım ağrıor acaba kaburgam deilde göğüslerim göbeğimin üstünde eziklik yarattıda o mu acıor onu çözemiorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar