denize girmeye başlandımı oralardaaaa. canım çekti aş erdim denize girmeyi yüzmeyi de
günaydınnnn fıstuklarrrrrrrrrr ve fınduklarrrrrrr
:biyik: günaydın looooooooo :biyik:
bende hava gibiyim, parçalı bulutlu... accuk güneş açsa ne güzel olur ama
sorma başlandı burda giren çok ama bizde siftah yapamadık henüz..
geçtiğimiz hafta ankaradaydım görevli olarak haftasonuda denize falan gidemedik evle uğraşmaktan..sağolsun kocişim ben yokken çok iyi bakmışta eve
sorma başlandı burda giren çok ama bizde siftah yapamadık henüz..
geçtiğimiz hafta ankaradaydım görevli olarak haftasonuda denize falan gidemedik evle uğraşmaktan..sağolsun kocişim ben yokken çok iyi bakmışta eve
ay denize bakmak bile çok rahatlatıyor beni suya girmeyi bırak yani. benimki çok titiz ewi nasıl bıraksam öyle bulurum. annesi çok kızıyor neden benim ewde böyle değildin diye
kızlar biz geldiiikkkkk
bugün epey bi hareketli gün geçirdim. Öğlen oğluşumun sabahtan beri hiç hareket etmediğini farkettim, hareketlensin diye çikolata yedim bekledim yarım saat tık yok.. yemek yedim bekledim yine yarım saat yine tık yok.. iş arkadaşımı yolladım dondurma al bana dedim, getirdi yedim 15-20 dk bekledim yine tık yok... bu arada yalvarıyorum "oğlum bi hareket et" diye, baktım olacak gibi değil aradım dr.u, gel dedi bakalım...
gittim bekledim 1,5 saat, hemen almadıbeklerken gözüm karnımda hareket ettimi diye, 2 kez hareket hissettim ama bu seferde emin olamadım, neyse aldı dr. içeri, hemen bakalım dedi veeee kalp atışını duydum dünyalar benim oldu, "kurban olur annesi ona" dedim, dr. güldü...
kilosuna baktı 1043gr olmuş.. herşey normal dedi, başıda yukarıda, önceden aşağıdaydı, ben mutluluktan havada uçarak çıktım dr.dan.....
böyle işte
sizler ne yaptınız bakalım, nasılsınız???
ay denize bakmak bile çok rahatlatıyor beni suya girmeyi bırak yani. benimki çok titiz ewi nasıl bıraksam öyle bulurum. annesi çok kızıyor neden benim ewde böyle değildin diye
kociş deliriyo kaç haftadır benim, bi haftasonu gidicez bi yerlere açılış yapsın bakalım))) su kuşuuuu!!!
benim eşimde ben evdeyken çok düzenlide ben yokken noluyosa artık geldiğimde ev kalk gidelim diyo resmen..
bende çok istiyorum girmeyi..oğluşumla yüzmek istiyorummmm
güneye gidilebilirsiniz foça diilde kuşadası falan ısınmıştır gene suyu..bizim arkadaşlar 2 hafta önce özderede girmişti
bende özderede girenleri duydum ama ayyyy bilmiom kiii...denemem lazım su nasıl
daha soğuk be g,iremem ben zatende... kociş çok sewer suyuuu, çıkmaz denizden çocuk gibi
günaydın kızlarrr
yaa bu ağrılar uyutmuor artık daha ilerleyen zmnlarda napcaz yaaaa ufff:ayk:
yaa bu ağrılar uyutmuor artık daha ilerleyen zmnlarda napcaz yaaaa ufff:ayk: